Gezellig dagje weg voor kinderen

De opzet was leuk met de tablet en de vragen, zeker doordat je voor sommige vragen echt om je heen moest zoeken. Wij vonden het zelf wat jammer dat er zoveel vragen over feiten van ontvoering gingen die je echt moest opzoeken op google. Dit vonden de kinderen veel minder leuk dan de zoekopdrachten en dit lieten ze ook aan de volwassenen over.

• Soort activiteit Kidnapped
  • Aantal deelnemers 4
  • Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Heeft u nog tips? Het kompas bleef maar draaien als je stil stond waardoor het soms lastig was om de juiste weg te vinden. We moesten dan maar gaan lopen en later even controleren of dit goed was.

Het is daar goed vertoeven gezellig en toch iets positiefs.

Gezellige locatie met veel mogelijkheden in een mooie omgeving. Met een zeer vriendelijke gastvrouw.

• Soort activiteit Jue de boule
  • Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Heeft u nog tips? Een leuke overkapping (tent ) dan heb je nog meer mogelijkheden

De eenvoud complimenteert de accomodatie.

Goed ontvangst, duidelijke uitleg en we hebben enorm genoten van Het bosgolven. Zeker een aanrader en een nette prijs.

• Soort activiteit Boerenbosgolf

Perfect!

veel activiteiten, lekkere bbq, heerlijke vlaai!

• Aantal deelnemers 60

Geweldig!

We zijn er geweest met 10 kinderen om te paintballen. We werden op een mooie locatie goed ontvangen. En de begeleiding voor de kinderen was fantastisch. Ze hebben een hele leuke ervaring opgedaan en het kinderfeest was zeer geslaagd!

• Soort activiteit Paintballen

Heel gezellig en leuk!

Wij hadden een familie uitje met negen personen. We hadden paintball gereserveerd, door de regen hadden nog twijfels, we mochten ook iets anders doen, maar toch gedaan en ondanks de regen was het toch heel leuk. De barbecue daarna was erg goed en onze begeleider voor deze middag was Dirk, een gezellige jongen die alles heel goed geregeld heeft voor ons! Dus zeker aan te bevelen!

• Aantal deelnemers 9
  • Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Heeft u nog tips? Nee, alles was prima!

Warm ontvangst & leuke middag

We hebben een leuke middag gehad met onze collega's bij Liever Buiten. Het contact voorafgaand verliep snel, soepel en meedenkend. Eenmaal daar een warm ontvangst door Lieke en voldoende nabijheid voor vragen of wat dan ook! Een aanrader wat ons betreft, dankjewel!

• Soort activiteit Funmix Brugge
  • Aantal deelnemers 18
  • U kwam voor een Bedrijfsuitje
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Alles was goed geregeld en gezellig

Dit was een bijzondere ervaring en een leuke dag voor de bewoners van de Hoeksteen. Ik kreeg alleen maar complimenten en volgens de bewoners was het zeker voor herhaling vatbaar. De locatie en de verzorging van het hele gebeuren was heel bijzonder en goed.

• Soort activiteit Uitstapje
  • Aantal deelnemers 24
  • Hoe heeft u ons gevonden? Mond tot mond reclame, Social Media
  • Heeft u nog tips? Een aanrader

Geweldige teamuitje

We hebben een geweldig teamuitje gehad bij Liever Buiten. Ontvangst met koffie/thee en daarna twee hele leuke spellen gedaan (the target en alles mag op Brugge). Afgesloten met een heerlijke bbq. Alles was heel goed geregeld. En de locatie was perfect. Zeker een aanrader!

• Soort activiteit The Target en alles mag op Brugge
  • Aantal deelnemers 40

ontzettend leuk

goede begeleiding het was een ontzettend leuke ervaring voor de kinderen echt een aanrader

• Soort activiteit paintball

Geweldige ervaring!

Wij hebben als bedrijf een super leuke middag gehad bij Liever buiten. Super actief en door de leuke spellen veel gezelligheid met elkaar. Contact met Lieke was ook altijd goed, en er werd goed meegedacht.

• Soort activiteit Boerenzeskamp, fungames
  • Aantal deelnemers 70
  • Heeft u nog tips? nvt

Alle organisatie er omheen was super. Team staat voor je klaar en is vriendelijk. Wij hadden 50 extra balletjes per kind en voor 1,5 uur was dat ook echt nodig. Maar jullie prijs is zeer schappelijk, dus geen enkel probleem. Ik zou het standaard in de prijs opnemen voor iedereen. Dan maak je een duidelijk verschil met de andere aanbieders is de buurt.

• Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Heeft u nog tips? Betreffende meisje dat ons begeleidde mag nog wel ontwikkelen in haar duidelijkheid in uitleg, staan voor een groep. Als ze stagiaire is zou ik haar dat als ontwikkelpunt meegeven.

Leuk uitje voor het hele team

Wat een leuke middag hebben wij gehad. Een bont gezelschap collega's die samen expeditie robinson gedaan hebben. Het was een actieve middag waar we veel lol gehad hebben. Goed geregeld.

• Soort activiteit Expeditie Robinson
  • Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Heeft u nog tips? Nee, was erg leuk!

Geweldig genoten!!

Het was tot in de puntjes goed georganiseerd! Was een erg fijne middag! Van jong tot oud hebben genoten!!

