Van begin tot het einde een topservice

Ik ben van het begin tot het einde meer dan tevreden over de geweldige service die wij gekregen hadden. Jan en Alex heel erg bedankt! De vakmannen hebben supersnel en netjes gewerkt. Top!

Vakwerk

De kozijnen zijn geplaats door vakmensen die op de afgesproken tijd arriveerden. Dupro komt de afspraken goed na. Na een week even afzien, zitten de kozijnen erin en alles is perfect afgewerkt. Wij zijn er nu al erg blij mee. Het ziet er ook prachtig uit.

Geweldig materiaal en super personeel

Wij hebben ons huis rondom laten voorzien van kunststof kozijnen, buitendeuren en schuifpui. Tevens gekozen voor HR++ glas te laten plaatsen. Uitgekomen bij Duprokozijnen. Beste materialen en beste prijs. Aanrader, echt een aanrader. Dupro werkt met topprodukten, levert super gemotiveerd en net en vooral professioneel personeel. Duprokozijnen van ons mag u uw beide harde werkers Jan & Alex dit jaar namens ons in het zonnetje zetten. Wat een topteam, beide heren zijn altijd welkom voor een bak koffie. Grt Carollus & Elske

Vakkundig vakwerk geleverd ,snel en netjes !

Duidelijke informatie, geen extra kosten, vriendelijke mensen

De contactpersoon was kundig, vriendelijk, kwam zijn afspraken na, doortastend. De monteurs waren kundig, vriendelijk en werkten netjes,

Vakkundig personeel

Dupro kozijnen komt netjes al zijn afspraken na. De dag van plaatsing is goed verlopen de werkzaamheden zijn na onze wens verlopen.

Super tevreden!!!

Fijn contact met iedereen, van kantoor tot de installateurs. Goed en mooi werk geleverd. We zijn er heel erg blij mee.

Prettige contacten aangename gesprekken en nuttige adviezen.

Vanaf het eerste contact met Nick voor de offerte en daarna met Rudi voor de inmeting en vervolgens tot en met de omgang met de vaklui en de vakkundige montage van de kwalitatief hoogwaardige kozijnen van het merk Schüco door Dupro Kozijnen ben ik uitermate tevreden. Het resultaat is fantastisch. Een ieder die het voornemen heeft om over te stappen op kunststof kozijnen wil ik het bedrijf Dupro Kozijnen B.V. warm aanbevelen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, flexibel, snel.

Fijn bedrijf en mooi produkt. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de laatste afwerkingspuntjes was alles naar volle tevredenheid. We hadden ook nog wat last minute veranderingen en daar werd alles aan gedaan om die alsnog te kunnen verwerken. Met als resultaat dat alles nu 100% naar wens is uitgevoerd. Fijne mensen om mee samen te werken.

Vakmannen, super afgewerkt. Top!

Gehele beneden verdieping aan kozijnen door Dupro laten vervangen. Na super ervaring vorig jaar waar ze de complete bovenverdieping hebben gedaan niet lang hoeven na te denken over een andere afspraak. Wederom top werk. Dank Dupro!

Vakwerk

De monteurs waren zeer vakkundig en vriendelijk. Duidelijk was dat ze ook probleemoplossend waren. Grote pluim! En alles keurig opgeruimd. Het resultaat was boven verwachting en wij zijn dan ook zeer tevreden. In de toekomst zullen we jullie zeker weer benaderen wanneer wij andere kozijnen willen vervangen.

Fantastisch bedrijf met vakmensen

Wij hebben afgelopen week nieuwe kozijnen gekregen. Het moment van het eerste gesprek t/m de plaatsing is er optimaal contact geweest. De mensen die bij ons alles hebben gemonteerd, waren top! Ze zijn erg klantvriendelijk en hebben echt vakwerk geleverd. Dit bedrijf raden wij ten zeerste aan.

Vanaf dag 1 een goed gevoel. Alles klopte. Van A tot Z.

