Goede kwaliteit mensen en kwaliteit kozijnen

Komen de afspraak naar wat ze belovende

Top monteurs

Veel kennis en netjes gewerkt.

Goed product en vakkundige montage.

Het contact vooraf was erg prettig. Namen alle tijd om alles uit teleggen over het product. Montage is goed verlopen. Monteurs waren vakkundig en vriendelijk. Werkte secuur en netjes. Alles is zonder problemen verlopen tijdens de plaatsing van de kozijnen. Afval is meegenomen en ik heb er verder geen omkijken meer naar gehad. Alles was geregeld door Dupro kozijnen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Top Service

Leveren vakwerk af met kwaliteits producten .

Kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs

Uitstekend geprijsde kwaliteit kunststof kozijnen van Duitse makelij. Dupro kozijnen komt haar afspraken na en men denkt met je mee bij het komen tot een passende oplossing maat gemaakte offerte. Het personeel doet op uitstekende wijze hun werk en ruimt na plaatsing de boel keurig op.

Goede kwaliteit en goede monteurs

Goede ervaring

Vakkundig en vriendelijk

Had dit bedrijf de tweede keer over de vloer, de eerste keer 3 jaar geleden voor een schuifpui en een voorraam met tuimel kantelraam, deze keer voor een keukendeur met raam, vond het heel aangenaam dat ik dezelfde kleuren kon kiezen als 30 jaar geleden voor de bovenverdieping. Er kwamen 2 vakmensen, goed op elkaar ingespeeld, vlijtig aardig en correct, een echte tukker en een hongaarse man. Het eindresultaat is prachtig geworden, een aantal dagen later werd ook de raamaccessoires, een soort luxaflex geplaatst, ook dat was prachtig (wel prijzig). Kortom een tevreden klant, want alles werd keurig opgeruimd.

Niet te geloven

Nadat ik in januari jl de dakkapel door Dupro heb laten renoveren was nu de voordeur en het zijpaneel aan de beurt. Weer Dupro en een 2e offerte elders heb ik niet opgevraagd want Dupro levert uitstekend werk tegen een scherpe prijs. Ook dit keer verliep alles volgens afspraak. De monteurs weten wat zij doen; klantvriendelijk, professioneel en liefde voor het vak. Een kleine kras op het Trespa van de boei boven de voordeur werd binnen 48 uur netjes verholpen. Als je op hun site de beoordelingen leest zijn die zo goed dat je het misschien niet kunt geloven maar het is echt zo! Ik kan Dupro zeer aanbevelen. Gewoon de top.

Goede afspraak, bouw en nazorg.

Als 'houtkozijnman' stond ik sceptisch in het eerste gesprek met uw medewerker. Kunsstof? Het laten zien van een deel van een kozijn, de argumentatie van gebruikt materiaal enz. maakte dat ik op een gegeven moment 'om' was. Tijdens de bouw was ik benieuwd hoe de zonnepanelen - die liggen vlak onder vier kozijnen - er na afhandeling uit zouden zien. Natuurlijk lagen er enkele heel kleine reststukjes van de verwijderde kozijnen maar dit was te verwaarlozen en werden door de bouwers verwijderd. Complimenten trouwens voor die twee mannen. Ze werkten zorgvuldig en competent. Nalopen van de kozijnen en uitleg over de werking van het sluitwerk enz. was de afsluiting van de installatie. Een dag na oplevering ben ik gebeld over het verloop van de installatie. Een kleinigheid was over het hoofd gezien en daarvoor wordt gelijk een afspraak gemaakt - geen uitleg o.i.d. door de telefoon, nee persoonlijke aandacht. Uitstekend!

Prima service en vakmensen

Van eerste kennismaking tot oplevering prima contact gehad met de mensen van Dupro. Alles volgens afspraak, goede communicatie en men denkt met ons mee. Wij hadden een prima team. Onze vragen werden professioneel beantwoord. Wij zijn tevreden met de werkzaamheden en de service die Dupro levert. Aanrader.

Top kwaliteit. Top communicatie. Top monteurs. Top prijs.

Vakkundig en vriendelijk

Netjes resultaat, vriendelijk en kundig team, goede prijs-kwaliteit.

Professioneel bedrijf die doen wat ze beloven.

