Ben zeer tevreden

Alles naar verwachting, vanaf het eerste verkoopgesprek tot aan de montage en oplevering

Goede prijs, denken goed mee en goede montage

Alleen maar goede ervaringen met Dupro. Ze hebben bij ons een schuifpui geplaatst, onze bestaande dakkapel gerenoveerd en een dakraam gemonteerd. Van advies, verkoop tot en met de montage verliep alles soepel. Heldere afspraken die ze ook nakomen, duidelijke en scherpe prijzen. Wij zijn echt enorm tevreden en blij dat wij met Dupro zaken hebben gedaan. En Helmar en Mischa zijn top-monteurs!

Goedkoop en duidelijk!

De vertegenwoordiger van Dupro had een kort maar zeer duidelijke presentatie. Offerte werd ook ter plaatse overhandigd. Alles ruim binnen een uur! Dit in tegenstelling tot de 2 bezoeken die we bij leveranciers op locatie moesten brengen en waar we letterlijk uuuuuuren bezig waren, gevolgd door ingewikkelde emails met -tig tekeningen en opties. Dupro's formule is echter simpel en zeer duidelijk! Wat de doorslag gaf was Dupro's prijs! Dertig procent(!!) lager dan de 'grote jongens' in Amersfoort en omstreken..., terwijl de kozijnen van een topmerk, Schüco, zijn. Prettige en nette installateurs over de vloer! Duidelijke en no-nonsense communicatie, rekening houdend met onze situatie; werkelijk top! Zeer beslist aan te bevelen! Uitstekend in duidelijkheid, service, communicatie en vooral prijs!

Hoge kwaliteit kozijnen geleverd en gemonteerd door vakbedrijf.

Met Dupro-kozijnen gekozen voor een hoog aangeschreven bedrijf die professioneel en kwalitatief werk leveren. Met 2 geweldige monteurs die in 2 dagen de gehele bovenverdieping voorzien hebben van Schüco kozijnen met HR++ glas. Als ik opnieuw moest kiezen koos ik weer voor Dupro-kozijnen. Thnx

installatie goed Kit aanbrengen soms wat slordig

Prima wat betreft de montage Er is echter ook een ernstig minpunt. Het is heel vervelend dat de glasbok en de afval container niet direct worden opgehaald. De container staat er nu al een week en wordt waarschijnlijk pas twee weken na afmelding weggehaald. Dit is echt onacceptabel. De glasbok en de container nemen drie parkeerplaatsen in. Bovendien is het zeer storend voor het straat beeld om weken met een open afvalbal te worden geconfronteerd. Tenslotte bestaat het risico dat afval bij een betje wind overal op straat en in de tuinen van de buren terecht komt. Jammer dat dit ongemak niet in de offerte is vermeld. Dan zouden wij waarschijnlijk naar een ander bedrijf hebben gezocht

Fantastische bedrijf!

Na toch wel een paar jaar dubben de knoop doorgehakt, ik wil boven kunststof kozijnen. DUPRO sprong er bij de reviews al uit maar er zijn meer zaken belangrijk toch? Van 2 bedrijven kreeg ik offertes op papier binnen waar ik niet echt blij van werd, eerder bang en depressief. Het 3e bedrijf kwam netjes langs om de situatie te bekijken. Keurig en correct alleen werd ik wel een beetje hopeloos dat hij bij alles zei dat ik altijd de duurste keuzes maakte.....dit kon dus niet goed gaan en inderdaad een mega dure offerte. En toen belde DUPRO, ik was al zo down dat ik gewoon een globale indicatie wilde. Maar dat kon niet, Nick zou langs komen. En wat was ik daar later blij mee zeg! Op al mijn vragen gewoon een eerlijk antwoord, vanuit zijn kant suggesties, en de prijs.....zo scherp vergeleken met de ander offertes dat ik besloot de beneden verdieping ook meteen te laten doen :-) Terwijl ik moest wachten op het echte inmeten heeft Nick via de mail en telefoon mij nog geholpen met allerlei vragen die ik had, echt TOP! Voor het inmeten kwam Mike langs, deze man weet wat hij doet, kan alle vragen beantwoorden en dat antwoord was bijna altijd: "geen probleem, regelen wij" En zo geschiede, op de afgesproken datum kwamen hier 4 potige kerels binnen gestapt, Lahieb, Bilal, Robert en Sabij. Die keken vreemd op want ze werden ontvangen door mijn 2 zoons en mijzelf languit op de bank. Helaas kon ik helemaal niets door een fractuur in mijn rug. Geen probleem mevrouw, wij redden ons wel. En eerlijk het was net een stoomtrein die op gang kwam, wat kunnen die mannen hard werken zeg! Mijn zoons fungeerde als spreekbuis voor mij en maakten steeds foto's om mij op de hoogte te houden. Geen vraag was deze mannen te veel, en elke dag werd er keurig opgeruimd. En binnen de geplande 3 dagen zat alles erin, ik ben zo blij dat ik voor DUPRO heb gekozen! Top bedrijf! Conny

