Keurig verzorgde uitvaart

Het afscheidsmoment en de uitvaart waren goed verzorgd. De communicatie door de uitvaartbegeleider kan iets beter, er zijn een paar kleine, niet ernstige, foutjes gemaakt. Crematorium Zaanstad is een prima locatie, alleen jammer dat ze daar geen video-opnames kunnen maken.

Heel goed

alles was goed verzorgd

Met respect behandeld

Het intakegesprek,vanwege coronaregels over de telefoon, was zeer aangenaam. Joyce heeft alles goed en met respect doorgenomen. De dag van de uitvaart zelf heeft zij ook goed geholpen. Ook het telefoontje achteraf wordt door mij zeer gewaardeerd.

Kon niet beter.

De opvang, het contact, de uitvaart het was werkelijk geweldig. Ik had een idee vanwege de corona en die heb ik samen met een medewerker uitgewerkt, zodat wij waardig afscheid hebben kunnen nemen. Vanwege de corona is het voor iedereen heel moeilijk, maar voor de mensen die de uitvaart verzorgen moet het verschrikkelijk zijn. Iedereen wil waardig afscheid nemen van hun geliefde, het is voor ons al zwaar, maar de medewerkers krijgen daar elke dag mee te maken. Ik heb werkelijk diep respect voor de medewerkers en het is werkelijk ongelooflijk hoe goed zij ons hebben begeleid in deze vreselijke tijd. Het was werkelijk grandioos.

prettig en keurig geregeld

Prettig contact met de uitvaart begeleidster. Duidelijk en snel antwoord op onze vragen, heel geduldig ook al belde wij haar frequent Kortom, zeer tevreden!

De uitvaart is naar wens verlopen. Enige aanmerking: de drukker van de rouwkaarten bevindt zich in Utrecht; de bezorging vraagt om een dure koerier. Bovendien bleek de drukker niet vertrouwd met een persklaar aangeleverd origineel. De dankbetuigingen liet ik drukken bij mijn huisdrukker in Assendelft: zonder vragen, snel, niet duur en correct uitgevoerd.

Tot in detail alles geregeld.

De intake met onze PC-vertegenwoordig verliep duidelijk en begripvol. Ze heeft zeer actief meegedacht en van het begin tot aan het einde alles keurig geregeld. Tussentijds werd ook gevraagd of alles goed gaat en of ze nog iets voor ons kon betekenen.

nog geen 24 uur voor het afscheid botweg voor het blok gezet.

Zeer teleurgesteld.

Goede begeleiding

Ondanks de corona een mooi afscheid.

keurig geregeld

profesioneel en met oog voor de omstandig heden. Zeer behulpzaam. een hele prestige manier van werken.

geweldige steun deskundigheid

positief ervaren erg behulpzaam meedenkend ondanks corona erg vriendelijk meelevend deskundig advies

uitvaartbegeleidster beveel ik voor ieder aan.

Zeer vriendelijk en goed adviserend en meedenkend.

Goed begeleid, fijn dat er 1 aanspreekpunt was

Ondanks de Corona crises een waardige uitvaart, heb wel het presoonlijk contact gemist, zeker de eerste dagen toen ik nog aardig van slag was. Maar dat is jullie niet aan te schrijven natuurlijk, op zich was het goed opgevangen door snelle response en duidelijke antwoorden via de e-mail.

Sommige dingen kunnen beter

We hebben al een gesprek gehad en de dingen wat volgens ons beter zou kunnen is doormidden van een telefoongesprek doorgenomen en de puntjes worden weer op de i gezet. Dus de dingen waar wij tegen aan liepen zijn netjes opgelost. Als deze punten verbeterd worden bevelen wij PC uitvaart aan

Goed, duidelijk en met veel zorg

Uitvaart ging prima, verliep goed. Voorbereiding in coronatijd behoefd aandacht

Door de telefonische afstemming in de coranatijd ging niet alles in één keer goed in de voorbereiding. De uitvaart zelf ging prima.

Keurig geregeld

Keurig geregeld

Omstandigheden waren niet fijn maar PC ging hier goed mee om

Alles was keurig en respectvol geregeld. Voor de uitvaart nog een aantal keer contact over details dat was prima. Corona maatregelen hadden een grote impact op ons gezelschap.

fijne, persoonlijke en vriendelijke benadering

we hadden meteen een goede klik tijdens het eerste gesprek met Astrid, ze heeft ons goed begeleid, maar wat ons enorm geraakt heeft is haar persoonlijke woord aan het eind van de uitvaart....

Gepast afscheid

Ondanks de maatregelen is er een warm afscheid gerealiseerd. Hierdoor kunnen wij er met een goed gevoel op terug kijken.

Geweldig! Met respect en heel flexibel.

Aangezien binnen 6 dagen na elkaar zowel mijn moeder als mijn vader overleden moest de planning op diverse momenten aangepast worden. Het was allemaal geen punt om de datum van het afscheid nemen en zelfs de begrafenis zelf te verzetten naar een andere datum. Ook de invulling van de dienst en de ceremonie bij het graf kon tot op het laatste moment aangepast worden vanwege een aantal omstandigheden. Heel fijn allemaal dat dat ook niet nog eens stress gaf! Iedereen was heel begaan met ons en heeft al het mogelijke gedaan om onze wensen in vervulling te laten gaan.

Prima geregeld

Prettig en rustig

Respectvol en profisioneel vanaf eerste moment to afscheid

Vanaf moment dat mijn broer op zijn huisadres werd opgehaald om overgebracht te worden naar het mortuarium, het moment van voorbereiding naar crematie en het moment van de plechtigheid heeft voor de familie een weldadige rust gebracht om dit afscheid te verwerken.

Prettig

Goed geregeld volgens de afspraken

Netjes

Sober maar door de Corona omstandigheden was het niet anders

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.