Vriendelijk en respectvol

Alle contact naar tevredenheid. Rustige vriendelijke mensen in alle geledingen waarmee ik contact heb gehad.

Een uitvaart zoals je die iedereen zou toewensen.

De uitvaart is verlopen zoals we dat gewenst en besproken hebben, de uitvaart begeleider heeft ons een zeer ontspannen en professionele indruk mee gegeven.

Heel verzorgd en plezierig

Een heel plezierige uitvaartbegeleidster die goed luisterde en heel correct naar onze wensen heeft geluisterd

Ervaren en vriendelijk

Zeer vriendelijk gesprekken gevoerd alles wat wij wilde was mogelijk en is netjes verlopen. Was respectvol verlopen.

Goede herinnering

Bijzonder goede samen werking met Corinne die de uitvaarbespreking met mij en 2 andere nichten begeleide. Haar betrokkenheid, vakkennis en mee denken deed ons goed. De kleine aula op de Nieuwe Ooster was de goede plek voor een warm afscheid van onze tante. De begeleiding op de dag van de uitvaart was super. Zij had zelfs haar vrije dag geruild om ons te kunnen begeleiden. Dat hebben wij erg op prijs gesteld.

Een top begeleiding

Alles was goed tot in de puntjes verzorgd.

Prima geregeld allemaal!

Heel liefdevol

Prima verzorgd

Grote steun.

Geweldige medewerkers, Alles was zeer goed geregeld. Vooral Margreet. Daar had ik veel steun aan. Pracht vrouw. En de uitvaart was erg goed geregeld. Dank voor alles. Mvg, Horst Lammers.

Alles prima geregeld

Binnen één jaar 2 crematies laten verzorgen door PC uitvaartverzorging. Bij beide crematies gebruik gemaakt van de Witte Patio. Een hele mooie ruimte. Bij beide crematies fijn contact met de uitvaartbegeleiders. Alles prima geregeld.

Netjes en zorgvuldig verzorgd

Netjes en zorgvuldig verzorgd.

Netjes en goed geregeld

Mooie en goede begeleiding. Ze hielden rekening met onze wensen. Alles is netjes en goed verlopen.

Respectvol

Respectvolle uitvaart. Tijdens het voorgesprek rustig de tijd gekregen om de diverse mogelijkheden te bekijken. Attente nazorg.

Geweldige begeleiding

Mijn vader wilde ik graag thuis opgebaard Zo liefdevol geholpen met het wassen en aankleden De uitvaart zelf hadden we besproken de volgende dag ,op zich prima maar de uitvaart begeleidster kon op de dag van de uitvaart er niet bij zijn Ze stelde voor om een collega te bellen en ik hoorde haar wat namen noemen waaronder Irene Zij had de uitvaart geregeld en begeleid bij mijn moeder 4 jaar geleden Ik zei meteen Irene wil ik heel graag Wat een geweldige vrouw is dat ook nu heeft ze ons weer een prachtig afscheid gegeven Zo professioneel en liefdevol begeleid ben zo dankbaar dat ze er bij zowel mijn moeder als vader was Nooit eerder iemand tegen gekomen als zij ( dit jaar helaas bij 3 mensen bijgestaan die een uitvaart moesten regelen Echt een topper dank zij haar werd het enorme verdriet dragelijker Bedankt irene je hebt een plekje in ons hart ♥️

In 1 woorden geweldig

Tessa is een warm mens, die ons veel.rust, overzicht en begeleiding gaf. Tijdens de uitvaart heeft zij mooi gesproken.

Goede hulp

De afhandeling en hulp was perfect! Precies zoals wij het wilden. Hartelijk bedankt.

Geen zorgen, dat is fijn.

In deze moeilijke tijd zijn we bijgestaan door PC Uitvaart. Hier waren we zeer tevreden over.

Fijne begeleider gehad

alle lof voor Tessa

WE zijn zeer tevreden over de begeleiding en de nazorg die zij geeft.

Prima geregeld en netjes

Aardige en nette uitvaartbegeleider

Kan niet beter

Zeer correct, geen enkel minpunt

Zeer net geregeld.

Keurige en nette ervaring met PC Uitvaart.

Voorbereiding matig uitvoering goed

Adres crematorium was fout op de kaart, eerste versie had ook nog een typefout. Een van de oude polissen kon niet gevonden worden terwijl in het pakket een formele brief zat waarin gesteld is dat PC de originele polissen bij de start van de deposito in bewaring heeft genomen. Later is de polis wel gevonden maar pc heeft mij daar niet proactief over geïnformeerd. Verdere begeleiding bij de voorbereiding was goed. Bij de uitvoering is alles goed gegaan. Het nabellen na de crematie of alles goed ging werd op prijs gesteld.

Zeer verzorgd

Zeer meelevend en meedenkend Flexibel

Warm en meedenkend

Irene heeft ons heel fijn begeleid in deze moeilijke tijd. Ze heeft echt naar ons geluisterd en met ons meegedacht om de uitvaart vorm te geven. Ze is rustig en neemt de tijd. Gedurende de week heeft ze ook meerdere keren contact opgenomen om te vragen hoe het ging en of er nog vragen waren. Ondanks dat het verlies zwaar is, kijken we terug op een mooi afscheid.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.