super!

correct en netjes te werk gegaan. werken met mooie materialen en komen hun afspraken na.

Tevreden

Zeer tevreden over de plaatsing en afwerking van de kozijnen

Goede mensen, goed werk geleverd

Prettig in de omgang, geen vervelende verkopers. Goed werk geleverd. Ik moet nog meer kozijnen laten vervangen en zal zeker aan Dupro denken wanneer dat weer nodig is.

Heel fijn betrouwbaar bedrijf.

Vanaf het eerste gesprek met Eric voelde het goed, ook tussendoor regelmatig duidelijk en goede communicatie gehad, ook met Marc en Sam. De monteurs die kwamen in ons geval Dimitri, Vladimir en Tahin waren lieve rustige maar vooral vakkundig en gedreven mannen. Zij hebben 5 dagen hard gewerkt, wat een geweldig team. Alles is goed verlopen, een voordeur een flinke dakopbouw met Keralit en nog 8 kozijnen zijn keurig geplaatst en afgewerkt. Na werktijd werd alles schoongemaakt en netjes achtergelaten, de laatste dag is ook de container meteen opgehaald. Niks was teveel voor de jongens ze hebben zelfs de brievenbus tussendoor opgehangen. Kunststof kozijnen plaats je maar één keer en wij hebben een goede keus gemaakt om dat door Dupro te laten doen. Wij kunnen het iedereen aanbevelen en daarom een dikke 10! Wij zijn heel blij met dit mooie resultaat. Bedankt Dupro kozijnen.

Kozijn-tastisch

Zeer Tevreden , gewoon omdat het kan

Professionele aanpak van meting tot plaatsing! Wij zijn erg tevreden.

Er wordt goed geluisterd naar onze wensen en het resultaat is super!

Zeer tevreden van advies gesprek tot nazorg!

Uitstekende service van DUPRO. Een vriendelijke adviseur met heldere uitleg. Het plaatsen van de kozijnen is gedaan door vakkundige monteurs. Bij levering van het glas was er helaas een ruit beschadigd (kan gebeuren). Binnen korte tijd is hier een vervangende ruit voor besteld en geplaatst. Al met al een goed advies gesprek, nette en zorgvuldige plaatsing, en fijne nazorg. Wij hebben al veel profijt van onze kozijnen!

Top geregeld!

Professioneel en alles goed geregeld!

Voor de zomervakantie heeft Dupro alle kozijnen, deuren en de schuifpui van ons huis vervangen. Het is prachtig geworden! Mike en Joop zijn harde werkers en vrolijk en vriendelijk, eerlijke prijs en ze hebben goed meegedacht. Erg blij!

Top monteurs top resultaat

Uitstekende monteurs snelle plaatsing super afwerking helemaal tevreden zeker een aanrader

Ouderwetse service

Ongeveer 1 jaar geleden werd onze schuifpui geplaatst. Nu een vraag gesteld en binnen 1 uur een medewerker die het probleem verholpen heeft. Klasse!

