Super ervaring vanaf de start tot het eindresultaat,

Vanaf het eerste moment van contact met DUPRO tot en met het eindresultaat een super plezierige ervaring gehad. Alles verliep volgens planning. Monteurs Joop samen met Melvin en later Joop met Rob hebben echt hard gewerkt en buiten en binnenzijde keurig strak afgewerkt. Hard werkende mensen en een hoop lol met ze gehad met leuke muziek erbij. Joop, Melvin en Rob, jullie zijn welkom mochten jullie in de buurt zijn. Kan iedereen dit bedrijf van harte aanraden, bedankt DUPRO, een dikke 10 voor jullie!!!

Duidelijk advies, eerlijk, werken netjes, vriendelijk. Kortom zeer tevreden.n

Onze ervaring is zeer goed. Eric is duidelijk, eerlijk, neemt de tijd voor uitleg over een schuifpui, welke keuze je ook maakt. Hij geeft je een vertrouwd en eerlijk gevoel. Jan en Ramon zijn vakmannen, werken zo goed samen, netjes, vriendelijk en als je vragen hebt tijdens het plaatsen leggen ze het ook duidelijk uit. Afwerking perfect en alles opgeruimd. Kortom: Perfect!! Wij zeggen bel Dupro Kozijnen voor een eerlijke en goede koop.

Bedrijf waar de klant nog centraal staat

Na even gezocht te hebben naar een bedrijf om me kozijnen, daar waar het aanbod enorm is, kreeg ik na het advies gesprek al gelijk het gevoel dit bedrijf staat echt nog voor de klant. Daar waar andere bedrijven me van alles probeerde aan te praten/aan te smeren. Was Dupro eerlijk en oprecht. Om even een voorbeeld te geven: Rolluiken, ja die kon ik ook afnemen bij dupro maar ze gaven bij het gesprek netjes aan tuurlijk kan dat. Maar je kan het beter achteraf bij een specialist laten doen, ben je goedkoper uit. Dit kan je zien als dit is toch logisch, maar het feit dat ze het aanhalen. Geeft bij mij al het gevoel van dat ze er voor mij zijn en niet om hun zakken te vullen. En zo kan ik nog wel meer voorbeelden geven, maar dan wordt dit een lang blaartrekkend verhaal. Dupro bedankt voor het geweldige werk en de super klantenservice.

Goed materiaal en plezierig contact

Het ziet er allemaal goed uit. Jammer van plisse met verkeerde maten. Een kleine kier in kitwerk werd niet hersteld ondanks toezegging

Betrouwbaar en vakkundig!

Vanaf eerst moment was het contact met Erik heel prettig en voelde het goed. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Oprecht betrokken en goede nazorg. Top bedrijf! Echte vakmensen!

Eén woord is genoeg... topbedrijf!

Fijn bedrijf met vriendelijk en hardwerkende medewerkers. Duidelijke afspraken die ze nakomen en goede service.

Super tevreden

Wij zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe kozijnen en voordeur. Een kozijn was niet goed ingemeten en paste dus niet. Er werd meteen een nieuwe besteld en een paar weken later was het opgelost . Keurig bedrijf , nette medewerkers.

Top specialisten met gezellige humor.

Dit is onze 2e bestelling bij Dupro Kozijnen. Tijdens de offerte word alles netjes ingemeten en besproken. Gevraagd en ongevraagd advies vinden wij echt een pluspunt zo ook het juiste kunnen kiezen voor onze woning. Onderhouden contact tussendoor en na de plaatsing netjes een telefoontje of alles na wens was. Beste mannen en vrouwen van Dupro Kozijnen. Dankjewel weer voor alles!

Uitmuntend

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf leveren kwaliteit

Goede communicatie en puik werk!

Heldere week aanpak waar goed over gecommuniceerd wordt. En heel blij met het resultaat!

Fijne werklui om samen mee te werken

Fijne werklui die mijn hele huis lekker warm en geluidsarm hebben gemaakt.

Top firma

Doen wat ze zeggen. Vakmensen die het uitvoeren.

Keurige vakmensen.

Keurig op tijd, goede afwerking . Klein probleempje snel besproken en goed opgelost. Super.

Vakwerk!

Zeer tevreden met het geleverde eindresultaat, de vakmensen die langskwamen en de prijs.

Professionel en goed

Goede service, goede communicatie. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen

Uitstekend werk geleverd

Het eerste gesprek is prettig verlopen. Het opmaken van de offerte en de werkzaamheden zijn duidelijk op “papier” gezet. Uitleg en adviezen waren uitstekend en medewerker zijn goed bereikbaar. Mannen hebben de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Een kleine uitleg over de instelling van draai-kiepramen is helaas vergeten. Daarom 1 ster minder ;-) DUPRO kozijnen zal ik zeker aanbevelen!

Fijne communicatie en mooi werk afgeleverd top bedankt hiervoor.

Goede ervaring de heren hebben mooi werk afgeleverd. Erg blij met het resultaat de afwerking binnen is ook erg netjes en mooi gedaan. Raad jullie ook zeker aan bij andere mensen.

Perfect, prima personeel.

Prijs kwaliteit verhouding is prima Hoed en hard werkend personeel. Die vervolgens zeer klantgericht zijn en netjes hun werk doen. Zeer tevreden hierover.

Goede prijs, communicatie, product en afwerking.

Afgelopen week zijn de schuifpui en kozijnen aan de achterzijde van ons huis geplaatst. Vooraf fijn contact met Eric hierover gehad. In 6,5 uur was de klus geklaard. Monteurs waren erg aardig, werkten snel en toch erg secuur en netjes. Heel blij met het resultaat!

zeer tevreden

gedurende gehele traject klantvriendelijk en servicegericht. monteurs Alex en zijn 2 absolute toppers. werken accuraat en zeer netjes. was zeer prettig zakendoen.

In één woord: prachtig!

Relatief korte levertijden en perfecte afwerking tijdens het plaatsen. Heel erg blij mee!

Fantastisch

Allereerst was de verkoper perfect in de voorlichting en uitleg. De offerte scheelde duizenden euro’s met de eerdere offerte van een heel bekend bedrijf. Er was geen aanbetaling nodig. De planning was ook goed. Zeer klantvriendelijk. En het uiteindelijke resultaat prachtig!

Prima resultaat met uitstekende kunststof kozijnen

Er waren bij de start wat onduidelijkheden over wat nu wanneer zou worden gedaan. Met de vaklui dit op dezelfde dag nog kunnen afstemmen waarna de kozijnen zijn geplaatst. Hoewel de werkzaamheden langer hebben geduurd dan vooraf heeft de nadruk wel op de kwaliteit gelegen in plaats van het snel plaatsen.

Mooi product. Goede organisatie. Prima monteurs.

uitstekend

we zijn meer dan tevreden, eerst Nick die goed weet waar hij het over heeft, heel goed geadviseerd. Daarna inmeten en installatie, vakmensen met passie

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.