Volledig verzorgd

De begeleiding kunnen we niet anders omschrijven als top. Had niet beter gekund.

Fijn dat ze thuis komen en verder goed begeleid hoe we het beste alles zo netjes kunnen regelen.

Fijn, betrokken

Contact liep goed, Astrid had een lastige taak om alle betrokkenen mee laten werken. Heeft ze prima gedaan! Ook Corinne heeft op de dag zelf de uitvaart super begeleid.

goed geregeld zonder zorgen

De uitvaart van mijn vrouw is prima geregeld zoals haar wens was .

Hele fijne ervaring gehad met pc uitvaart

Tijd rust ruimte om alles stap voor stap te regelen. Margreet was voor mij een echt steunpilaar. Heel dankbaar in deze moeilijke periode in mijn leven

Heel fijn!

De uitvaart begeleidster was zo fijn. Rustig vriendelijk en heel erg meelevend. Ze heeft voor een gouden randje gezorgd op deze dag.

Super fijn

Onze eerste ervaring was vorig jaar met het overlijden van onze vader. Ilonka is een hele fijne, rustige, behulpzame en liefdevolle vrouw die ons alles uit handen nam en hielp met alle beslissingen en keuzes die gemaakt moesten worden om het afscheid helemaal naar onze persoonlijke wens te maken. Pas geleden is ook onze moeder overleden en wij werden weer geholpen door Ilonka wat weer heel erg fijn was. In zo’n moeilijke en verdrietige tijd is die steun zo belangrijk. Het afscheid is in een prachtige zaal zo mooi en fijn geworden door haar hulp. Dat maakt het allemaal zoveel dragelijker ondanks het verdriet.

Denken goed met je mee

De uitvaartbegeleider dacht goed met ons mee, kwam ook met ideeën, nam vaak contact met ons op met de vraag hoe het ging en of hij iets voor ons kon doen.

Super organisatie

Ilonka heeft alles weer prima geregeld voor ons.

Vanaf het moment van melden tot en met de begrafenis van mij vrouw en de moeder van mijn kinderen kunnen niets bedenken wat anders of beter had gekund!!!ook in de condelance kamer werden er positief gesproken!!!!!

Goed geregeld

Geweldig geregeld met respect en geduld

Fijne, betrokken begeleiding

Vanaf het eerste contact heel fijn en betrokken geholpen bij het regelen van de uitvaart ook de nazorg is goed geregeld.

Zeer respectvol

Ze respectvolle begeleiding en ook alle informatie correct en tijdig verzorgt.

Zeer persoonlijk en verzorgt en afgestemd op alle wensen

Crematie. Alles is mogelijk. Fijn dat overledene ook tijdens de gelegenheid achteraf er toch bij is op de achtergrond zodat ieder die nog de behoefte heeft nog een moment voor zichzelf met de overledene ( geen open kist/ lijkwade) kan hebben.

Vond het gesprek en de verdere contacten met de uitvaartbegeleidster heel prettig, zij was zeer invoelend en attent. Een minpunt vind ik dat de hele ceremonie online moest worden samengesteld. Naar mijn mening moet er rekening mee gehouden worden dat niet iedereen (heel) digitaal vaardig is.

Heel tevreden, prima begeleiding

Van het eerste contact geïnteresseerd, uitvaart helemaal volgens wens uitgevoerd. Persoonlijke benadering, ook na de uitvaart

Prima geregeld

Zie hiervoor

Fijne ervaring

Tessa heeft ons geweldig ondersteund tijdens het regelen van de uitvaart van onze vader. En eigenlijk daarvoor al door nog met onze vader al het een en ander door te nemen toen hij dit nog zelf kon.

Warme persoonlijke begeleiding

Wij zijn door Irene begeleid uit Amsterdam en die heeft het fantastische gedaan. Zij voelde goed onze wensen aan en zij was een grote steun van ons.

Zeer goed verzorgd.

Astrid ten Oever kwam de dag na het overlijden van mijn vader bij mij thuis. Een rustig en vriendelijk persoon die luistert. Dat is fijn. Ook het meedenken en aandragen van ideeen is heel plezierig, omdat het geen alledaagse taak is voor nabestaanden. Tijdens de uitvaart heeft Astrid het waardig geleid.En Astrid had passende woorden tussen de sprekers door. We hebben het als een goed afscheid ervaren, zoals gepland en kijken er met een goed gevoel op terug.

Voldoende georganiseerde uitvaart vanuit PC

In de basis een prima verzekering en uitvaartverzorging. Zeker in de voorbereiding en de thuisopbaring. Tijdens de uitvaartceremonie zijn er door PC een aantal steekjes laten vallen welke belangrijk voor de nabestaanden waren. De uitvaartceremonie heeft niet plaatsgevonden in een PC uitvaartlocatie.

PC uitvaart is klantvriendelijk en denkt mee, in deze moeilijke periode.

Mijn ervaring met PC uitvaart is heel positief. In deze moeilijke periode stonden zij voor mij klaar en gaven advies. Omdat het een tante van mij betrof voor wie ik de uitvaart heb geregeld en ik niet direct wist waar de uitvaartverzekering liep, hebben zij mij hierbij geholpen. Speciale dank voor dhr. Robert Peterse, die echt heeft meegedacht om er een waardig afscheid van te maken, zoals mijn tante was. Hij was klantvriendelijk, goed bereikbaar en uiterst behulpzaam. Heel veel dank hiervoor.

Gewoon fantastisch

Cees Jan de uitvaart verzorger heeft het uitstekend gedaan, vooral zijn toespraak heeft mij goed gedaan. Ben met de bus vaak langs gereden als passagier en heb het een mooi uitvaart centrum gevonden Vooral voor mijn broer die bij de KLM werkte. Je zag de vliegtuigen in de aula en een tractor voor het nieuwe leven Gewoon fantastisch mede door uitvaart verzorger Cees Jan.

warm, aandachtig en natuurlijk leidingnemen

Ik voelde me gezien door Corina en ze was er met haar hart zo bij. Ze onthield wat er was gezegd, wist onze namen en hield in de gaten hoe het met me was. Echt heel fijn

Heel goed

Eerder gemaakte afspraken uitstekend uitgevoerd.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.