Goede ervaring alles netjes geregeld

Zie boven

Een mooi afscheid

Het was een mooi en eervol afscheid

Uitstekende uitvaartverzorger, mooie uitvaartlocatie in Alphen. Professionele organisatie.

Precies zo als we voor ogen haden

Afscheid nemen zoals we wilden.

Goede begeleiding en goed geluisterd naar onze wensen.

Harstikke goed begeleid

Hele fijne mensen, die je ontzettend helpen met alles. Heel lief, van het eerste contact tot het laatste moment van afscheid. Allemaal even lief en behulpzaam

zeer vriendelijke en deskundige begeleiding

De begeleiding bij het organiseren van de uitvaart van onze broer hebben we als heel prettig ervaren. Nienke dacht met ons mee en deed goede voorstellen. Hierdoor hebben we waardig afscheid kunnen nemen. Vriendelijk dank hiervoor.

Zeer goed, betrokken en warm contact (met verscheidene medewerkers). Speciale dank aan Nienke Ypma.

Mooi

Heel mooi en waardig

Het gaf me goed gevoel dat de uitvaartleider Margreet direct de volgende ochtend kwam en uitgebreid de tijd nam alles te bespreken en regelen. Ze heeft elke dag even gebeld tot de crematie. De uitvaart zelf was heel goed en respectvol geregeld. Ook alle respect dat alles is gedaan zodat afscheid kon worden genomen van overledene. De uitvaart was troostrijk en mooi. Ondanks het verdriet heb ik over de uitvaart een heel goed en troostend gevoel, waar ik u dankbaar voor ben.

Goede keuze weer

Vorig jaar had ik Cees Jan van den Berg voor de uitvaart van mijn broer en dit jaar overleed mijn moeder dus heb ik Cees Jan weer benaderd.

Goed georganiseerd en geheel volgens afspraak

Goede begeleiding met een compleet overzicht van de mogelijkheden resulterend in duidelijke afspraken, die volledig werden nagevolgd.

Na een "valse start" zeer tevreden over de uitvaartbegeleider

Wij hebben 's nachts het overlijden van mijn moeder doorgegeven, we kregen te horen dat er die ochtend contact met ons zou worden opgenomen maar we hebben uiteindelijk zelf gebeld omdat we niets te horen kregen. Het overlijden was om één of andere reden niet door de nachtdienst gemeld. Uiteindelijk is de afspraak gemaakt dat de uitvaartbegeleider de dag daarna langs zou komen. De heer D. Ganseij heeft alles goedgemaakt, we hadden een fijn contact, persoonlijk, en we voelden ons absoluut geen "nummer". De onderstaande beoordeling betreffende het telefonisch contact gaat dan ook om het contact met de heer Ganseij.

Perfectie en alles goed verzorgd

Aan alles word gedacht en alles is tot in de puntjes verzorgd.

Prima verlopen

Uitvaart is prima verlopen. Goede verzorging van alles

Netjes en goed verzorgd

Een keurige mooi afscheid

Heel goed

Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Ook de heer Cees Jan van Berg was zeer aardig en heeft alles prima geregeld .

Keurige, vriendelijke afhandeling van vervelende zaken.

Efficiënt Vriendelijk Precies zoals wij het wilde

Uitstekend verzorgd en super begeleid !!

Astrid ten oever uitvaart begeleiding heeft ons veel geholpen een super vrouw en gaf ons een rust gevoel in deze moeilijke tijd !!! Bedankt Astrid en collega’s!!! Om dit toch zo speciaal te maken Muchas gracias!!!

veel aandacht voor klant met de menselijke maat

Goede informatie per stap in de diverse processen behorende bij een overlijden en uitvaart.

Prettige begeleiding

Prima service in deze moeilijke periode.

Zie vak hieronder

Alles maar dan ook alles gegaan zoals we wilden. Het allerbelangrijkste was dat ik via de achteringang naar de oven mocht en de kist de oven in heb zien gaan en de vlammen heb mogen zien. Iedereen aardig maar niet overdreven aardig, daar houd ik van.

Invoelend, zorgvuldig, punctueel

Invoelend, zorgvuldig en punctueel

Super fijn

Wij hebben helaas mijn vader moet laten gaan en zijn door alle medewerkers die wij hebben gezien en gesproken fantastisch opgevangen.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.