Klantvriendelijk, vakbekwaam, netjes, professioneel.

Erg goed. Ook prettig hoe de monteurs op elkaar ingespeeld waren en oog hadden voor totale klus, inclusief de rommel die ze maakten. Alles was stofzuigerschoon bij oplevering.

Mooie kunststof kozijnen

Offerte voor 3 kozijnen snel binnen, eenvoudig contact te leggen met bedrijf, plaatsing liet even op zich wachten. Uiteindelijke plaatsing ging heel snel. Twee nette mannen over de vloer die goed en snel de klus klaarden. Alles netjes achter gelaten. Paar uur na plaatsing nog even een telefoontje om te controleren of alles naar wens is en hoe het verder gaat met de afhandeling. Zeer te spreken.

Heel tevreden over het resultaat.

De geleverde schuifpui en kozijnen zijn van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit met een mooie uitstraling. Ze zijn vakkundig geïnstalleerd door het montage team.

Vakmensen met passie en aandacht

24-11-22 raamkozijnen en achterdeur geplaatst. Alles mooi strak ingemeten, zie dit wel eens anders. Oude kozijnen met beleid verwijderd. Werk schoon en opgeruimd opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en blij met de nieuwe kozijnen.

Fantastisch!

Wat een vakwerk! Gezellige werk mannen, werken netjes en schoon. Werken erg hard. Ik zou DUPRO kozijnen aan iedereen aanraden. Geweldig werk. Super blij met onze nieuwe kozijnen.

vakmensen met passie en aandacht

24-11-22 raamkozijnen en achterdeur geplaats . Alles keurig strak ingemeten .Zie dit wel eens anders . Oude kozijnen met beleid verwijderd en ales weer schoon achtergelaten .Achterdeur moest nog even wat nagesteld worden , maar dat was binnen een week geregeld . We zijn blij met de nieuwe kozijnen met isolatieglas en zeer tevreden over de samenwerking .

vakmensen met passie en aandacht

Super kwaliteit

We zijn superblij met het eindresultaat en hebben de verbouwing met aardige werknemers zeer prettig ervaren. Top!

Fantastisch!

Topwerk! Fijn werk mannen, werken netjes en schoon en zijn vriendelijk. Trots op onze nieuwe kozijnen. Ik zou DUPRO kozijnen zeker aanraden bij anderen.

Fantastisch!

Vriendelijke vakmensen met zorg en aandacht.

24-11-22 raamkozijnen en achterdeur geplaats . Alles keurig strak ingemeten en geplaats , zie dit wel eens anders . Oude kozijnen met beleid verwijderd . Alles schoon opgeleverd .Achterdeur moest nog even nagesteld worden , maar was binnen een week geregeld.Ook bezoekers vinden het strak werk. Zeer tevreden .

geweldig

Zeer vakkundige en vriendelijke mensen. Zeer goede kwaliteit geleverd en zeer tevreden met het eindresultaat. In een woord TOP!

alles volgens afspraak

netjes geholpen, goede communicatie, een uitstekend montage team

Top werk geleverd.

Vanaf het begin tot het eind hebben wij fantastisch samengewerkt. Zij { Jeremy, Ramon en Mike } hebben super werk afgeleverd. Goede planning en prima uitvoering. Wij zijn super tevreden.

Netjes & vakkundig

Zowel het eerste als het laatste gesprek allemaal prima en netjes verlopen! Montage team alles netjes verwijderd en nieuwe kozijnen en deuren geplaatst! Monteurs denken met ons mee in oplossingen!! Dik trvrefen

Super fijne mensen en service

Aardige spontane jongens. Snel gehandeld, nette afhandeling en begeleiding vooraf en achteraf.

Een regelrechte aanrader; wat zijn we blij!

Onze positieve ervaring begon al bij het begin, toen Nick als één van de 5 aanbieders de enige was die ons attendeerde op de mogelijkheid om de investering via het Warmtefonds te financieren. Aanvankelijk hebben we ons georiënteerd op 3 kozijnen op de bovenverdieping, maar hierdoor is het uiteindelijk de gehele bovenverdieping geworden alsmede een pui op de begane grond. Goed en helder advies en prettige omgangsvormen. Ook tijdens de aanloopperiode naar de plaatsing toe verliep de communicatie goed. Het team dat de kozijnen kwam plaatsen bestond uit 3 heren, allemaal even vlot en vriendelijk en het verliep allemaal zeer snel en netjes. Prachtig om te zien hoe ze op elkaar waren ingespeeld! We zijn zeer positief over het bedrijf, de gemaakte afspraken en de uitvoering ervan en kunnen Dupro Kozijnen daarom van harte aanbevelen!

Heel erg tevreden over Dupro Kozijnen!

Resultaat is erg mooi geworden en de service en betrokken begeleiding is heel prettig. Ook hele fijne mensen die het komen plaatsen. Als het klaar is krijg je gelijk contact om te vragen of alles naar wens is geweest en uitleg mocht je nog vragen hebben, fijn! En Dupro Kozijnen is zeker niet te duur.

Mooie kozijn, zeer snel en vakkundig geplaatst.

Goede service voor tijdens en na plaatsen. Kozijnen zijn erg mooi en snel en vakkundig geplaatst. Mooi afgewerkt.

Toppers

Zeer kundige , ervaren en harde werkers die hier zijn geweest. Superstrak gemonteerd en naderhand alles weer netjes opgeruimd.

Uitstekende service en plaatsing, echt een aanbeveling

Een kozijnen leverancier die de beloofde kwaliteit ook waar kan maken. Top product in een zeer specifieke kleur gevraagd en ook gekregen. Montage door een goed team met kennis van zaken. Ook opruimen werd met voortvarendheid aangepakt, prima gedaan !

Toppie alles naar wens

2 monteurs waren top Jan en Alex bedankt

Een week lang, een fijn team over de vloer gehad. Zeer netjes gemaakt allemaal, goede communicatie met de mannen. Zeer tevreden met onze kozijnen en deuren. Ik zou ze zeker aanbevelen!!

Er is door ELKE medewerker in de hele schakel klantvriendelijk en klantgericht gewerkt van de eerste informatieve ontmoeting tot en met het laatste “controle”-telefoontje. De montagedag begon met een beetje pech door het plotseling uitvallen van een medewerker / collega / vaste maat van Jan wegens ziekte. Des te meer complimenten aan Nick en aan Jan ( man, man, wat kan die kerel een werk verzetten, snel EN goed/deskundig ) voor de correcte, vlotte en prettige uitvoering van de klus. PS. Als Jan z’n handveger niet in de bus kan vinden, deze lag verstopt onder de bank achter ons huis....... :)

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.