• Soort activiteit Speurtocht en spelquiz
  • Aantal deelnemers 13
  • Hoe heeft u ons gevonden? Mond tot mond reclame
  • Heeft u nog tips? Nee het was fantastisch!

geweldig

We hebben met 9 man echt genoten van de boeren bos golf. Veel gelachen en mooi weer hebben gekregen.

• Soort activiteit Boeren bos golf
  • Aantal deelnemers 9
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Ze zorgen voor een gezellige dag

We werdenhartelijk ontvangen en de hele dag goedd begeleid Fijn dat we een vaste begeleidster hadden Leuken spellen voor jong en oud

• Soort activiteit Boerenzeskamp
  • Aantal deelnemers 16
  • Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Heeft u nog tips? Bewegwijzering kan op het laatst beter auto werden bij de horeca pp de hoek gepakeerd

Heel goed georganiseerd, leuke spellen en een heerlijke BBQ

Het was allemaal perfect geregeld, de fungames waren erg leuk, de BBQ was erg lekker. Thijs was een erg leuke gastheer. Het is daar een mooie plek in het bos, met voldoende schaduw. Kortom een aanrader!

• Soort activiteit 10
  • Aantal deelnemers 16
  • U kwam voor een Bedrijfsuitje

leuke spellen

was een leuk uitje voor jong en oud

• Soort activiteit 1
  • Aantal deelnemers 28
  • Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Heeft u nog tips? pauze tussendoor

Erg leuke activiteit, goede begeleiding en uitleg, en duidelijke communicatie via de mail

We hebben met een teamuitje van O16 de Target Game gespeeld. Op de site staat dat dit pas kan vanaf 12p, na contact te hebben gehad, konden wij de activiteit met 10p doen. Erg fijn dat hier in meegedacht werd! De locatie van Liever Buiten is duidelijk te vinden, en ziet er mooi uit. Het personeel is erg gastvrij en legt het spel goed en duidelijk uit. Alle kids hebben het een leuke en gezellige middag gevonden. Dankjewel!!

• Soort activiteit Target Game

Super gezellig uitje gehad

Ondanks dat we als groep erg enthousiast waren en af en toe moeite hadden met luisteren heeft de activiteitenbegeleider hier adequaat op geanticipeerd! We hebben een super gezellig uitje gehad waarbij veel gelachen is samen! Voor herhaling vatbaar!

• Soort activiteit Paintballen onbeperkt
  • Aantal deelnemers 22
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Wij kwamen met een elftal motoren, een dik 20 minuten te laat, omdat we onderweg wat vertraging opliepen. En dat werd supergoed opgepakt. Het was geen enkel probleem en er werd gelijk op ingehaakt. De voor ons hilarische spelletjes waren superleuk om te doen met onze groep, goed gelachen en we hebben het erg naar ons zin gehad. Complimenten ook aan de organisatie. Jullie doen het superleuk. Daarnaast hebben we ook een heerlijke lunch mogen nuttigen en er ontbrak er werkelijk aan niets. Kortom, perfect geregeld allemaal!

• Soort activiteit Fun games
  • Aantal deelnemers 11
  • Heeft u nog tips? Nee hoor

Een leuke, diverse activiteit voor jong en oud!

Leuke activiteit, geschikt voor diverse leeftijden. Bekende en onbekende spellen, met een twist. Ik vond de prijs-kwaliteit daarentegen wat uit verhouding, €18pp voor een kinder(!)-activiteit. Daarbij verwacht je misschien unieke spellen, een prijs voor de winnaar of iets anders ludieks. Helaas was dit niet het geval.

• Soort activiteit Expeditie Robinson Kids
  • Aantal deelnemers 25
  • Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Heeft u nog tips? Het eerder genoemde prijs-kwaliteit verhaal. Zorg voor meer unieke waarde, of een leuk aandenken/goodiebag/prijs. En wellicht is de opdracht 'bouw een hut' niet handig, omdat daardoor kinderen op de grond moeten liggen in deze hut. Één van de kinderen die in de hut heeft gelegen had 5 (!!) teken bij terugkomst. Daarbij vond ik de escaperoom lastig voor kinderen. Wij hadden een vrij oude groep (gemiddelde leeftijd van 16) en zelfs zij kwamen er niet uit, dat ging dan voornamelijk over de som die zonder rekenmachine lastig is voor kleine kinderen én de opdracht met het netje en de houten plank, die zonder hint lastig te ontcijferen is.

Geweldige teamuitje met de JO10

Met onze spelers, speelster en 3 trainers wezen kinderpaintballen bij Liever Buiten. Uiteraard een hele stoere activiteit voor kinderen van 9, 10 jaar oud. Leuke spelen gedaan en alles verliep soepel. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Soort activiteit Kinderpaintball
  • Aantal deelnemers 12

Flexibiliteit en klantvriendelijkheid

Vanwege omstandigheden moesten we ons feestje op het laatste moment naar voren plaatsen. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en de medewerker reageerde heel begripvol. Super leuke locatie en vriendelijk personeel. De jongens hebben genoten.

• Soort activiteit Kinder paintball
  • Aantal deelnemers 6

Super!!

Super leuk kinderfeestje gehad. Leuke begeleiding voor het piantballen. Echt een aanrader voor een kinderfeestje.

• Soort activiteit Kinderfeestje piantbal

Bruggenseweg 12

5752SC Deurne

06 23 09 00 35

Over Liever Buiten

Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!