Heeft een totaal van 221 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment97%
Klanten prijzen consequent duidelijke communicatie, eerlijk advies en vakmanschap van hoge kwaliteit. Het team is vriendelijk en meedenkend, legt het werk en de kosten vooraf uit. Afspraken verlopen vlot en de service is snel. Het algemene beeld is zeer positief en klanten bevelen de garage aan.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Eerlijkheid en transparantie
Snel en vakkundig werk
Gebaseerd op 53 reviews
vlot en vakkundig
Ik belde voor een afspraak voor reparatie en kon vrijwel direct mijn Volvo brengen. De achterremmen waren aan vervanging toe. Een blokkerende remzuiger was het probleem. Alles vervangen, inclusief schijven en nieuwe remvloeistof. 2 dagen later kon ik hem ophalen en het totale bedrag viel reuze mee, voor een Volvo dan....
Toen ik mijn Volvo in had geleverd bood een van de monteurs mij nog een lift aan naar huis.....Top
1 October 2026
Rob
Wormerveer
Staan altijd direct voor je klaar.
Ben al weer aantal jaren bij deze garage en daar ben ik heel tevreden over. Persoonlijk kontakt met monteurs, goed afspraken mee te maken,
Heel erg tevreden over deze garage. Zeer behulpzaam, vriendelijk en eerlijk. Aanrader!
30 June 2026
17 June 2026
M.
Zaanstad
Kundige en eerlijke garage
Ik kom hier al tijden met mijn oudere vw camper t5. Dit betekend soms creatieve praktische oplossingen. En dat kunnen ze
13 June 2026
Henk Roosendaal
Top garage
Altijd vriendelijk, snel en goed geholpen
5 June 2026
7 May 2026
Ans
wijk aan zee
Top monteurs
Kom er al jaren altijd duidelijk en goed
24 April 2026
Frans
Amsterdam
vakmensen.
Afspraken worden nagekomen en overleg als iets meer tevoorschijn komt.
20 April 2026
Dirk en Cora
Westzaan
Prettig en snel geholpen
Goede service en advies over de staat van de auto en reparaties die er eventueel aan staan te komen.
11 April 2026
Jos
Koog aan de Zaan
vakmanschap en klant vriendelijkheid staat voorop
ze weten waar ze het over hebben zijn eerlijk en doen goed hun werk.
wij zijn heel tevreden en raden deze garage ook echt aan.
8 April 2026
Edwin
assendelft
Fijn om serieus genomen te worden
Staan altijd klaar!
3 April 2026
Peter
Westknollendam
Weer vlot geregeld
Hoewel het alleen om een lekke band ging, kon ik direct terecht.
1 April 2026
Hans
Prima garage
Prima garage
14 March 2026
Jeffrey
Hele fijne service
Fijne service, goed overleg, denken fijn mee en altijd goede uitleg over kosten. Fijn contact, goede garage. Top combinatie
11 March 2026
Simone