Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten een warme ontvangst en een professionele service. De behandelingen worden als precies en bevredigend ervaren, met aandacht voor details. De ervaring wordt als soepel en plezierig omschreven, met nadruk op zorg. De feedback benadrukt een ontspannen sfeer en de betrouwbare kwaliteit van de zorg.
2de keer voor babybotox, 1e keer bij dr. Bjorn, laatste keer bij dr. Farley. Dr. Farley is heel enthousiast en legt alles goed uit. Hele fijne ervaring! En natuurlijk Paul, heerlijke vent.
9 July 2026
Patricia
Alphen
Hartelijk dank voor je mooie review, Patricia! Wat fijn om te horen dat je beide ervaringen zo positief waren. We geven je complimenten graag door aan dr. Farley, dr. Bjorn en natuurlijk Paul. Graag tot de volgende keer!
Team Cosmediq
Ik ben er zo gelukkig mee!! Is zo mooi gedaan en deed ook geen pijn!! T is de derde keer dat ik t heb t laten doen , maar nog nooit zo fijn ! Inmiddels ben ik paar maanden verder veel hooikoorts gehad plak ogen !! Maar t zit er nog zo mooi op . Paul is ook heel precies en werkt erg netjes en hygiënisch!! Ik ben tevreden!!
5 July 2026
Hennie
Bavel
Bedankt voor je mooie woorden, Hennie! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat en de behandeling. We geven je complimenten met veel plezier door aan Paul. Graag tot een volgende keer!
Team Cosmediq
Zeer vakbekwaam en hele fijne mensen.
5 July 2026
S
Bergen op Zoom
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze vakbekwaamheid en het team zo waardeert. Graag tot de volgende keer!
Team Cosmediq
Heel fijn ontvangen, ik ben zeer tevreden over het resultaat, super blij mee !!
28 May 2026
Jolanda Van den Boogaart - van den dungen
Baarle Nassau
Beste Jolanda,
Bedankt voor je geweldige review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het resultaat.
Tot snel bij ons in de kliniek,
Team Cosmediq
Paul is echt een vakman!
14 April 2026
Marjola
Prinsenbeek
Beste Marjola,
Hartelijk dank voor je review.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en het vakmanschap zo waardeert. Dat doet ons goed om te lezen.
Team Cosmediq
Hele fijne man, stelt je op je gemak en kijkt echt naar wat mogelijk is in jouw gezicht. Ik heb de eyeliner laten zetten en dit is in goed overleg gegaan, Paul tekent eerst het lijntje zodat je een beeld hebt van hoe het eruit komt te zien. Kletst gezellig, voelde me daardoor ontspannen. Super tevreden met de service!!
14 April 2026
Kizzy
Beste Kizzy,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je je op je gemak voelde en dat het voortraject, zoals het voortekenen van de eyeliner, als prettig en duidelijk is ervaren. We vinden het belangrijk om goed te kijken naar wat het beste past bij jouw gezicht en dit samen af te stemmen.
Team Cosmediq
Vriendelijke eigenaar en personeel Voelde me er meteen op mijn gemak
11 April 2026
Lia van Dijk
Goirle
Beste Lia,
Hartelijk dank voor je review.
Fijn om te horen dat je je direct op je gemak voelde en onze vriendelijkheid zo hebt ervaren. Dat vinden we erg belangrijk.
Team Cosmediq
Ik was op aanraden van mijn nicht bij paul terecht gekomen. Ze is nml al jaren klant en zeer tevreden. Ik had eerder pmu laten zetten maar t was bij mij steeds heel snel vervaagd , zelfs weg . En behoorlijk pijnlijk . Dus ik was er eigenlijk wel klaar mee . Maar doordat ík hooikoorts heb en daardoor altijd natte plakkerige ogen heb is make up zeker geen goede combinatie . Zeker in de zomer niet . Nu bij paul geweest heeft mij prachtig geholpen en ook gerustgesteld. Ik ben iedere dag heel erg blij als ik in de spiegel kijk!!! Dankjewel.
Hennie
Bavel
Beste Hennie,
Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review.
Wat fijn om te horen dat je via je nicht bij ons terecht bent gekomen en dat we je vertrouwen hebben kunnen terugwinnen. We begrijpen dat eerdere ervaringen invloed kunnen hebben, des te mooier dat je je bij ons op je gemak voelde en dat het resultaat nu zo goed bij je past.
Geweldig om te horen dat je iedere dag blij bent als je in de spiegel kijkt, daar doen we het voor.
Team Cosmediq
Bij binnenkomst erg vriendelijk ontvangen! Tijdens het gesprek goed gerustgesteld, ze denken echt met je mee. De behandeling zelf is met zorg uitgevoerd.
Anouk
Beste Anouk,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je je vanaf het eerste moment welkom en op je gemak hebt gevoeld. We vinden het belangrijk om goed mee te denken en je tijdens het hele traject gerust te stellen, van intake tot behandeling.
top
Kitty
rotterdam
Beste Kitty,
Hartelijk dank voor je review.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor.
Een echte aanrader!
Froukje Hummelman
Mill
Beste Froukje,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je de behandeling als professioneel en prettig hebt ervaren. We stellen het vertrouwen dat je in ons stelt enorm op prijs.
Team Cosmediq
Zeer tevreden over deze behandeling. Mijn wallen zijn bijna verdwenen en ik krijg regelmatig complimenten dat ik eruitzie alsof ik op vakantie ben geweest. Zeer blij! Tot snel
Ellie
Breda
Beste Ellie,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de polynucleotiden behandeling en dat je zulke mooie resultaten ziet. Complimenten krijgen dat je er uitgerust uitziet is natuurlijk het beste bewijs dat het effect subtiel en natuurlijk is.