Prettig bedrijf om mee te werken, vanaf de offerte het inmeten en de uiteindelijke montage is alles keurig verlopen. Vakmensen die staan voor hun product.

Aanrader, goede service, netjes afgewerkt

Dupro heeft bij ons het gehele huis voorzien van kunststof deuren, kozijnen en tripple glas. Een grote klus. De monteurs hebben zeer net werk afgeleverd. Zowel binnen als buiten is alles netjes afgewerkt.

DUPRO komt zijn afspraken na en heeft goed werk afgeleverd.

De afspraken zijn allemaal goed nagekomen. Wij hebben de samenwerking met het personeel als heel prettig ervaren en kunnen uw bedrijf bij anderen aanbevelen. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Van A tot Z alles goed gegaan, een offerte om je vingers bij af te likken. Een ervaren man die de kozijnen komt inmeten en een top team die alles naar wens komt plaatsen. De nazorg is in handen van een begripvolle medewerker.

Vakwerk geleverd!

Zeer tevreden met de service! De kozijnen zijn vakkundig geplaatst en alles verliep volgens afspraak. Netjes gewerkt, vriendelijk personeel en een topresultaat.

In 1 woord top. Zeer deskundig en vriendelijk.

Dupro Kozijnen is een zeer professioneel bedrijf met heel vriendelijk personeel. Ze nemen de tijd voor je en alles wordt conform afspraak netjes gedaan. Ze bellen ook altijd na installatie om te vragen of alles naar tevredenheid is gegaan.

DUPRO Kozijnen vanaf begin tot het einde echt geweldig

We waren op zoek naar kunststof kozijnen en hadden drie offertes opgevraagd. DUPRO Kozijnen kwam als enige netjes langs voor een eerste gesprek, Eric kwam met goed en eerlijk advies en denkt mee met de wensen van de klant. Vervolgens kwamen ze alles nog eens goed inmeten en ook hierin zijn we goed begeleid en voorzien van eerlijke adviezen. De 1e dag van de plaatsing kwamen de monteurs netjes op tijd zoals afgesproken en dat is de hele week zo gebleven. De monteurs zijn vriendelijke, eerlijk en belangrijkste vakbekwaam. Ze hebben allemaal goed werk geleverd, maar speciale dank voor Helmar, Ramon en Ammar. Eric jij ook bedankt voor alles en wij raden DUPRO Kozijnen dan ook zeker aan.

Kwaliteit, goede service, afspraak is afspraak

Na 3 jaar geleden de voorkant van mijn huis met nieuwe kozijnen en deur gedaan te hebben nu de achterkant van mijn huis met nieuwe kozijnen en deuren. Top geïnstalleerd door de jongens van het montage team. Alles wat je vraagt wordt gedaan, niets is te veel. En ook het contact met kantoor is top. Proberen altijd te helpen en mee te denken. Kortom Dupro kozijnen bedankt!

Zeer tervrede

Het is netjes besproken met ons samen met Nick. En het duurde niet lang om een afspraak te maken met het team was alles kwam monteren en afwerken. Het team van Dimitri was uitstekend en heeft echt super werk verricht. Alles is heel mooi afgewerkt ik ben echt heel tevreden, zeker een aanrader.

Keurig, snel en goed werk geleverd.

De mannen hebben snel en keurig gewerkt. Ze hebben na afloop gezogen en afval keurig mee genomen.

Topkwaliteit

Allemaal lof voor Dupro Van t inmeten tot de offerte alles verliep goed verleden week de voordeur en kozijnen laten plaatsen door 2 Toppers Rob en Melvin niks was teveel er werd puur vakwerk afgeleverd alles netjes achtergelaten,kortom helemaal top.

Vanaf de offerte t/m de uitvoering klasse.

Vanaf de offerte zowel bij de eerste als laatste klus is het contact super geweest. De mannen voor de uitvoering hebben uitstekend werk afgeleverd en de afwerking is super mooi.

Geweldig van begin tot eind!

Goede kwaliteit montage, super vriendelijk personeel, goede afhandeling en begeleiding.

Pakopseweg 4

6942NP Didam

Over DUPRO Kozijnen

DUPRO Kozijnen wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als een betrouwbare, transparante en innovatieve partner. Wij willen de duurzame kozijnen en professionele montage zo snel en betaalbaar mogelijk maken voor onze klanten.