Heel blij met zowel het product als de medewerkers

Superfijn dat alles gaat zoals afgesproken en prijs ook aangenaam vergeleken met andere bedrijven

Super kozijnen en super montage team

Schüco kozijnen zijn echt top! We zijn er erg blij mee. Schüco met tripple glas is zeer prijs qwaliteit bewust en voor zeer goede qwaliteit Montage team was top Werken snel netjes en schoon Zijn erg beleefd en denken mee We zijn zeer tevreden

Hele goede ervaring

Komen afspraken na en een zeer professionele bedrijf. Fijne communicatie. Je hoeft ook niets aan te betalen. Ik kan jullie dit bedrijf aanbevelen. Heb 3 keer een order geplaatst voor het plaatsen van kozijnen en deuren.

Prima vakmensen, soms wat eigenwijs

Wat eigenwijs heeft vast te maken dat er altijd mensen op de vingers kijken, daar kan de ene monteur beter tegen als de andere. Wij zijn ook bouwkundig onderlegd, en willen soms wel wat teveel weten. Eind resultaat is uiteindelijk prima geworden, en bied ons wat betere uitgangspunten voor montage van de raamdecoratie.

Eerst via vergelijkingssites meerdere offertes opgevraagd. Echter het gevoel/recensies waren vaak niet goed of de prijs erg hoog. Daarom uiteindelijk zelf Dupro benaderd omdat ze zeer goede recensies hadden, en daar zijn we erg blij mee. Het eerste gesprek was fijn en er werd professioneel advies gegeven, en daarbij een prijs waar we iets mee konden. Klein half jaartje later werden de kozijnen geplaatst onder leiding van Dimitri. Ze hebben zeer hard gewerkt en hebben alles keurig geplaatst. Ook de afwerking ziet er zeer goed uit. Overal super tevreden!

Heel vakkundige medewerkers

De monteurs zijn zeer vakkundig en behulpzaam en ruimen alles keurig op. Heel blij mee. Alles is soepel verlopen van het begin tot het eind. Ik ga Dupro zeker aanbevelen

Zeer tevreden met mooie kozijnen en deuren.

Deuren en kozijnen volgens afspraak vakkundig geplaatst. De heren werken snel en netjes. Zien er chique uit.

Top bedrijf met het plaatsen van deuren en kozijnen.

Van te voren goed uitleg gekregen met daarbij de mogelijkheden. Vrij snel kreeg ik de offerte en bij akkoord werd ik ook snel opgebeld om alles in te meten. Daarna wist ik binnen een aantal dagen wanneer ze konden komen om de deuren en kozijnen te plaatsen. Na een tijdje was het zover. Twee vrolijke personen kwamen het doen. Vrij vlot werd het vervangen en werd alles weer keurig achter gelaten. Ik ben zeer tevreden.

Vanaf het begin een heel prettig contact gehad met de mensen van Dupro. We hebben de kozijnen in onze gehele woning laten plaatsen tijdens onze overwintering in Spanje. Gewoon sleutels afgegeven en ga je gang. De monteurs hebben geweldig werk geleverd, alles ziet er super strak uit en alles is opgeruimd en schoon achter gelaten. Nogmaals complimenten Theo en Rita van Huet.

Keurig bedrijf

Kozijnen en voordeur geplaatst alles volgens afspraak en telefonisch na controle niets op aan te merken.

Professionele klantvriendelijke organisatie

Professionele organisatie waar vriendelijke mensen werken en de lijnen kort zijn. Als iets niet helemaal loopt zoals de klant het had gedacht lossen zij het keurig op. Het service telefoontje nadat er in huis gewerkt Is stel ik zeer op prijs en vind ik erg klantvriendelijk.

Mooi kwaliteit kunststof kozijnen en perfect geplaatst en afgewerkt kan niet anders zeggen als super

Wij zijn super tevreden over DuPro Kozijnen. Vanaf het eerste contact tot en met de montage is alles perfect verlopen. De kozijnen zijn super mooi geplaatst, alles is strak en netjes afgewerkt. Het team was vriendelijk, professioneel en liet alles schoon achter. De service en communicatie waren uitstekend. Het team denk erg goed mee en zijn heel bevinding rijk Kortom: vakwerk en een bedrijf dat je met een gerust hart kunt aanbevelen!

