Prima gedaan allemaal

Niet nieuw en zo zal iedereen dit ervaren.... Covid 19 heeft de uitvaart behoorlijk beïnvloed... maar desondanks is alles toch goed gegaan.

prima opgevangen en geregeld

Keurig verzorgd maar wellicht vanwege de grote drukte aan het einde wat traag met afwikkeling

Fantastisch

Je wordt zo fijn geholpen en zelfs weken na de uitvaart wordt er nog interesse getoond en gevraagd hoe het gaat en of zij nog iets kunnen betekenen.

was prima verzorgd

Vanaf het eerste contact tot en met het einde van de uitvaart was alles tot in de puntjes verzorgd.

Ook in deze tijd met zoveel warmte, liefde en respect een uitvaart regelen, dat is heel bijzonder!

Door de gekke periode en het nare ziekbed van mijn vader waarin wij hem niet konden en mochten ondersteunen, hebben wij hem, dankzij jullie, wel een mooi, waardig en passend afscheid kunnen geven. Dat heeft hij verdient. Zelfs terwijl ik ziek ben is er geregeld dat ik er virtueel bij kon zijn. Jo-ann heeft met zoveel liefde en warmte er toch voor gezorgd dat wij een mooi afscheid hebben kunnen nemen. Heel veel dank daarvoor!

Goede afhandeling

Op de factuur staan aanname kosten. Hierover is niet gesproken. Daarnaast is mijn vader begraven in de kist die wij niet hadden besteld.

heel waardig en vriendelijke begeleiding

Juist in deze coronatijd vond ik het prettig na het plotselinge overlijden van mijn vader dat we in alle rust en met vijf personen konden overleggen in de vergaderkamer Woensdag. En het was woensdag. Jolanda heeft me het gevoel gegeven alle tijd te hebben om alle stappen door te nemen en dat we vrij waren om eigen beslissing te nemen. En we zijn prima geholpen toen muziek en jbeelden juist aanleveren niet lukte.

Regeling

Alles goed geregeld

alles was prima geregeld.

Ondanks dat alles telefonisch geregeld moest worden was de begeleiding meer dan prima. Attent en keurig verzorgd.

Prettige ervaring in bijzondere tijd

In deze vreemde tijden toch in overleg een prachtige crematie geregeld waarbij onze wensen toch konden worden ingewilligd

Prima. Dankzij Mariette Roorda.

Met mevrouw Roorda is het altijd heel prettig werken. Snel, deskundig en met gevoel.

Het was een prettig afscheid

Ondanks alle corona maatregelen was het een mooie uitvaart

Vanaf het begin goede begeleifing gehad.

Goede service, behulpzaam

Alles goed en netjes geregeld

Alles ging netjes ondanks deze rare tijd. Alleen voor het uitzoeken van de kaart,kist en bloemen. Zou het lekker zijn als je daar even meer tijd voor krijgt.je zit al in een emotionele achtbaan en dan is de tijd wel wat kort on de juiste keuzes te maken.

Ondanks de moeilijke omstandigheden rond het corona virus hebben wij met ons gezin van 4 personen op gepaste wijze afscheid genomen van onze moeder en oma We kregen alle ruimte en werden bij gestaan door Astrid ten Oever in Zaandam

Met een bijzonder compliment voor de uitvaart begeleidster uit putten Daar ben ik bijzonder tevreden over er was haar ook niets te veel

Persoonlijke aandacht, ruim de tijd en flexibel.

In deze vreemde tijd met corona maatregelen was er, ondanks de noodzakelijke fysiek afstand, persoonlijke aandacht. Bijzonder dat dit lukt met iemand die je niet kent. Daarnaast werd er de tijd genomen en werd er invulling gegeven aan een aanpassing in de muziek die wij op het laatste moment nog hadden.

vriendelijk behandeld, goed meegedacht.

vanaf het eerste telefoontje alleen maar vriendelijke mensen. meedenken over oude polissen van lang geleden (1937) en goede tips.

Vriendelijke medewerker.

Contact was ondanks de corona tijd heel goed. Super lief geholpen. Wel heel lastig om alles op deze manier te regelen zonder dat er persoonlijk contact is.

Heel erg tevreden over verloop uitvaart zelf in deze Coronatijd.

De uitvaart van mijn vader was heel waardig en waardevol. Top prestatie van uitvaartleidster Joyce van Lewe. Twee jaar geleden is mijn moeder door PC begraven. Toen werd echter veel meer in eigen beheer gedaan, zoals drukkerij, alles regelen rond financiën ook al was het toen ook geen locatie van PC zelf etc. Dit verwachtte ik nu ook en dat was helaas niet meer zo. Joyce heeft met veel creativiteit en extra inzet, ook van collega geregeld, dat wij toch op tijd de enveloppen kregen voor de rouwkaarten om te schrijven etc.

Uitvaartbegeleiders waren super en ook de rest van het personeel.

meelevend, meegaand , flexibel, toegankelijk en goed verzorgd

Het hele proces van aanmelding tot en met de uitvaart hebben we als aangenaam ondervonden. Ondanks Corona werd er zoveel als mogelijk aan onze wensen etegemoet gekomen.

Goed verzorgt

Een fijne ervaring met aan alle punten goed aandacht besteed. Er was voldoende flexabiliteit om het programma aan te passen in tijden van corona. Een puntje van verbetering zou het ontwerp van de kaart kunnen zijn. Daar hadden we zelf al een ontwerp voor gemaakt welke moeilijk was over te zetten. Het uiteindelijke result was erg mooi en naar volle tevredenheid. Aangezien we de kleine zaal hadden, moesten we zelf een verbinding opstellen naar mijn zus in Italie. Achteraf was dat niet helemaal goed gegaan en kon ze wel alles zien, maar niks horen.

Binnen de mogelijkheden voldoende

Een iets actievere begeleiding tijdens deze omstandigheden was prettig geweest

Door de corona-situatie bijzonder maar op zich prima verlopen.

Het was op zich een bijzondere gelegenheid door dat we, door de corona-situatie genoodzaakt, de uitvaart slechts in besloten kring hebben kunnen plaats laten vinden. In ons geval slechts negen mensen. We hebben overigens toch alles zo kunnen doen als dat wij zelf voor ogen hadden en in zijn algemeenheid zijn wij daar ook zeer tevreden mee. Eén kanttekening: het heeft ons verbaasd dat er geen WiFi voorziening was op de uitvaartlocatie. Zeker om de bijeenkomst te kunnen streamen biedt de beschikbaarheid hiervan iets meer mogelijkheid.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.