Team Cosmediq
Goede en duidelijk uitleg over de behandeling!
Angelique
Beste Angelique,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat de uitleg over de behandeling als duidelijk en prettig is ervaren. We vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent en met een vertrouwd gevoel de behandeling ingaat.
Team Cosmediq
De behandeling was goed en rustgevend.
Gerrie van der Staak
Beste Gerrie,
Hartelijk dank voor je review.
Fijn om te horen dat je de behandeling als prettig en rustgevend hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedere cliënt zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling.
Graag tot ziens bij Cosmediq.
Team Cosmediq
Aanrader, deskundig, luistert goed naar de wensen vd klant en denkt mee. In 1 woord: Top!
Brenda Van Abeelen
Roosendaal
Beste Brenda,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je de behandeling als deskundig hebt ervaren en dat je het waardeert dat er goed naar je wensen is geluisterd. Bij Cosmediq vinden we het belangrijk om samen met de cliënt te kijken naar wat het beste past bij iemands gezicht en uitstraling.
Dank je wel voor je aanbeveling en graag tot ziens bij Cosmediq.
Team Cosmediq
Ik ga hier altijd voor mijn wenkbrauwen. Nooit teleurgesteld in resultaat. Zeer vakkundig.
Angela
Beste Angela,
Hartelijk dank voor je mooie review en het vertrouwen in Cosmediq.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je wenkbrauwen en dat je iedere keer weer blij bent met het resultaat. We vinden het belangrijk dat elke behandeling met veel zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd.
We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen bij Cosmediq.
Team Cosmediq
Mooie natuurlijke wenkbrauwen, mooie kleur ook. Je ziet niet dat het getatoeëerd is.
Marleen Verstraete
Vlissingen
Beste Marleen,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je wenkbrauwen en dat het resultaat mooi natuurlijk oogt. Juist dat subtiele, natuurlijke effect is waar wij bij permanente make-up naar streven.
We wensen je veel plezier van het resultaat en verwelkomen je graag weer bij Cosmediq.
Team Cosmediq
Fijne kennismaking in de avonduren. Goede behandeling en advies. Toekomst zeker voor herhaling
Ela
Prinsenbeek
Beste Ela,
Hartelijk dank voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je de kennismaking als prettig hebt ervaren en tevreden bent over de behandeling en het advies. We vinden het belangrijk dat iedere cliënt zich op zijn gemak voelt en eerlijk en passend advies krijgt.
Fijn dat je aangeeft dat het voor herhaling vatbaar is. Je bent altijd van harte welkom bij Cosmediq.
Paul is een kunstenaar
Renate Esman
Beste Renate,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent en dat je Paul als een echte kunstenaar ervaart. Met zijn jarenlange ervaring en oog voor detail streeft hij er altijd naar om een resultaat te creëren dat perfect past bij iemands gezicht en uitstraling.
Fijn dat je dit met ons deelt en graag tot ziens bij Cosmediq.
Team Cosmediq
Na twee carbon laser peeling behandelingen ziet mijn huid er frisser en egaler uit en is mijn acne aanzienlijk verbeterd. Daarnaast zeer vriendelijk ontvangen.
Stefan
Chaam
Beste Stefan,
Hartelijk dank voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je na de carbon laser peeling behandelingen al zo’n zichtbaar resultaat ervaart en dat je huid frisser en egaler is geworden. Het is mooi dat ook de acne duidelijk is verbeterd. Daarnaast waarderen we het dat je onze ontvangst als vriendelijk hebt ervaren.
Team Cosmediq
heel vakkundig te werk en heel vriendelijk
13 August 2025
maria jansen
Beste Maria,
Dank je wel voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je onze werkwijze als vakkundig en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor!
Graag tot een volgende keer bij Cosmediq.
Team Cosmediq
Ben zo blij met mijn wenkies. Paul neemt echt de tijd voor je! Legt uit wat hij gaat doen.
7 August 2025
Patricia Olislaegers
Alphen
Beste Patricia,
Fijn dat je tevreden bent met je permanente make-up wenkbrauwen en jazeker Paul neemt altijd de tijd voor zijn klanten. Persoonlijk advies is zeer belangrijk.
Team Cosmediq
Ik vond het geweldig, heel fijn geholpen, Super aardige man . Geen pijn gevoeld.
6 August 2025
Diana Spruit
Poppel
Beste Diana,
Wat leuk om te horen dat je het zo geweldig vond! Fijn dat je de behandeling als prettig hebt ervaren en dat je geen pijn hebt gevoeld.
Team Cosmediq
Gezellige en ontspannen sfeertje. Het belangrijkste: het resultaat is altijd goed
3 August 2025
Mariette van de Rakt
Beste Mariette,
We vinden het geweldig dat je je bij ons op je gemak voelt. Maar nog belangrijker: dat je helemaal blij bent met het resultaat van je behandeling!
Team Cosmediq
Zeer positieve ervaring. Eerlijk en deskundig advies en behandeling. Super blij met het resultaat.
3 August 2025
Karin Hartjes
Beste Karin,
Wat fijn dat je zo’n positieve ervaring bij ons hebt gehad en blij bent met het resultaat!
Tot snel.
Team Cosmediq
Bij Cosmediq is Permanente make-up hoofdzaak en geen bijzaak. Hierdoor hebben we veel ervaring en leveren we een hoge kwaliteit. We gaan altijd voor een subtiel en naturel resultaat. Bij ons kunt u terecht voor prachtige wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Cosmediq is verder gespecialiseerd in Injectables, laserbehandelingen en tanden bleken.
Chaamseweg 4 A
5111 VM Baarle-Nassau