Het kinderfeestje van mijn zoon gevierd bij Liever Buiten en dat was heel geslaagd. Het is een fijne plek met top begeleiding! Al met al een prettige, relaxte en goed verzorgde ervaring!
Fijn ontvangst, leuke activiteiten gedaan en top locatie!
We hadden een middag bos golf geboekt. Eigenlijk wisten we niet precies wat we moesten verwachten, maar het was boven verwachting leuk. Omdat het herfst is, zag het bos er prachtig uit en ondanks de regen hebben we een hele leuke middag gehad. De route was leuk, het duurde niet te kort maar ook niet te lang. Kortom, zeker een aanrader!
We hadden een op maat gemaakt pakket afgestemd met paintbal en expeditie Robinson kids en frietjes voor een kinderfeest. Super leuke ervaring! Met complimenten aan begeleider Dirk! Die de kids leuk en goed begeleidde deze middag! Mooie locatie!
Was een gezellige middag. Eten daarna was ook lekker.
was heel leuk opgezet en Dirk legde alles goed uit en voelde de groepsdynamiek ook goed aan. Was een leuk uitje voor alle leeftijden
Wij hadden gekozen voor de boerenbosgolf + lunch arrangement. Het was fris buiten, dus het was fijn dat de koffie en thee al klaarstond. De activiteit was verrassend leuk, we hebben erg gelachen. De activiteit konden we lekker op ons eigen tempo doen en was dus de perfecte activiteit om op zondag te doen.
Mooie spelletjes maar pas de juiste regeltjes toe voor de fanatieke mensen
Leuk gezinsuitje, wat helemaal voldeed aan de verwachtingen
Was een goed georganiseerde spelletjes avond met verschillende onderdelen waarbij de lachspieren goed zijn getrained iederren had het super leuk gevonden
Mooie tocht in het bos, goed aangelegd. Alle rust en ruimte om plezier te maken. Geschikt voor jong en oud.
Was goed te bewandelen en ook met de Rpolator ging het goed dus prima voor jong en oud !!
Wij zijn met een Brussendag boeren golf gaan spelen. We hebben super veel plezier gehad tijdens het spelen. het ontvangst en na het spel was netjes georganiseerd door de mensen daar. ik zou zeker daar terug komen voor andere activiteiten.
We raden Liever Buiten aan vanwege het gastvrije, vriendelijke en enthousiaste personeel. Het is een mooie locatie met leuke buitenactiviteiten.
Super leuke dag gehad met ons team; expeditie Robinson & alles mag op Brugge. Enorm gelachen en ons heel goed vermaakt. Iedereen kon meedoen. We werden super begeleidt.
Dankjewel Sanne voor deze fantastisch mooie review! Leuk dat jullie langskwamen. Graag tot ziens! Groetjes Team Liever Buiten
Voor ons bedrijfsuitje hadden we gekozen voor een dagprogramma met BBQ en naborrelen bij Liever Buiten. Het was makkelijk contact leggen met de organisatie van Liever Buiten en de offerte binnen no-time ontvangen. Ook op de dag zelf hadden we goede begeleiding en was het contact makkelijk en warm. Wat een fijne mensen en leuke sfeer. Het was een geslaagde dag! Zeker een aanrader voor familie-, bedrijfs- of voor teamuitjes!
Wat fijn om terug te lezen dit. Dankjewel voor de complimenten! Fijn dat jullie een leuk teamuitje hebben gehad bij ons. Dank voor jullie komst en het vertrouwen. Groetjes, Team Liever Buiten
Archery is een soort paintballen, maar dan met pijl en boog. Je kunt niet zo ver schieten met de pijlen en het nadeel is dat je maar één pijl krijgt. Daar konden onze tegenstanders helaas beter mee omgaan dan wijzelf. Het is een leuk spel om eens met een groep te spelen, maar ik vind het wel duur voor wat je ervoor krijgt.
Dankjewel voor deze beoordeling. Fijn dat jullie het leuk hebben gehad! Groetjes, Team Liever Buiten
bij de quiz waren de vragen niet goed te verstaan, en gezien het weer soms toch wel wat fris, gezien er nog een grote groep was en hun binnen stonden
Dankjewel Monique voor de mooie beoordeling! Ik ga de tip m.b.t. de quiz even meegeven aan de instructeurs! Dank voor jullie komst. Groetjes Team Liever Buiten
vriendelijke ontvangst geweldige communicatie met Lieke leuke dame die de muziekbingo organiseerde nog gezorgd voor een kruk om te zitten wij gaan hier vaker komen voor activiteiten toppers !!!
Wat een fantastische beoordeling Wilma, super! Dankjewel hiervoor. Fijn dat jullie genoten hebben van een geweldige dag. Dankjewel voor jullie komst! Groetjes Liever Buiten
Wij hebben een super leuke activiteit mogen ervaren bij Liever Buiten. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Dankjewel Esther voor deze mooie beoordeling! Fijn dat jullie genoten hebben van een leuke dag bij ons! Dank voor de komst! Groetjes Team Liever Buiten
De spelletjes en begeleiding is bij ieder van ons goed gevallen
Dankjewel Christian voor deze mooie beoordeling! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad. Dank voor de komst! Groetjes, Team Liever Buiten
was fijn dat we nog lekker weer hadden, waren spontaan al eerder welkom voor een drankje. een leuk spel gedaan met zijn allen, ontspannen sfeer met de activiteit en het bbqen. lekker gegeten, er was meer dan genoeg
Dank voor deze mooie review Chantal! Fijn dat jullie teamdag geslaagd was! Dank voor jullie komst. Groetjes Team Liever Buiten
We waren met een relatief oud gezelschap, wel allemaal sportief aangelegd. Eigenlijk iedereen vond het erg leuk op een mooie locatie en een goed organisatie.
Dank voor dit mooie cijfer Kees. Fijn dat de Oldstars het naar de zin hebben gehad. Leuk dat jullie langskwamen! Groetjes Team Liever Buiten
Hartelijk ontvangst Ruim huis in een prachtige omgeving. Bedden waren helemaal goed, prima ingerichte keuken. Veel ruimte in het huis, alles netjes schoon. Grote tuin met van alles voor de kleinere kinderen. En ook binnen veel spellen beschikbaar. Absolute aanrader!
Bedankt voor deze mooie review Annette! Ik denk alleen dat je niet bij ons geslapen hebt maar een activiteit bent komen doen tijdens jullie weekend weg ;)
Wij hadden een solextour in de omgeving Deurne. De communicatie van tevoren was duidelijk. Het was een leuke route met ook de mogelijkheid om even iets op het terras te drinken.
Fijn om te horen Daphne dat het leuk was om in onze omgeving rond te rijden!
Bruggenseweg 12
5752SC Deurne
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!