Fantastische bedrijf!
Na toch wel een paar jaar dubben de knoop doorgehakt, ik wil boven kunststof kozijnen. DUPRO sprong er bij de reviews al uit maar er zijn meer zaken belangrijk toch? Van 2 bedrijven kreeg ik offertes op papier binnen waar ik niet echt blij van werd, eerder bang en depressief.
Het 3e bedrijf kwam netjes langs om de situatie te bekijken. Keurig en correct alleen werd ik wel een beetje hopeloos dat hij bij alles zei dat ik altijd de duurste keuzes maakte.....dit kon dus niet goed gaan en inderdaad een mega dure offerte.
En toen belde DUPRO, ik was al zo down dat ik gewoon een globale indicatie wilde. Maar dat kon niet, Nick zou langs komen. En wat was ik daar later blij mee zeg! Op al mijn vragen gewoon een eerlijk antwoord, vanuit zijn kant suggesties, en de prijs.....zo scherp vergeleken met de ander offertes dat ik besloot de beneden verdieping ook meteen te laten doen :-) Terwijl ik moest wachten op het echte inmeten heeft Nick via de mail en telefoon mij nog geholpen met allerlei vragen die ik had, echt TOP! Voor het inmeten kwam Mike langs, deze man weet wat hij doet, kan alle vragen beantwoorden en dat antwoord was bijna altijd: "geen probleem, regelen wij"
En zo geschiede, op de afgesproken datum kwamen hier 4 potige kerels binnen gestapt, Lahieb, Bilal, Robert en Sabij. Die keken vreemd op want ze werden ontvangen door mijn 2 zoons en mijzelf languit op de bank. Helaas kon ik helemaal niets door een fractuur in mijn rug. Geen probleem mevrouw, wij redden ons wel.
En eerlijk het was net een stoomtrein die op gang kwam, wat kunnen die mannen hard werken zeg! Mijn zoons fungeerde als spreekbuis voor mij en maakten steeds foto's om mij op de hoogte te houden. Geen vraag was deze mannen te veel, en elke dag werd er keurig opgeruimd. En binnen de geplande 3 dagen zat alles erin, ik ben zo blij dat ik voor DUPRO heb gekozen! Top bedrijf!
Conny