heel vakkundig en vriendelijk

heel vakkundig te werk en heel vriendelijk

Top!

Ben zo blij met mijn wenkies. Paul neemt echt de tijd voor je! Legt uit wat hij gaat doen.

Ik vond het geweldig, heel fijn geholpen, Super aardige man . Geen pijn gevoeld.

Paul doe alles heel zorgvuldig.

Gezellige en ontspannen sfeertje. Het belangrijkste: het resultaat is altijd goed

Deskundig en eerlijk advies

Zeer positieve ervaring. Eerlijk en deskundig advies en behandeling. Super blij met het resultaat.

Super tevreden met PMU lippen

Ik was opzoek naar een natuurlijke look met lipliner en optisch grotere lippen. Ik ben super tevreden met het resultaat. Heel fijn geholpen door Paul.

geweldig

fijne ervaring, zeer goed geholpen.

Super tevreden

Ik had een goed gevoel bij intake gesprek, en werd zeer gerust gesteld tijdens de behandeling

Fantastische ervaring.

Mijn wenkbrauwen zijn met grote zorgvuldigheid gezet en goed de kleur samen doorgesproken. En duidelijk uitgelegd met betrekking tot de nabehandeling thuis. De tweede behandeling die altijd volgt om te kijken of alles goed is met volle tevredenheid verlopen een aanrader.!!!

Super resultaat

Vriendelijk en goed geholpen. Wenkbrauwen zijn mooi geworden en eyeliner is perfect.

Geweldig!

Zeer tevreden over mijn Profhilo-behandeling bij Cosmediq. Mijn huid voelt steviger en straalt weer! Professionele aanpak en duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!

Cosmediq staat voor absolute kwaliteit en vakkundigheid!

Ik ben bij Cosmediq geweest voor Permanente make-up: een lijnte onder en boven mijn oogleden. De ontvangst was enorm hartelijk en er werd ruim de tijd genomen om mijn wensen te bespreken. Er wordt gekeken naar wat past bij je persoonlijkheid en daar wordt vakkundig op afgestemd. Ik ben superblij met het resultaat: heel subtiel en naturel! Ik hoef niet meer met oogpotloodjes aan de slag en vooral tijdens een lange reis naar Azië was dat zo ontzettend fijn. Als je op zoek bent naar een een behandeling voor permanente make-up, zoek dan vooral niet verder. Bij Cosmediq ben je op het juiste adres.

Paul is een toppwrtje

Altijd tevreden kom er al heel wat jaartjes .

Fijne ervaring,vanaf het begin tot het eind van de behandeling

Geweldig! Paul bedankt voor mijn mooie wenkbrauwen!

Helemaal tevreden. Tot snel voor mijn lippen.

Super snel en goed geholpen

Een top ervaring ❣️

Paul heeft mijn wenkbrauwen wederom een opfrisbehandeling gegeven. Wat een kanjer is hij toch. Echte een gedreven vakman! Superbedankt Paul voor alles. Tot de volgende keer weer.

Paul is geweldig

Ik kom al jaren bij Paul voor mijn wenkbrauwen en hij is een vakman. Het ziet er heel natuurlijk en mooi uit en geeft mijn gezicht meer expressie.

Super met veel kennis

Altijd gezellig, heel deskundig met oog voor detail!

Zoals verwacht

Tevreden over de eyeliner boven

Vriendelijk

Wenkbrauwen pmu, door Paul. Hij is iemand die je snel op je gemak stelt, is geduldig en heeft goede verdovende zalf zodat je de behandeling amper voelt.

Meestal heel goed

Ben altijd tevreden Maar laatste keer minder blij met resultaat

• Klantvriendelijkheid

Uitstekend. Iemand wie verstand heeft om met huid aan de slag te gaan .. vriendelijk ...

• Klantvriendelijkheid

Uiterst tevreden over de zeer professionele behandeling.

Paul neemt alle tijd om uit te leggen wat hij gaat doen. Ik ben zeer tevreden over mijn wenkbrauwen en mijn eyeliner. Echt een aanrader om PMU te laten zetten door Paul.

• Klantvriendelijkheid

Fijne en persoonlijke behandeling.

Zoals steeds goed geholpen. Fijne, rustige sfeer en professionele werkwijze.

Chaamseweg 4 A

5111 VM Baarle-Nassau

06 29298386

Over Cosmediq - Permanente make up

Bij Cosmediq is Permanente make-up hoofdzaak en geen bijzaak. Hierdoor hebben we veel ervaring en leveren we een hoge kwaliteit. We gaan altijd voor een subtiel en naturel resultaat. Bij ons kunt u terecht voor prachtige wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Cosmediq is verder gespecialiseerd in Injectables, laserbehandelingen en tanden bleken.