Netjes afgewerkt

netjes gewerkt, goed afgewerkt.

Waar voor je geld

Goede prijs kwaliteit verhouding en met korte levertijd. Snel en professioneel geplaats en netjes afgewerkt. Top, geen klachten.

Zeer tevreden met afspraken en werkzaamheden

Erg behulpzaam en meedenkend personeel. Zonder vragen zaken weer terug in orde gemaakt zoals terug plaatsen van radiator ombouw en deze zelfs weer netjes afgekit. Complimenten voor deze ploeg

Fantastische ploeg die perfect werk heeft geleverd

Relatief snel na bestelling zijn de kozijnen geleverd, binnen 6 weken. De ploeg van 4 mannen waren goed op elkaar ingewerkt en hebben een mooie dakkapel neergezet en vervolgens alle kozijnen vervangen. Het kozijn wat bij plaatsing kapot bleek werd meteen de dag erna vervangen en toen werd ook de pui in de achtergevel geplaatst. Perfect werkt afgeleverd op 3 dagen. Heel goed!

Kan alleen maar vol lof spreken over de werkzaamheden van dit bedrijf! Wij zijn er ontzettend blij mee.

Vakkundig, professioneel en gedreven...goed ingespeeld team!!

Wat herkennen we dit allemaal, je hebt een goed gesprek gehad, je tekent voor nieuwe kozijnen, deuren en rolluiken en ineens is de dag daar...het gaat gebeuren en eerlijk....best spannend toch? Tel daarbij op dat ik niet handig ben, bouwkundig inzicht heb van een borrelnoot en de gave heb erg snel een mening ergens over te hebben.... ;) Vragen die wij onszelf stelde waren o.a “hoe gaan ze te werk, zal het allemaal goed verlopen, maar ook...wie krijg je over de vloer”. Oftewel, menselijke gedachtes in ons ogen Aldan....Bus komt aanrijden en het klinkt wellicht vreemd, maar het gevoel was meteen goed. Vier man sterk en na een korte introductie/werkbespreking waarbij duidelijk het stappenplan werd doorgenomen, onder het genot van een bakkie koffie, ging de heren aan de slag. “Slopen” heeft voor ons een andere betekenis gekregen, want de oude kozijnen werden vakkundig verwijderd en hielden de heren ons goed op de hoogte van het verloop ervan. Nieuwe kozijnen, deuren en rolluiken werden geplaatst. Na 3 volle dagen buffelen was het volledige eindresultaat zichtbaar (zie foto’s) en wat zijn wij blij met het eindresultaat. Erg tevreden!! Strak geplaatst en afgewerkt, maar ook niet onbelangrijk.....haast brandschoon opgeleverd!! Daar word je natuurlijk blij van na een lange dag. Toen het project klaar was was het allerminst “deurtje dicht en tot ziens”, maar na een nette (persoonlijke) afwikkeling onder het genot van een drankje en wat grappige anekdotes werden de handen geschut. Wat een zenuwslopend weekje zou gaan worden werd een geruststellende verbouwing met prachtig weer en een nog mooiere sfeer. Eric, Rudy, Jeremy, Marcel en Alex....BEDANKT!! Stuk voor stuk betrouwbaar, vakkundig en erg klantvriendelijk!!

Zeer fijne ervaring , geweldig bedrijf

Ik ben zeer tevreden , mooi product Vriendelijke monteurs die zelfs voor het kleinste detail de tijd nemen Mooie afwerking en ze maken het precies naar wens Dupro Kozijnen ....... DANKJEWEL

Top!

Alles netjes achter gelaten, en vakwerk geleverd!

Helemaal tevreden

De communicatie vooraf verliep prima, uitgebreid antwoord op vragen. Ik vond het ook heel prettig dat ik niet gepusht werd om snel een beslissing te nemen. De plaatsing van de kozijnen gebeurde vakkundig, de medewerkers waren voorzichtig met mijn spullen en de alles werd opgeruimd en bijgeveegd.

Na een duidelijke offerte kwamen de jongens van dupro een schuif pui en ramen plaatsen. Geweldige team. Werken erg nauwkeurig en zeker niet beroerd om iets extra aan te passen. Product is prachtig en top kwaliteit. Pas na het plaatsen en tevredenheid hebben ze de factuur gestuurd. Geweldig gedaan heren.

Alles netjes volgens afspraak

Professioneel en uitstekend werk verricht! Ik ben heel erg tevreden over de service van Dupro Kozijnen. Communicatie vooraf verliep vlot en duidelijk. De afspraken zijn nagekomen. Dus wil je goede, professionele maar ook snelle service dan kan ik zeker Dupro Kozijnen aanbevelen.

Geweldig, wat een vaklui zijn dit.

Om 7.45 uur 4 man sterk voor mijn deur en binnen de kortste keren waren de oude kozijnen er uit, nieuwe er in en afwerking helemaal perfect. Als ik dit in een cijfer uit zou moeten drukken zou dit een 10 met een griffel zij. Ook heeft men alles opgeruimd en achtergelaten zoals ze zijn begonnen. nogmaals ziet er perfect uit en ben meer dan tevreden over de kwaliteit en de montage van de mannen die dit hebben gemonteerd Top product John Vlug

Snel en netjes

Vriendelijke mensen. Snel en netjes gewerkt. En een heel mooi resultaat. Groetjes liz

Professioneel, persoonlijk, netjes, goede service, kwaliteit!

Het eerste contact met Dupro kozijnen was meteen goed. Verkoper Marc legde ons helder en eerlijk uit welke opties we hadden voor het vervangen van onze defecte schuifpui. Na vergelijking met een andere aanbieder bleek ook dat de prijzen bij Dupro kozijnen eerlijk zijn. Al na korte tijd werd onze nieuwe schuifpui ingemeten en al enkele weken later werd hij geplaatst. De plaatsing ging vlot en zeer netjes, onze houten vloer werd netjes afgedekt en na afloop was er nauwelijks te zien dat er was geklust! En de schuifpui is een genot, duurzaam materiaal, we horen de auto's buiten niet meer zoals voorheen en de deur gaat zeer soepel open en dicht. Na afloop ook fijn dat verkoper Marc nog even belde om te checken of alles naar wens was gegaan. Fijn die persoonlijke aandacht. Echt een aanrader dit bedrijf!

Professioneel geplaatste kozijnen

Na een fijn persoonlijk adviesgesprek de keuze gemaakt om Dupro kozijnen de opdracht te geven tot plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen en deuren. De montage gaat netjes en zonder breekschade, ontstane rommel wordt meteen netjes opgeruimd en de binnenafwerking is van hoog niveau. Nieuwe vensterbanken geplaatst en stroomkabels van de rolluiken zijn netjes weggewerkt. Bedankt en tot de volgende verbouwing! Dupro Kozijnen beveel ik zeker aan voor uw verbouwing.

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.