uitstekend

uitstekend geplaatst

Zeer goed contact, prima planning en uitstekende uitvoering

Wij hebben de houten kozijnen boven en beneden laten vervangen door kunststof kozijnen en HR++ glas. Het kennismakingsgesprek was heel prettig en bij het inmeten werd steeds gevraagd of het conform de wens was. De planning was strak en het demonteren van de oude kozijnen, het plaatsen van de kunststof kozijnen en glas verliep uitstekend. Aangekondigd was dat de uitvoering 4 dagen zou vergen. Dimitri en Vladimir werkten snel, maar zeker ook zeer vakkundig, accuraat en op een prettige wijze (tijd voor een praatje en steeds in overleg hoe ze te werk zouden gaan), waardoor het werk in drie dagen gereed was. DUPRO mag trots zijn dat ze over dergelijk prettige en goede medewerkers beschikken.

Geweldig mooi stukje werk geleverd

Leuke collega's die precies weten wat ze moeten doen. Ze werken heel netjes en hard. Het resultaat mag er zijn. Bedankt jongens van Dupro.

Top zaak waar je afspraken mee kan maken

Top kwaliteit geleverd in zowel materialen als de mannen die het kwamen installeren. Uitstekende service en nazorg. Absoluut een aanrader.

Vakmensen, prachtig resultaat.

Heel blij met de prachtige kozijnen gezet door Dupro Kozijnen. Snel en netjes geregeld en goede communicatie. Zeker een aanrader! Bedankt heren.

Van levering tot nazorg is alles super goed verlopen!

Complimenten voor het nette werk en de tot in de puntjes verzorgde afwerking. Zelf de zaken die niet helemaal zo liepen zoals bedoeld werden meteen en keurig opgelost. Wij zijn tevreden.

uitstekend

uitstekende service

Net werk en prima service!

Net werk en prima service!

Gewoon goed!

Goed advies en goede werkuitvoerders. Super resultaat!

Probleemoplossend

Ondanks dat er wederzijds fouten waten, heeft dupro dit professioneel en adequaat opgepakt.

Prima dienstverlening

Denken met de klant mee, al is de afwerking een beetje haastig

Fijn bedrijf met vakmannen

Bij Dupro uitgekomen omdat zij pas factureren na oplevering. De afspraak om alles in te meten is een paar keer afgezegd vanwege de reisafstand. Uiteindelijk is alles naar wens gegaan. Aardige mensen die alles vlot monteren en meedenken. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

Fijn bedrijf duidelijk

Vanaf 1e ontmoeting tot aan plaatsing vd kozijnen gewoon goed en duidelijk! Aardige monteurs en mooi geplaatst wij hebben niks te klagen! Mochten wij weer aan kunstof kozijnen denken bellen we dupro eerst

Keurig werk en betrouwbaar

Dit is de tweede keer dat we in zee gaan met Dupro kozijnen. Eerste keer was na een uitgebreid vergelijk met andere leveranciers. Het werken met eigen monteurs gaf toen de doorslag. Ook deze keer was alles weer helemaal volgens verwachting. Patricio en Demothi hadden de pech dat een collega was uitgevallen. Ze moesten de klus dus met twee ipv met drie doen. Desondanks alles keurig binnen één dag en netjes opgeleverd. Super! Ik zou Dupro kozijnen zeker aanbevelen!

super

Vanaf het begingesprek met Nick al goed contact gehad met Dupro. en de afhandeling ook professioneel. Joop en Melvin hebben goed werk geleverd! zeer blij!

Alles prima en vakkundig geregeld!

Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen en schuifpui. Alles mooi afgewerkt en volgens afspraak. Top!

Geweldig!!

Van de offerte opmaak ,tot het plaatsen en afwerken van de kozijnen was het 1 positieve beleving. Nick super hoe jij de offerte aanvraag heb gedaan. Je hebt duidelijk alles met mij doorgenomen en uitgelegd. Tevens voelde het vanaf het eerste moment goed. Bij het inmeten, werd alles nogmaals goed en duidelijk verteld,en duidelijk om onze wensen gevraagd en meegedacht. Het plaatsen door Joop en Melvin was super. Ze waren gezellig en werkte hard en netjes. Alles mooi afgewerkt en opgeruimd. Wat de buren ook heel fijn vonden. Met 1 woord "Geweldig" onze ervaring met jullie. Nu hopen dat we snel het geld voor de benedenverdieping hebben gespaard,zodat we weer jullie kunnen vragen.

Boven verwachting

Voor het inmeten had Nick mij goed geholpen en geadviseerd, hij had alles duidelijk besproken en echt meegedacht in wat mijn wensen waren. I.p.v. de geschatte levering en plaatsing van 6 maanden werden het uiteindelijk 4 maanden, heel netjes aangezien er overal enorm lange wachttijden zijn. Binnen 4 dagen waren alle kozijnen in het huis vernieuwd. Het is gewoon een compleet ander huis geworden. De monteurs die de kozijnen hadden geplaatst (Tahir, Dimitri en Vladimir) zijn zo netjes te werk gegaan! Ze liepen alles aan het einde nogmaals na en de afwerking is niet anders dan top uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, het is nog mooier geworden dan ik had gehoopt!

Alles keurig geplaatst echt vakwerk

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat van onze nieuwe raam kozijnen. Alles werd na afloop keurig opgeruimd. Ook de vertegenwoordiger die langskwam en de offerte maakte was een keurige jongeman met kennis van zaken dit gaf ons al vertrouwen.

Prima bedrijf

Mooie kwaliteit kozijnen

Top ervaring van begin tot eind!

Goede duidelijke gesprekken gehad met de vertegenwoordiger. Tussentijds nog wat contact gehad wat ook op een prettig manier verliep, ze denken mee en zorgen voor oplossingen. Moment van montage was ook een feest op zich, leuke mannen over de vloer met dezelfde meedenkende en oplossende houding, gewoon een hele leuke ervaring geweest!

Komen afspraken en en prima monteurs

Ik heb een zeer prettige ervaring met het plaatsen van mijn kunststof kozijnen door Dupro Kozijnen De monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig en hebben alles vakkundig geplaatst. Ook de binnen afwerking is prima. Buiten hebben ze alles keurig opgeruimd. Verder beleefde monteurs en prettig in de omgang.

Heel goed

Alles goed

Net werk afgeleverd en vriendelijke mensen

De monteurs en personeel op kantoor zijn erg vriendelijk. De monteurs hebben net werk afgeleverd. Het enige wat ontbrak is de communicatie over de glasbok en afvalcontainer. Die stonden ineens in de tuin en voor de deur. Dat is de reden dat ik geen 10 geef.

Alle kozijnen, voordeur en schuifpui door Dupro vervangen plus screens en rolluiken gemonteerd.

Wat een mooi bedrijf. Na de montage komen ze na verloop van tijd keurig nog even terug om alles nog eens na te stellen waar nodig. Deze mensen schrijven service nog met een hoofdletter.

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.