Mooi werk geleverd

Begin januari is mijn voordeur en voorraam vernieuwd door Dupro. Ondanks het slechte weer hebben de jongens keihard gewerkt. Achteraf moesten er nog wat puntjes op de I gezet worden. Dat is allemaal keurig opgelost. Ze hebben er zelfs voor gezorgd dat mijn luxaflex weer passend gemaakt is. Heel blij mee. Ontzettende kundige mensen alsook de verkoper.

Ze zijn netjes te werk gegaan

Ze hebben zelfs de binnenkant netjes met venstersbanken en kunstof afgewerkt. Dus ik ben van het schilderen af gelukkig. Ziet er zeer netjes uit. Fijne verkoper. Fijne persoon voor het opmeten. Fijn personeel voor monteren. Ze hebben hard gewerkt

Geweldig!

Hele fijne communicatie en goede service! Werklui waren toppers! Wat een prachtig resultaat!

Tevreden

Netjes gemonteerd, geen rommel achtergelaten.

Van begin aanvraag t/m oplevering prima werk geleverd

Vanaf het startgesprek prima meegenomen in het gehele proces. In vrij korte tijd zijn de kozijnen geplaatst naar volle tevredenheid. Het plaatsen ging in prettige samenwerking en overleg.

Vakmanschap en service

Werken netjes en secuur. Denken in oplossingen .Kortom ben ik heel blij met het resultaat .

Wij zijn heel blij met onze mooie en netjes gemonteerde kozijnen van Dupro.

We hebben hele goede ervaringen met Dupro. Ze komen hun afspraken na en denken met je mee. Ze leveren een hoge kwaliteit kozijnen. Het montage team was zeer goed op elkaar ingespeeld, werkten hard en zeer correct. We zijn heel blij met het eindresultaat.

Mooi materiaal gemonteerd door vakkundig personeel Gert-Jan en Armand. Zijn harde werkers die nauwelijks pauze nemen.

Geweldig van begin tot eind

Super snel en heel strak werk geleverd Echte vak lui

Goede kozijnen en heel net gemonteerd

Ik had bij verschillende bedrijven offertes aangevraagd. Uiteindelijk voor Dupro gekozen vanwege de goede prijs en goed gevoel na het gesprek thuis. En ik heb zeker geen spijt. Jan en Ramon hebben bij ons de kozijnen erin gezet en super netjes afgewerkt. Ze denken goed mee en doen alles in overleg. Kortom, ik zou Dupro zeker aanraden.

vakundig en zeer netjes

kundige mensen hard werkend en zeer weinig overlast word nauwkerig geplaatst ruimen alles op werken schoon en precies alles werkt gelijk goed product is ook na tevrede heid en ziet er heel mooi uit manne hebben echt oog voor afwerking en ook vragen is niets teveel voor ze als ze klaar zijn is alles schoon en opgeruimd vanaf offerte welke keurig verzorgd is ook voor goede prijs ook erna door ons nog iets willen wijzigen werd keurig geregeld plaatsing was mooi om te zien echt vakmensen vriendelijk en netjes geheel ziet er keurig uit tot in detail afgewerkt en niks is ze teveel ook rekening houden met draden en dingen werd keurig mee om gegaan en netjes geregeld

Zeer blij

Professionele en harde werkers. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaam heden. Top bedrijf.

Zeer fraai kozijn, gemonteerd door vakmensen

Ben erg te spreken over de kwaliteit en looks van het kozijn met deur dat door Dupro is gemonteerd. Monteurs Jeremy en Mischa stonden op de afgesproken tijd voor de deur en hebben de klus zeer vakkundig uitgevoerd. Niets dan lof voor beide heren, ze hielden ons op de hoogte van de montage, de tijdsduur en waren zeer prettig in de omgang. Kan de firma Dupro van harte aanbevelen!

Kronenburgsingel 21

6831 HZ Arnhem

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.