Wij zijn zeer tevreden over PC Uitvaart B.V.; alles van het voorgesprek tot en met de nazorg was uit

Wij kijken met grote tevredenheid terug op de begeleiding door PC Uitvaart B.V. Vanaf het eerste voorgesprek met de begeleider voelden wij ons gehoord, begrepen en professioneel ondersteund. De organisatie van de uitvaart was zorgvuldig en respectvol geregeld, waarbij overal oog was voor detail en persoonlijke wensen. Het uitvaartcentrum bood een rustige en waardige omgeving, en de begeleiding tijdens de bijeenkomst om afscheid te nemen was warm, betrokken en zeer passend bij de situatie. Ook de service rondom het eten was uitstekend verzorgd. Wat voor ons vooral het verschil maakte, was de heldere en prettige communicatie gedurende het hele traject – van het eerste contact tot en met de afronding. Alles is werkelijk top geregeld en heeft ons in een moeilijke periode veel rust en vertrouwen gegeven.

Super goed geregeld

Was keurig geregeld, allen via de post was super slecht geen worden voor , werd zondag middag laat opgehaald en de mensen kregen dinsdag middag pas de post binnen . Wij hebben daar toch genoeg voor betaald dat het goed geregeld zou worden . Een paar dagen later kreeg ik via de post nog een boete omdat ik te weinig post zegels er op had geplakt . Nou het moet toch niet gekker worden , heb er wel voor gebeld , ze wisten niet hoe dat mogelijk was dus sorry

Geweldig goed begeleidt

wij hebben een hele mooie uitvaart gehad na het overlijden van mijn man op 24 februeri 2026. De uitvaartbegeleider heeft alles tot in de puntjes geregeld en er was een goed contact over en weer. Een hele zorg minder in deze moeilijke periode. Met vriendelijke groeten Mevr. A.Donker-de Vries

Ik ben zeer te treden

Een goede voorbereiding met mevrouw Petra Boel waarbij we ook nog wat praktische tips kregen heeft tot een goede bij mijn broer passende plechtigheid / uitvaart geleid. Ik kreeg diverse bedankjes dat alles zo mooi en goed geregeld was . Ik deel deze bedankjes graag met alle medewerkers van de PC die dit hebben mogelijk gemaakt.

Mooie uitvaart

De uitvaart zelf was goed georganiseerd en mooi en waardig. Uitvaartbegeleider Ilonk heel empatisch. Het foto/muzieknopmaak programma vond ik een drama, het werkte niet goed op mijn iPad , muziek zoeken en dan downloaden in mp3 formaat. Meer dan 100 foto’s die ik met mijn iPhone gemaakt had bleken in Apple Heic formaat en kon ik niet uploaden, ten einde raad kwam ik erachter dat ik die allemaal door een converter moest halen naar Jpeg. Zit je echt niet op te wachten in zo’n periode. En dan alle foto’s verdelen over de sprekersblokken. Uiteindelijk resultaat was wel mooi

Soepel

Het hele proces verliep soepel. Van het organiseren tot en met de uitvoering. Cees-jan heeft hierin zijn rol zeer goed uit gevoerd.

heel goed

alles was goed geregeld

Uitstekend geregeld met fijne, hartelijke medewerkers

Het gehele traject van kaarten maken tot en met de crematie is heel goed verlopen. Dankbaarheid van onze kant aan PC Uitvaart en de kwalitatief zeer vakbekwame medewerkers.

Dank je wel voor goede service

Was Ondanks verdrietig ook gezellig

Een mooie waardige uitvaart voor mijn tante

De stress die ik voelde nadat ik hoorde dat mijn tante was overleden was in een klap verdwenen toen ik de uitvaart begeleider Robert Peterse gesproken had. Hij heeft me geweldig geholpen met alles. Ik kon terecht bij hem met alle vragen en hij regelde alles. Hij voelde precies aan wat ik wilde en ik hoefde niets uit te leggen. Hij heeft er voor gezorgd dat het niet alleen voor mij maar ook voor mijn zussen een mooie onvergetelijke uitvaart was. Heel veel dank daar voor.

Het was keurig geregeld

Sybrich heeft ons fantastisch begeleid. Met veel geduld en persoonlijke aandacht, voelden wij ons echt gehoord. Waarvoor dank :)

Heel fijne begeleiding voor, tijdens, en na de uitvaart

In wat toch een verdrietige en hectische periode is, zijn wij heel fijn geholpen door de medewerkers van PC Uitvaart, waarvoor dank.

Een duidelijke uitleg over mogelijkheden en alle ruimte voor vragen.

Duidelijk Soms wel een herhaling van vragen of mogelijkheden. Regelmatig contact, soms iets te vaak? Goed bedoeld maar ik had dat niet nodig.

Warm, vol respect voor overledenen en familie. Fantastisch!

Persoonlijke warme aandacht vanaf 1e gesprek tot en ook na de begrafenis. Respectvol, puur!

Warm en intiem

De uitvaartverzorgster Eva, die de uitvaart verzorgde, heeft goed geluisterd naar onze wensen. Het intieme afscheidnemen en de ruimte die de achterkleinkinderen kregen om daar aan deel te nemen waren mooi.

Uitstekende service verlening.

Wij zijn geweldig geholpen tijdens deze voor ons moeilijke dagen. De medewerking en het medeleven heeft ons werkelijk goed gedaan.

Hele fijne samenwerking!

Goede begeleiding, eigen beslissing wordt geaccepteerd/gerespecteerd. Alle medewerking op elk moment. De volgende gaat weer met hun begeleiding.

Professioneel

Een correcte aardige medewerkster. Meedenkend ,duidelijk en daadkrachtig.

Zeer goed geregeld

Zeer blij met de uitvaartleidster. Ervaren en zeer goed inspelend op onze vragen en behoeftes wat leidde tot een vlekkeloze uitvaart. Dank hiervoor.

Uitvaart is goed verzorgd

Er werd goed geluisterd naar onze wensen.

Heel fijn.

Medewerkers zijn zere betrokken en ook zijn er veel keuzemogelijkheden wat betreft een passende uitvaart.

Hele mooie plechtigheden voor een mooi afscheid!

Mooie zalen en alles zeer professioneel! Zeker mijn uitvaartbegeleider Noortje Denteneer ben ik heel veel dank verschuldigd. Haar warmte en vakbekwaamheid zijn voor mij een hele grote steun geweest! Dank allen voor jullie support in voor mij zulke moeilijke tijden! groet Paul Bijvank

Zorgvuldige zorg met veel empathie

Alles was uitstekend en heel respectvol geregeld. Er was genoeg rui.te voor eigen inbreng en ideeën. De communicatie was uitstekend.

Fantastisch geregeld

Alles keurig geregeld, hebben zorg uit ons handen genomen, perfect georganiseerd. Ook het eerste gesprek na overlijden was een prettig gesprek, ( Robert Peterse) Het hele proces goed met ons doorgenomen en voldoende voor ook eigen inbreng, wij zijn allen zeertevreden, Dank jullie wel.

Veel uit handen genomen

Er wordt veel uit handen genomen wat op zich fijn is. Maar er was geen afstemming hoe mijn moeder haar haren moesten zitten waardoor het strak was naar achter was gekamd. Hierdoor vond mijn vader het erg moeilijk om naar zijn vrouw te kijken. Daarnaast was er een plotselinge wissel van ruimte zonder dat we op de hoogte waren gebracht. Het was wel een hele mooie ruimte!

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.