Dank je wel voor goede service

Was Ondanks verdrietig ook gezellig

Een mooie waardige uitvaart voor mijn tante

De stress die ik voelde nadat ik hoorde dat mijn tante was overleden was in een klap verdwenen toen ik de uitvaart begeleider Robert Peterse gesproken had. Hij heeft me geweldig geholpen met alles. Ik kon terecht bij hem met alle vragen en hij regelde alles. Hij voelde precies aan wat ik wilde en ik hoefde niets uit te leggen. Hij heeft er voor gezorgd dat het niet alleen voor mij maar ook voor mijn zussen een mooie onvergetelijke uitvaart was. Heel veel dank daar voor.

Het was keurig geregeld

Sybrich heeft ons fantastisch begeleid. Met veel geduld en persoonlijke aandacht, voelden wij ons echt gehoord. Waarvoor dank :)

Heel fijne begeleiding voor, tijdens, en na de uitvaart

In wat toch een verdrietige en hectische periode is, zijn wij heel fijn geholpen door de medewerkers van PC Uitvaart, waarvoor dank.

Een duidelijke uitleg over mogelijkheden en alle ruimte voor vragen.

Duidelijk Soms wel een herhaling van vragen of mogelijkheden. Regelmatig contact, soms iets te vaak? Goed bedoeld maar ik had dat niet nodig.

Warm, vol respect voor overledenen en familie. Fantastisch!

Persoonlijke warme aandacht vanaf 1e gesprek tot en ook na de begrafenis. Respectvol, puur!

Warm en intiem

De uitvaartverzorgster Eva, die de uitvaart verzorgde, heeft goed geluisterd naar onze wensen. Het intieme afscheidnemen en de ruimte die de achterkleinkinderen kregen om daar aan deel te nemen waren mooi.

Uitstekende service verlening.

Wij zijn geweldig geholpen tijdens deze voor ons moeilijke dagen. De medewerking en het medeleven heeft ons werkelijk goed gedaan.

Hele fijne samenwerking!

Goede begeleiding, eigen beslissing wordt geaccepteerd/gerespecteerd. Alle medewerking op elk moment. De volgende gaat weer met hun begeleiding.

Professioneel

Een correcte aardige medewerkster. Meedenkend ,duidelijk en daadkrachtig.

Zeer goed geregeld

Zeer blij met de uitvaartleidster. Ervaren en zeer goed inspelend op onze vragen en behoeftes wat leidde tot een vlekkeloze uitvaart. Dank hiervoor.

Uitvaart is goed verzorgd

Er werd goed geluisterd naar onze wensen.

Heel fijn.

Medewerkers zijn zere betrokken en ook zijn er veel keuzemogelijkheden wat betreft een passende uitvaart.

Hele mooie plechtigheden voor een mooi afscheid!

Mooie zalen en alles zeer professioneel! Zeker mijn uitvaartbegeleider Noortje Denteneer ben ik heel veel dank verschuldigd. Haar warmte en vakbekwaamheid zijn voor mij een hele grote steun geweest! Dank allen voor jullie support in voor mij zulke moeilijke tijden! groet Paul Bijvank

Zorgvuldige zorg met veel empathie

Alles was uitstekend en heel respectvol geregeld. Er was genoeg rui.te voor eigen inbreng en ideeën. De communicatie was uitstekend.

Fantastisch geregeld

Alles keurig geregeld, hebben zorg uit ons handen genomen, perfect georganiseerd. Ook het eerste gesprek na overlijden was een prettig gesprek, ( Robert Peterse) Het hele proces goed met ons doorgenomen en voldoende voor ook eigen inbreng, wij zijn allen zeertevreden, Dank jullie wel.

Veel uit handen genomen

Er wordt veel uit handen genomen wat op zich fijn is. Maar er was geen afstemming hoe mijn moeder haar haren moesten zitten waardoor het strak was naar achter was gekamd. Hierdoor vond mijn vader het erg moeilijk om naar zijn vrouw te kijken. Daarnaast was er een plotselinge wissel van ruimte zonder dat we op de hoogte waren gebracht. Het was wel een hele mooie ruimte!

Alles is zeer respectvol verlopen

Aan alle wensen heeft pPC Uitvaart voldaan

Geweldige steun

Wij hebben de dienstverlening van PC als zeer positief ervaren. Naast dat alles zakelijk goed geregeld is, was er ook persoonlijke en warme aandacht voor ons verdriet

Alles is goed geregeld, ze nemen veel uit handen ,zeer vriendelijk, ook de uitgeleide is goed verlopen al met al een top uitvaart centrum.

Een eervol en liefdevol afscheid, tot in de puntjes goes verzorgt.

Vanaf het eerste gesprek, wist Robert Peterse ons goed aan te voelen. Wie mijn moeder was en hoe we de uitvaart in gedachten hadden. Dat kwam ook terug bij het welkom en inleidende speeche/welkomswoord Het was erg fijn dat we buiten de kaart, ook het rouwstuk konden uitkiezen voor op de kist prachtige rode rozen in een druppel vorm. We hadden onder de 20 personen, dus kozen we voor een intiemer zaaltje. Robert raadde ons de Huigens aan en dat was een prachtige serene zaal aan. Mijn zusje was net in de chemo periode en Robert bereidde de gasten voor om afstand van haar te nemen. Het was fijn dat je in het parkcafe werd opgehaald, door Robert die ons naar de zaal begeleide en dat de gasten zich daar ook moesten melden. De mogelijkheid om mijn moeder haar laatste verzorging te geven, onder begeleiding van Michael de Wee was ook erg fijn om samen met mijn zus te doen.

Uitstekend geregeld

Heel tevreden

Hele goede begeleiding

Als ik ergens mee zat dan kon ik altijd been

Vriendelijke dame, Tessa, die zeer vlot alles besprak, omdat alles al op papier was gezet door mijn moeder

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.