Het viel mee

De 2 monteurs waren echte tukkers en waren erg op tijd, aardig in de omgang en af en toe wat slordig in het neerleggen van zwaar gereedschap op een leren bank, wel een kozijn wat beschadigd, maar er wordt aan gewerkt om die schade te herstellen, in overleg met het hoofdkantoor, verder ging alles crescendo

Vakkundig, netjes, goede voor- en nazorg

Na een aantal afwijzigingen van andere bedrijven kon Dupro Kozijnen, zonder moeilijk doen over vervanging van het aantal ramen, snel langskomen voor advies. Afgelopen week zijn de ramen en kozijnen vervangen en werd de boel na afloop ook nog netjes achtergelaten! Aardig personeel dat lol heeft in hun werk. Wij zijn heel tevreden!

Alles netjes, duidelijk en perfect geregeld.

Het inmeten en uitwerken van de kozijnen is perfect verlopen. Men neemt de tijd en geeft ook oplossingen voor diverse dingen. Dankzij het montage team ( Gerrit, Ferry en Collin ) van Renssen Montage Team ( dit stond op het T-shirt ) is het geheel volgens plan uitgewerkt en in goede harmonie tussen ons en het team, gezellig, sfeervol maar vooral netjes verlopen. Het afwerken is netjes gedaan, en niets is teveel. Alle neven activiteiten zoals opruimen en zelfs stofzuigen wordt zonder vragen gedaan. Na alle afwerking is alles met ons doorgelopen en werd er duidelijke uitleg gegeven over de werking maar vooral de nazorg van de kozijnen. Kortom PERFECT gedaan en dat verdient en dikke pluim. Nogmaals onze dank aan alle die aan dit project hebben deel genomen. Groet Fam. Jansen

Geweldig! Van offerte tot eind resultaat! Gewoonweg super!

Wij hebben door dupro onze voorpui volledig laten vervangen. Bij ons huis zit de meterkast aan de buitenzijde naast de voordeur. Wij hebben ervoor gekozen ook de meterkast van een. Nieuwe deur en kozijn te voorzien. Dit is door Erik perfect uitgedoktert, en door ????? (Sorry naam kwijt) perfect ingemeten. We moesten er even op wachten,. Maar het resultaat is echt geweldig! De jongemannen die alles geplaatst hebben waren uitermate vriendelijk, behulpzaam, en attend. Ooh, en ze weten ook wat doorwerken is! Dikke complimenten!!

Goed contact en kundige monteurs

Na het maken van de offerte (en daar wat aanpassingen op van mijn kant, zijn afgelopen week onze kozijnen vakkundig geplaatst. Fijne werklui en zeker een aanrader.

Goede prijs en vakmensen die hem komen plaatsen

Mooi werk.

Mooie kozijnen,Jan en Alex,bedankt. Echt vakwerk. Wij zijn heel tevreden.

Alles top

Alles snel en mooi gemaakt . Heel blij mee

Helemaal geweldig!

Vanaf begin tot eind super service gehad. En de heren die bij ons de kozijnen en schuifpui kwamen plaatsen waren super vriendelijk en werkte keihard om alles goed en netjes te plaatsen. Happy Me!

Een droom die uitkomt

De kunststof kozijnen zijn nog mooier dan ik had verwacht. Ben er ontzettend blij mee. De terrasdeuren zijn fantastisch, een droom die uitkomt. De mannen die ze hebben geplaatst waren deskundig en hebben keihard gewerkt. Mannen bedankt voor alles.

Fantastisch

Bij ons waren Ger, Ferry en Collin. Mannen weten van wanten en zijn uiterst vriendelijk, slopen en mooi maken, mannen werken echt hard mooi resultaat tot gevolg en ook weer netjes achter laten van werkplek, zelfs stofzuigen door Collin . Ik zal Dupro zeer zeker aanbevelen. Wij zijn uiterst tevreden met het eind resultaat.

