Perfect geregeld.

Heel prettig, met name ook het meedenken over de begrafenis. Ook het rouwbezoek was goed begeleid. Met name vond ik het prettig dat Thomas alles perfect heeft gedaan en ook nog een mooi woordje heeft gesproken op de begrafenis. Dank voor alles!

Betrokken en professioneel

Na het overlijden van mijn moeder moest ik alles snel regelen hierbij heeft Irene de Vries mij geweldig geholpen, betrokken en professioneel .Efficiënt en met een luisterend oor, niet gehaast. Helaas kon zij zelf de uitvaart van mijn moeder niet begeleiden, maar haar collega Heleen de Kuiper heeft dit prima overgenomen. Mijn broer en ik en onze partners zijn erg tevreden

helemaal goed

goede wijn behoeft geen krans. helemaal goed = helemaal goed Bedankt Jo-Ann!!

goed geregeld

Goede ontvangst , inleving in persoonlijke situatie. Fijne begeleiding voor uitvaart te organiseren perfecte service niets is te veel. Heel geruststellend in deze verdrietige tijd.

Vriendelijk en meedenkend

Onze ervaring is zeer goed te noemen,uitvaartbegeider Dennis Ganseij,voelde zeer goed aan,wat we nodig hadden om mijn vader,een zeer mooi afscheid te geven.Wij zijn zeer tevreden over PC Uitvaart.

Uitstekende begeleiding

Uitvaartbegeleidster Irene de Vries nam alle tijd om alles met ons door te nemen en gaf goed advies. Susan Kudijk heeft de uitvaart zelf heel mooi en op een persoonlijke manier begeleid. Ook de nazorg was prima.

Professionele aanpak

Na een zeer prettig gesprek met Astrid heeft op de dag zelf Jolanda de uitvaart op een voortreffelijke wijze vorm gegeven met oog voor details. Het was een prachtige uitvaart.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.