Hier kunnen de meeste bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Na de eerste kennismaking met Dupro Kozijnen wisten we het al, dit komt goed! Vanaf het het eerste gesprek was er al een klik met dit bedrijf en de werkwijze. Goede uitleg over de mogelijkheden gehad op basis waarvan wij onze keuze hebben gemaakt. Het hele vervolgtraject van inmeten tot installatie zijn wij uitstekend op de hoogte gehouden van de tijdsplanning. Dan eindelijk het moment van installatie… wat een feest! De heren van Dupro waren iedere dag ruim op tijd (ondanks de reisafstand), werken razendsnel en erg netjes! Van de geplande 4 dagen voor installatie hebben ze er maar 3 gebruikt! Naast dat ze erg hard werken zijn ze ook vriendelijk en erg zorgvuldig. Alle kozijnen zijn zeer netjes afgewerkt, boven verwachting zelfs. De oude kozijnen worden keurig afgevoerd en rommel netjes opgeruimd. Na het gereed komen van het werk goede uitleg gehad en voldoende kans voor stellen van vragen! Kortom, goede service en begeleiding, uitstekende installatie en goede aftersales. Niet de goedkoopste maar wat ons wel betreft zeker wel de beste! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Zeker een aanrader!

Heel fijne partij om mee samen te werken

Van de offertebespreking tot en met de oplevering goed contact. Montage heel vakkundig door fijn team. Ze denken mee en werken heel netjes. We zijn ontzettend blij met het resultaat.

Prima resultaat en zeer goede service

Contact verliest uitstekend. Goede communicatie en uitleg. Er werd zeer netjes gewerkt.

Vriendelijke mannen, top service. huis ziet er weer goed uit en is weer warm

Ervaring met dupro is super verlopen. Alles ziet er goed uit. Afwerking is fantastisch. De mannen hebben goed hun best gedaan, hebben zelf de slechte afwerking van de badkamer die door aannemer achter gelaten waren weg gewekt rond om het kozijn.

Een hele prettige ervaring!

Alles werd duidelijk uitgelegd en zijn zorgvuldig te werk gegaan. We zijn heel blij met het resultaat!

Ik zeg in 1 woord Geweldig

Echt geweldig super blij mee goede service de monteurs die komen plaatsen zijn echt toppers. Vooral zo door blijven gaan dan komen de klanten vanzelf wel

Prima bedrijf met betrokken klantvriendelijke en kundige medewerkers

Mijn ervaring met DUPRO kozijnen is zeer goed. Prima advies op basis van heldere voorbeelden. Denken mee met wat je wilt en komen met alternatieven en oplossingen indien nodig. Afspraken worden nagekomen en het plaatsen van kozijnen, deuren en glas door ervaren en betrokken medewerkers. Ik ben heel blij met het resultaat!

Van verkoop gesprek tot oplevering uitstekend verlopen

Zoals boven beschreven, van verkoopgesprek tot offerte en van montage tot oplevering is alles prettig en kundig verlopen. Communicatie was helder en is gedaan wat beloofd is. Montageploeg was zelfs niet te beroerd om kattenluikje in de deur te zagen en hebben zelfs even geholpen om de rolluik boven mee te helpen plaatsen. Als laatste ben ik de door Dupro de volgende dag nog even na gebeld om te horen of alles naar wens is verlopen en dat vindt ik toch een plus.

Zeer tevreden.

Super blij met de levering en afwerking van de kozijnen. Aardig en zeer correct personeel. Werken heel netjes en laten geen rommel achter

Zeer positief

Erg professioneel het materiaal was prima in orde en werd snel aangevoerd de werkenden gingen snel en uiterst professioneel te werk kortom vakwerk! De prijs was ook zeer billijk

Uitstekend!

Wauww wat fantastisch werk leveren ze zeg! Alles word nadien goed uitgelegd. Ze laten alles keurig en netjes achter! Super blij met onze dakopbouw! Zeker een aanrader.

Perfecte service

Als het niet goed is wordt het keurig opgelost. Vakkundig installatie team. Al diverse projecten bij ons gedaan steeds tevreden.

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.