Uitstekend verzorgde ervaring

Eerst een advies gesprek aangevraagd aan huis, dit verliep goed. Eric de adviseur die ons te woord stond had duidelijk kennis van zaken. Hierna wou ik rustig het èèn en ander overwegen. Hier geven ze me de tijd voor en kwamen niet opdringerig over. Vervolgens nog een aantal keer via E-mail wat vragen gesteld ook hier werd goed en snel op gereageerd. Vervolgens akkoord gegeven. Toen kwam er iemand langs om alles in te meten en te bespreken hoe wij alles wilden hebben. Ook dit verliep allemaal prima. Uiteindelijk kwam de dag dat ze begonnen met montage. Een week van te voren zoals besproken werd netjes het glas geregeld en de montage verliep super. De mannen Joop en Damien kwamen al hun afspraken na, super werk afgeleverd en alles netjes afgewerkt van zowel binnen als buiten. Als je de totaal beleving belangrijk vindt is DUPRO Kozijnen zeker een aanrader!

Blij met het mooie resultaat

Professioneel bedrijf met vriendelijk personeel. Vanaf het eerste contact een goed gevoel gehad om in zee te gaan met Dupro Kozijnen. Alles is duidelijk uitgelegd en volgens afspraak verlopen .De voorgevel van ons huis is prachtig geworden. Heel blij mee!!

Professioneel, Klantvriendelijk en Service gericht

Heel fijn bedrijf, van eerste contact tot aan installatie. Fijne vertegenwoordiger (Eric) die je enthousiast maakt voor de kozijnen, dan komt er iemand inmeten (Mike) die luistert naar je wensen en op papier krijgt wat jij graag zou willen. Dan wordt er geïnstalleerd (Dimitri, Vladimir en Tahir) wat werken deze gasten hard! Ze hebben alles tot in de puntjes erin gemaakt en wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het overige klantcontact (Mark) verloopt ook prima, mochten er puntjes missen oid dan wordt er gezorgd voor goede afhandeling.

Hele goede service

Ontzettend netjes gewerkt en keurig op tijd geleverd! Hele goede service!!

Prachtige kozijnen, geweldige service

Na verschillende leveranciers gesproken en gezien te hebben, kozen wij voor DUPRO. Dit gevoel was simpel gewoon goed en als de service en het plaatsen, inclusief de communicatie, verloopt zoals het is verlopen dan heb je een blije klant. Een geweldige partner, dus zoek zeker niet verder en kies DUPRO! Enige minpunt is de communicatie rondom de uiteindelijke kleur van het waterslag. (daarom 1 ster aftrek van de 5, stem dit goed van te voren af en vraag om voorbeelden) Die zou dezelfde monumentengroen kleur krijgen/hebben als die van de deuren en raamkozijnen. De kleur kwam niet eens in de buurt. Toen ik iemand anders binnen DUPRO sprak wist die mij te vertellen dat dat niet mogelijk was. Hadden wij dit geweten waren we voor het waterslag voor een andere kleur gegaan gezien dit niet echt heel mooi is in combinatie met de kozijnen die wel monumentengroen zijn. Helaas was er ook niets mogelijk. Zal vast wennen.

Alles verliep zoals beloofd, echt heel erg prettig om zaken mee te doen!

Van informatie tot uitvoering, alles liep goed!!! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers!

Top bedrijf

Afspraak is afspraak, Dupro Kozijnen maakt de belofte waar. De monteurs zijn zeer bekwaam en doen hun werk precies zoals dat moet. Naast de kwaliteit vonden we de prijs ook heel goed.

Helemaal naar ons zinm

We hebben alles laten vervangen op de begande grond. Ze zijn 2 ochtendjes en 1 hele dag bezig geweest. Wc raampje, voordeur, voorkozijn woonkamer, schuur raam, en van een gewoon kozijn naar openslaande deuren. Mooie afwerking en ook netjes rotzooi opgeruimd. Helemaal blij mee.

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.