Bedankt voor deze leuke reactie Jos! Fijn dat jullie een goede ervaring hebben gehad. Dank voor jullie komst en graag tot nog eens.
Bedankt voor deze 10 Jacquelien! Graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
Dank voor deze positieve review Jesper! Wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Team Liever Buiten
Dankjewel voor deze uitgebreide reactie met dit super mooie cijfer! Leuk dat jullie langskwamen en wij zien jullie graag nog eens terug voor Paintball of een andere activiteit. Groetjes Team Liever Buiten
Dankjewel voor deze super positieve reactie Aldi! Fijn dat de spellen voor jullie leuker werden gemaakt en dankjewel voor de complimenten over onze collega's. Graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
Bedankt voor deze mooie review Chantal! Groetjes Team Liever Buiten
Fijn om te horen Fanny dat jullie genoten hebben van het kinderfeestje! Dank weer voor jullie komst. Groetjes Team Liever Buiten
Hoi Tamara, Hartelijk dank voor deze leuke super positieve review en dit mooie cijfer! Dank voor jullie komst en heel graag tot nog eens. Groetjes Team Liever Buiten
Dank voor deze complimenten Dorien, top! Groetjes Team Liever Buiten
Hoi Peter, Hartelijk dank voor jou terugkoppeling. Fijn om te lezen dat jullie een leuke activiteit hebben gehad met de collega's en dat de medewerkers enthousiast waren. Dank voor de tip, kunnen we zeker wat mee! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Liever Buiten
Dankjewel voor de terugkoppeling Nicoline. Goed om te lezen dat het bosgolf verder leuk is geweest! Bedankt voor het komen. Groetjes, Team Liever Buiten
Hartelijk dank voor je reactie Lucas, fijn dat jullie een leuk uitje hebben gehad! Dank voor jullie komst. Groetjes, Team Liever Buiten
Hoi Sharon, Dankjewel voor deze positieve reactie. Goed om te lezen dat jullie genoten hebben van een top vrijgezellenfeest bij ons! Dankjewel voor het komen en graag tot nog eens! Groetjes, Team Liever Buiten
Hoi Lidia, Goed om te lezen dat het een leuke dag was en de begeleiding goed! Dank voor jullie komst en graag tot nog eens. Groetjes, Team Liever Buiten
Heel fijn om deze enthousiaste reactie te lezen Anne, dankjewel hiervoor! Groetjes, Team Liever Buiten
Hoi John, Hartelijk dank voor deze recensie! Graag tot nog eens! Groetjes, Team Liever Buiten
Hoi Tom, Bedankt voor de terugkoppeling. Vervelend dat er wat verwarring is ontstaan over het bij betalen voor de friet met snacks en een drankje voor de ouders. Fijn dat de kinderen verder wel genoten hebben van het Paintballen. Dank voor jullie komst. Groetjes, Team Liever Buiten
Dag Joyce, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Top om te lezen dat jullie een leuke teamdag hebben beleefd bij ons. Dank voor de komst! Groetjes, Team Liever Buiten
Hoi Dylan, Dankjewel voor je feedback. Fijn om te horen dat jullie het goed geregeld vonden! Graag tot ziens. Groetjes, Team Liever Buiten
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!