Zeker een aanbeveling waard..

Vanaf het moment van verkoop tot en met de plaatsing alleen maar positieve ervaringen met al de medewerkers waar ik contact mee heb gehad. De klant en het product staan voorop en dat is duidelijk te merken. Geen snelle verkoop cijfers behalen maar tevreden klanten. En ze plaatsen met Schuco. Meer kon ik niet wensen. Zeer tevreden.

Goed geholpen, heel bij met het resultaat!

We hebben verschillende partijen vergeleken en zijn bij Dupro uitgekomen. Dat is ons erg goed bevallen, ik zou bij een volgende klus weer Dupro bellen.

Eind goed al goed

Een sympathiek en betrouwbaar bedrijf dat doet wat ze belooft! Het heeft even geduurd maar de schuifpui zit erin. Door een foutje en een specifieke wens van onze kan heeft het langer geduurd dan verwacht. Echter we hebben de pui die we wensten en hadden afgesproken. De pui is zeer vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt. Wij zijn enthousiast over de mooie strakke uitstraling; de toegevoegde waarde aan onze woning is enorm. Vanwege de ligging van ons huis aan het water kijken wij nu als het ware naar een levend schilderij met een prachtige lijst! Ook werd bij vertrek alles weer keurig achtergelaten.

perfect

Topmensen die er werken weten wat zij doen en erg vriendelijk.

Goed gewerkt en afspraken nagekomen prima team en afwerking

Goed afgeleverd

Prima en betrouwbare montage.

-Allereerst al een prima begeleiding bij het kiezen van de juiste kozijnen. Goed bereikbaar en snelle respons op vragen. -Deskundige demontage oude kozijnen en plaatsing nieuwe kozijnen. Vervolgens alles netjes afgewerkt, incl. Vensterbanken. Alle rommel wordt keurig opgeruimd. -We zijn zeer tevreden.

Prima prijs, kwaliteit en service.

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe kozijnen. Goede service en professioneel bedrijf.

Betrouwbaar en zeer netjes werkend bedrijf.

Een bedrijf wat zijn afspraken nakomt. De monteurs van Dupro Kozijnen hebben goed werk geleverd. Ze kwamen op de afgesproken tijd aan hier. Gingen aan de slag en hebben alles keurig en netjes afgewerkt, zowel binnen als buiten. Binnen ook een mooie vensterbank erbij gemaakt en zowel binnen als buiten al de gemaakte troep netjes opgeruimd. Het nieuwe raamkozijn en het rolluik zien er ook solide en mooi uit. Ben erg tevreden en blij met mijn keuze voor dit bedrijf. Kan het een ieder aanraden.

snel en goed

snel en goed

Werken netjes en snel. Denken mee naar mogelijkheden zodat alles mooi afgeleverd word.

Tevreden

Vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij Dupro. En dat is zo gebleven. Alles is keurig en correct verlopen. We zijn heel blij met onze nieuwe voordeur.

Vriendelijk, snel en professioneel

Heb in de schuur en de garage 2 achterdeuren laten plaatsen door DUPRO Kozijnen. Prijs: goed Contact: vriendelijk Plaatsing: professioneel en snel

Toppers!

Wij hebben een dakkapel bij DUPRO kozijnen gekocht en laten plaatsen. Enorm aardig te woord gestaan. Gaan zorgvuldig te werk, afspraken worden nagekomen. Na het plaatsen wordt nog even zelf gebeld om te vragen of alles naar wens is. Er is vakwerk geleverd! Wat een verademing! Bedankt!

Fijne communicatie en mooie producten.

Het eerste gesprek (vrijblijvend) als zeer prettig ervaren, er word de tijd voor je genomen en het word professioneel opgepakt. Personeel in uitvoering weet wat ze doen. Mocht er iets zijn word het correct afgehandeld.

Fantastisch

Van begin tot einde zeer goede service. Vriendelijke en kundige vakmensen. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat (kunststof kozijnen op 1e verdieping), alles is tot in de puntjes afgewerkt. Absoluut een aanrader!

snelle, correcte service

houden je goed op de hoogte van de voorgang, stemmen af, doen wat ze beloofd hebben. En de pui zat er binnen 4 uur in, terwijl ze ook de muren nog moesten zagen. Onder de indruk van hun werk! Geen 10 omdat het kitwerk binnen niet helemaal goed is gedaan.

Door open communicatie voortreffelijk

Werken volgens afspraak. Denken mee aan oplossingen en zijn proactief bij het gebruik van materialen en het aanbrengen van verbeteringen die als gevolg van het verwijderen van de oude kozijnen ook vervangen of aangepast moeten worden. Er zijn voor deze oplossingen geen extra kosten in rekening gebracht.

Betrouwbare klantvriendelijke firma

Er wordt met kwalitatief zeer goede materialen gewerkt; problemen, die zich tijdens het werk voordoen danwel later tevoorschijn treden, worden vlot opgelost. Prettig bedrijf met klantvriendelijke mensen.

Fantastisch fijn bedrijf

Fijne communicatie, de mannen die de schuifpui hebben geplaatst verdienen ook zeker een dikke duim, hard gewerkt. Echt heel erg blij mee. Nogmaals heel erg bedankt allemaal

Goed contact, aardige monteurs

Vanaf het begintraject goed contact gehad met Eric. Nadat we akkoord zijn gegaan met de offerte heeft Mark ons veelvuldig op de hoogte gehouden over de levering en montage. Wat ook heel fijn is, zodat je weet waar je aan toe bent. Alex en Jan van de montage waren zeer fijn in de omgang en hebben netjes gewerkt. Al met al een goede ervaring.

Achtergevel laten bekleden met keraliet en twee kunstof kozijnen in de slaapkamers, bij het vrijblijvende gesprek had ik meteen goed gevoel .Geen verkoop praatjes maar gewoon eerlijk, wij hebben ook geen andere bedrijven meer benaderd voor offerte,s dit was enige gesprek en meteen raak .Gisteren zijn ze begonnen en vandaag alles netjes afgewerkt en mijn hemel wat ging dat snel. Top vaklui en mochten we ooit beneden aan willen pakken dan komt alleem Dupro er bij ons in

Goed bedrijf die problemen oplost !

Schuifpui en voordeur door Dupro laten plaatsen. Ziet er top uit! Er waren wel wat dingetjes achteraf die niet goed waren gegaan, dit is netjes opgelost en allemaal verholpen. Wij zijn tevreden ! :)

Super netjes en afspraak is afspraak

Zeker aan te raden om hier kozijnen te nemen. Duidelijke uitleg tijdens het offerte gesprek. Neemt echt de tijd voor je om het uit te leggen en te laten zien. Montage team zeer klant vriendelijk en professioneel. Afwerking van de kozijnen zowel binnen als buiten is echt super niks op aan te merken. Zelfs beter dan ik verwacht had. Al met al totaal geen spijt dat ik het door DUPRO heb laten doen. Super heren.

Alles top top!

Van begin tot eind alles naar wens gegaan. Top service en harde werkers!

Vlotte en vakkundige mensen die een goed product leveren.

We zijn erg tevreden over de vriendelijkheid en de vlotheid .

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.