Toppers!

Wij hebben een dakkapel bij DUPRO kozijnen gekocht en laten plaatsen. Enorm aardig te woord gestaan. Gaan zorgvuldig te werk, afspraken worden nagekomen. Na het plaatsen wordt nog even zelf gebeld om te vragen of alles naar wens is. Er is vakwerk geleverd! Wat een verademing! Bedankt!

Fijne communicatie en mooie producten.

Het eerste gesprek (vrijblijvend) als zeer prettig ervaren, er word de tijd voor je genomen en het word professioneel opgepakt. Personeel in uitvoering weet wat ze doen. Mocht er iets zijn word het correct afgehandeld.

Fantastisch

Van begin tot einde zeer goede service. Vriendelijke en kundige vakmensen. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat (kunststof kozijnen op 1e verdieping), alles is tot in de puntjes afgewerkt. Absoluut een aanrader!

snelle, correcte service

houden je goed op de hoogte van de voorgang, stemmen af, doen wat ze beloofd hebben. En de pui zat er binnen 4 uur in, terwijl ze ook de muren nog moesten zagen. Onder de indruk van hun werk! Geen 10 omdat het kitwerk binnen niet helemaal goed is gedaan.

Door open communicatie voortreffelijk

Werken volgens afspraak. Denken mee aan oplossingen en zijn proactief bij het gebruik van materialen en het aanbrengen van verbeteringen die als gevolg van het verwijderen van de oude kozijnen ook vervangen of aangepast moeten worden. Er zijn voor deze oplossingen geen extra kosten in rekening gebracht.

Betrouwbare klantvriendelijke firma

Er wordt met kwalitatief zeer goede materialen gewerkt; problemen, die zich tijdens het werk voordoen danwel later tevoorschijn treden, worden vlot opgelost. Prettig bedrijf met klantvriendelijke mensen.

Fantastisch fijn bedrijf

Fijne communicatie, de mannen die de schuifpui hebben geplaatst verdienen ook zeker een dikke duim, hard gewerkt. Echt heel erg blij mee. Nogmaals heel erg bedankt allemaal

Goed contact, aardige monteurs

Vanaf het begintraject goed contact gehad met Eric. Nadat we akkoord zijn gegaan met de offerte heeft Mark ons veelvuldig op de hoogte gehouden over de levering en montage. Wat ook heel fijn is, zodat je weet waar je aan toe bent. Alex en Jan van de montage waren zeer fijn in de omgang en hebben netjes gewerkt. Al met al een goede ervaring.

Achtergevel laten bekleden met keraliet en twee kunstof kozijnen in de slaapkamers, bij het vrijblijvende gesprek had ik meteen goed gevoel .Geen verkoop praatjes maar gewoon eerlijk, wij hebben ook geen andere bedrijven meer benaderd voor offerte,s dit was enige gesprek en meteen raak .Gisteren zijn ze begonnen en vandaag alles netjes afgewerkt en mijn hemel wat ging dat snel. Top vaklui en mochten we ooit beneden aan willen pakken dan komt alleem Dupro er bij ons in

Goed bedrijf die problemen oplost !

Schuifpui en voordeur door Dupro laten plaatsen. Ziet er top uit! Er waren wel wat dingetjes achteraf die niet goed waren gegaan, dit is netjes opgelost en allemaal verholpen. Wij zijn tevreden ! :)

Super netjes en afspraak is afspraak

Zeker aan te raden om hier kozijnen te nemen. Duidelijke uitleg tijdens het offerte gesprek. Neemt echt de tijd voor je om het uit te leggen en te laten zien. Montage team zeer klant vriendelijk en professioneel. Afwerking van de kozijnen zowel binnen als buiten is echt super niks op aan te merken. Zelfs beter dan ik verwacht had. Al met al totaal geen spijt dat ik het door DUPRO heb laten doen. Super heren.

Alles top top!

Van begin tot eind alles naar wens gegaan. Top service en harde werkers!

Vlotte en vakkundige mensen die een goed product leveren.

We zijn erg tevreden over de vriendelijkheid en de vlotheid .

Perfect bedrijf

Mannen hebben hard gewerkt met een verbluffend resultaat netjes afgewerkt zeker een pluim waard.

Super blij met eindresultaat!

Wij zijn superblij met onze nieuwe kozijnen! De communicatie liep vanaf opname tot oplevering gesmeerd. Monteurs hebben oog voor detail en doen waar ze goed in zijn!

Dit was de tweede keer dat ik gebruik maakte van Dupro kozijnen. Net als de eerste keer is het mij goed bevallen. Ook nu weer werd alles na einde werkzaamheden keurig opgeruimd. Waren een aantal kleine dingen overgebleven maar deze werden dezelfde week opgelost.

Uitstekend werk, goed service

Goed en kundig gewerkt. Klaar in de dagen wat was aangegeven.

alles volgens afspraak en nette afwerking

duidelijke afspraken en ook nagekomen en netvakwerk goede prijs kwaliteit verhouding

De perfecte partij om mee in zee te gaan

De mannen waren keurig op tijd, bijzonder beleefd en hebben een zeer nette en schone werkwijze. Ze weten duidelijk wat ze doen en hebben er ook duidelijk plezier in! De afwerking ook supernetjes!

Klantvriendelijk van aanvraag tot afronding

Men is ter zake kundig en vriendelijk. Men werkt netjes en adequaat. Klantvriendelijk en goede nazorg. Er is altijd ruimte voor verbetering, hoe minimaal ook.

Topteam, vakkundig en keurig in de afwerking.

Ik heb een nieuwe schuifpui laten plaatsen door de firma Dupro-Kozijnen en ben uiterst tevreden op de manier hoe deze is geplaatst. Van het slopen van de oude pui tot het plaatsen van de nieuwe pui is alles prima verlopen. Wat mij ook opviel is dat alles keurig en schoon is opgeleverd, van het schoonpoetsen van de nieuwe pui tot het reinigen van de werkruimte op de vloer en erom heen.

Vakmensen

Wij zijn ontzettend goed geholpen door DUPRO kozijnen. Vanaf de de offerte de aankoop alles ontzettend goed uitgelegd. De inmeting en het uiteindelijke plaatsten van de schuifpui. Ging snel en vlot. Met een fantastisch resultaat. Wij zijns eg blij met onze prachtige schuifpui. Dit zijn echte vakmensen.

Goede, mooie kozijnen en een uitstekende service

Vakkundige mensen, meedenkend met de wensen van de klant. Plaatsing gebeurde met aandacht. Na plaatsing bleef men contact houden om de laatste servicepunten naar tevredenheid op te lossen.

Vakkundig mensen op elk gebied die weten wat ze doen.

Zo blij met onze nieuwe kozijnen. Goede informatie, denken met ons mee, Vakkundig geplaatst, werken netjes en niks is teveel. Alles om ons tevreden te houden. Ondanks wat Kleine tegenslagen iedere keer op tijd een telefoontje om de dingen te bespreken. Maurits en zijn mannen we zijn jullie dankbaar ondanks de kou en wat tegenwerken van onze oude kozijnen. Was het een fijne week.

Ben er heel blij mee

Ik ben er erg blij mee alles netjes geplaatst

Kronenburgsingel 21

6831 HZ Arnhem

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.