Snel gewerkt door de monteurs

De start van het contact verliep wat rommelig. Diverse keren navragen wanneer er werd ingemeten. Vanuit onze kant waren er nog wat vragen omtrent de keuze van de diverse opties. Uiteindelijk kwam dat goed. Achteraf gezien is er bij het inmeten echter niet voldoende rekening gehouden met de maat van onze dure rolgordijnen, terwijl ik uitdrukkelijk heb vermeld dat wij deze wilden behouden. Dat heeft tot gevolg dat de monteurs de afwerking aan de binnenkant niet konden uitvoeren, dus moet er andere hulp worden ingeschakeld voor deze klus. Vandaar 3,5 sterren.

De monteurs Mike & Jeremy waren top, heel professioneel en behulpzaam. Daarnaast ook nog eens heel gezellig. Ze werken hard en denken mee. Echt top jongens . Kozijnen zijn prachtig en ziet er heel mooi uit.

Ontzettend blij

Ik ben heel blij met het werk wat Dupro Kozijnen uitgevoerd heeft. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed. Ze gaan zeer nauwkeurig te werk en denken graag met je mee. En in de barre omstandigheden waar mijn huis in verkeerde hebben topwerk geleverd. Ik ben zo blij!

Meedenkers met flexibiliteit

Aangezien Dupro bij vrienden puik werk leverde wilden wij dat Dupro ook onze kozijnen zou gaan vervangen. Door meedenken van Dupro hebben we nu een jaren 60 woning die als nieuw voelt. Door miscommunicatie hebben we wel veel stress gekend rond de financiën, maar Dupro is ons flexibel ter wille geweest. Over de plaatsing zijn we iets minder tevreden, bij toeval ontdekten we dat een stuk werk wat wel besproken was niet werd uitgevoerd. Dat voelt niet fijn. Uiteindelijk is dit wel hersteld.

Echt vakmanschap

Dikke tien plus. Dupro is een week bezig geweest om alle kozijnen te vervangen alles is deskundig gedaan, elke dag werd alles netjes opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden en mochten we ooit verhuizen zou ik de kozijnen en ramen wederom door dupro laten doen. Van goed advies tot perfecte plaatsing.

Betrouwbaar, Kwalitatief, prettige medewerkers goed werk!

Vanaf de aanvraag offerte tot aan de afwerking van de opdracht buitengewoon accurate benadering op een wat mij betreft plezierige, betrouwbare, kwalitatieve en persoonlijke manier.

Van begin offerte tot einde oplevering Alles zoals het hoort Niks op aan te merken Zeker een aanrader

Heel goed

Mooie kozijnen, netjes gewerkt. Vakmensen.

Goed en schoon werk

Een vlotte en nette plaatsing van de kozijnen

De medewerkers hebben een goede band met elkaar en waarderen elkaars werk.

Prijs kwaliteit is top

Prettige medewerkers die met je meedenken. Er wordt ruim de tijd voor je genomen. Goed geholpen met de aanvraag van de lening van het warmtefonds. Alles is keurig gemonteerd, afval meegenomen. Na de montage volgt nog een gesprek of alles goed verlopen is. We zijn zeer tevreden.

Prettig en vakkundig, goed communicerend bedrijf,

Snelle reactie op ons verzoek om een offerte voor twee kunststof kozijnen. Prettig overleg met de heer Eric Jansen. Ook de offerte kwam snel, zag er goed uit. Tussen datum offerte en datum montage zaten 3 maanden, dat is in deze tijd heel redelijk. Netjes gemonteerd en duidelijke instructies. Op de dag zelf nog tel.contact gehad om te horen of alles naar wens was. Al met al zeer tevreden, goede communicatie!

Goede lui mooie afwerking

Absolute vakmensen. Vriendelijk, maar hardwerkend. Absoluut een aanrader.

Goede service, duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Keurig gewerkt.

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.