Alles perfect verlopen

Binnen 4 uurtjes oude kozijn eruit en nieuwe kunststof kozijn erin. Alles past perfect!

Dit bedrijf is een aanrader.

Goede kwaliteit, goede prijs en ze werken alles keurig netjes af. Zeer vriendelijke en nette mensen waar je Goede afspraken mee kunt maken

Top werk geleverd!

Het team was mooi op tijd, ze hebben aan een stuk door gewerkt, netjes achter gelaten. Ze waren kundig en vriendelijk.

Heel goed

Netjes en snel

Prettig en netjes

Was erg prettig werkte netjes de monteurs

Erg goed bedrijf

Goed vriendelijk personeel goed kwaliteit op tijd met als is erg mooi.

Deur mooi, vakkundig, snel geplaatst. Heel tevreden.

Fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers. Goede service. Geen vooruitbetaling. Vakkundige medewerkers. Netjes, goed en snel geplaatst. Alles naar tevredenheid.

Vanaf het eerste contact een prima gevoel, en het eindresultaat is echt nog mooier dan verwacht

Het was een mooie ervaring

Als wij weer kunststof kozijnen zouden laten plaatsen Zouden we graag dupro kozijnen laten doen Mensen vragen ook door wat voor bedrijf is dat gedaan En ziet er prachtig uit Mvg engel Vlieland

Super.!!!!

Zeer prettige gesprekken en adviezen gehad van Marc. Geweldig aardige en deskundige mannen die de kozijnen kwamen installeren, alles werd goed gepland waardoor er geen vertragingen waren. Al met al een zeer goed en bekwaam bedrijf... Ik zal deze ook zeker aanbevelen bij familie en vrienden.....

Goed werk geleverd

Open communicatie. Goede werk.

Super!

Werken goed. Denken goed met de klant mee. Werken netjes!

Zeer vakkundig geplaatst, prachtig resultaat!

Ik ben super tevreden met mijn kunststof kozijnen. Prima werk verricht met grote bereidwilligheid, door de vakkundige heren die de kozijnen bij mij hebben geplaatst. Een prachtig eindresultaat.! Hartelijk dank aan alle "Dupro Mannen"! Mirjam Stern

Fantastisch!

Fijne mensen om mee samen te werken, professioneel en de communicatie was super. Altijd netjes geïnformeerd over de stand van zaken en zeer behulpzaam.

Echt écht top!!

Alles aan Dupro kozijnen klopt; van het verkoopgesprek, het inmeten, de communicatie, het plaatsen tot het navragen of alles in orde was! Heb het niet zo heel snel maar kan geen verbeterpunten noemen. Voor kunstof kozijnen met wat extra's echt naar Dupro kozijnen gaan!

Vakkundig en behulpzaam.

Zowel het voortraject, de dagen van de plaatsing als de “nazorg” heb ik als zeer prettig ervaren. De heren van DUPRO zijn vakkundig, denken mee en de kwaliteit van de kozijnen (voor zover ik dit als particulier kan beoordelen) is goed. Ik zou DUPRO zeker aanbevelen.

De installatie was sneller dan wij hadden verwacht.

De heren van Dupro waren keurig op tijd. Zelfs een kwartier eerder! Prima werk afgeleverd!

Communicatie, begeleiding en installatie waren top.

Hele aardige jongens

Uitstekend werk geleverd ik ben er heel blij mee

Topkwaliteit, vakkundig en vriendelijk van offerte t/m uitvoering

Vandaag is na een hele week hard werken (onder soms barre weersomstandigheden) de plaatsing van onze kunststof kozijnen, de voordeur, de gevelbekleding en de schuifpui afgerond. Alles is volledig naar wens verlopen en we zijn zeer tevreden over het vakmanschap en het oog voor detail van de monteurs. We zijn heel blij met het eindresultaat en bevelen DUPRO van harte aan.

Klantgericht, vakkundig en vriendelijk

Na het opvragen van een aantal offertes voor een schuifpui, gaf Dupro Kozijnen ons het beste gevoel. Door het goede persoonlijke gesprek vooraf hebben niet alleen de schuifpui besteld maar ook gelijk de voordeur en keukenraam mee laten nemen. Goede adviezen gekregen! Door de foto’s op FB te bekijken kregen we een goed beeld om te bepalen hoe wij het graag wilde hebben en dit ook meegenomen bij de afspraak voor het inmeten. Alles is precies verlopen zoals afgesproken en dat gaf een veel vertrouwen. Het plaatsen verliep prima, geweldige vakmannen. Alles is zo mooi afgewerkt! We hebben al veel complimenten gekregen van de buren. Graag willen wij iedereen bedanken voor de goede service, vakmanschap en vriendelijkheid!

Geweldige service

In 1 woord: top! Wat een geweldige service.

Vakwerk!

De mannen hebben alles volgens wens geïnstalleerd. Elke dag werd alles keurig opgeruimd, en als ze ergens tegenaan liepen werd dat keurig overlegd. Van begin tot eind is alles vlekkeloos verlopen. Ik beveel dan DUPRO zeker aan!

Top service

Super mooie kunststof kozijnen! Alles top geregeld en netjes geplaatst! Super vriendelijk personeel.

Het werk ging vlot en netjes Aardige monteurs en ze hebben alles netjes afgeleverd

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.