Prima verlopen

Uitvaart is prima verlopen. Goede verzorging van alles

Netjes en goed verzorgd

Een keurige mooi afscheid

Heel goed

Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Ook de heer Cees Jan van Berg was zeer aardig en heeft alles prima geregeld .

Keurige, vriendelijke afhandeling van vervelende zaken.

Efficiënt Vriendelijk Precies zoals wij het wilde

Uitstekend verzorgd en super begeleid !!

Astrid ten oever uitvaart begeleiding heeft ons veel geholpen een super vrouw en gaf ons een rust gevoel in deze moeilijke tijd !!! Bedankt Astrid en collega’s!!! Om dit toch zo speciaal te maken Muchas gracias!!!

veel aandacht voor klant met de menselijke maat

Goede informatie per stap in de diverse processen behorende bij een overlijden en uitvaart.

Prettige begeleiding

Prima service in deze moeilijke periode.

Zie vak hieronder

Alles maar dan ook alles gegaan zoals we wilden. Het allerbelangrijkste was dat ik via de achteringang naar de oven mocht en de kist de oven in heb zien gaan en de vlammen heb mogen zien. Iedereen aardig maar niet overdreven aardig, daar houd ik van.

Invoelend, zorgvuldig, punctueel

Invoelend, zorgvuldig en punctueel

Super fijn

Wij hebben helaas mijn vader moet laten gaan en zijn door alle medewerkers die wij hebben gezien en gesproken fantastisch opgevangen.

Precies volgens de wensen van de overledene gegaan

Alles verliep precies volgens onze wensen. Velen hebben het in het buitenland via live stream kunnen volgen. Ik was blij met de snelle datum voor de afspraken en de crematie. De grootste complimenten voor de uitvaart begeleider. ASTRID TEN OEVER. Ze straalde veel rust uit. Perfect!

Van het begin tot het eind prima geregeld en uitgevoerd

Door eerdere ervaringen wederom contact opgenomen met PC Uitvaart, in de persoon van Dennis Ganseij. Net als voorheen bijzonder prettig contact. De uitvaart verliep heel soepel.

Goede en vriendelijke begeleiding

Er was veel contact met de begeleiding. Zij hielp overal bij en was heel vriendelijk. Alles werd duidelijk verteld. De uitvaart was mooi en zoals besproken.

Voldoende, kan beter

Mooie locatie sinds de verbouwing. Vriendelijk personeel. Goede gesprekken. Ruimte voor verbetering is het nakomen van afspraken. Dienstverlening is prima ook voor een spoedklus in het weekend. Het afschermen van de ruimte zodat je geen andere uitvaart ziet langskomen tijdens de ceremonie.

fantastisch!

Het verdrietige gebeuren werd door PC op een absolute fantastische manier gevormd in een heel mooi moment van vreugde, liefde , herinnering, verdriet, realiteit en onderdeel van het leven. de begeleiding van astrid is eigenlijk niet met woorden te beschrijven, zo liefdevol, begripvol en toch ferm in beslissingen nemen. al met al is het een mooie ervaring geworden die we voor altijd bij ons houden. heel heel erg bedank1

Persoonlijk en meedenkend in het uitvoeren van onze wensen.

een mooie waardige en open afscheid

Een fantastische goede begeleiding van Tessa Faber die van een droevige situatie een mooie dag heeft gemaakt. De locatie in Zaandam was mooi en dat was ook de reactie van de genodigde.

Zeer betrokken en verzorgd

Ontzorging.

Wij zijn op een professioneel-empathische manier begeleid naar een warm afscheid Van onze mieder

Zie boven

Goede begeleiding, fijne mensen

De mensen die mijn moeder tegen 12 uur 's nachts kwamen halen, waren zeer professioneel en heel vriendelijk. Zij hebben mijn moeder met het grootste respect behandeld. Dat was erg fijn en troostend. Het gesprek met Joan was prima, ze heeft het allemaal in goede banen geleid. Het enige was dat ze vergeten was te melden dat er aan het bezoeken van mijn moeder, kosten verbonden waren. Hadden we dit van tevoren geweten, hadden we wellicht andere keuzes gemaakt. Fijn dat er is meegedacht en de kosten voor ons bezoek zijn gedeeld. Verder vonden we het een beetje tegenvallen waar Joan mee kwam toen we een eigen foto hadden gestuurd voor de rouwkaart. Het zag er in vergelijking met de standaard kaarten nogal "simpel" uit. Ik zou bijna zeggen, dat had ik zelf ook nog wel kunnen fabriceren of misschien zelfs beter. Ik weet niet of daar iets aan te doen is, zodat je ook met een eigen foto, een mooie rouwkaart kan maken. Uiteindelijk gekozen voor een standaard kaart. De begeleiding op de dag zelf van Tessa was fijn. Enerzijds zijn jullie allemaal professionals dus maakt het in principe niet zoveel uit dat we niet Joan hadden. Daarbij komt dat je op de dag zelf zo druk bent, dat het ergens ook niet zoveel uitmaakt wie je hebt als begeleider aangezien jullie allemaal goed opgeleid zijn. Anderzijds mis je ergens de personal touch die je met iemand opbouwt tijdens het eerste gesprek. Nogmaals, Tessa heeft het écht heel goed gedaan, dus aan haar ligt het zeker niet.

Goed en netjes afgehandeld

Mijn ervaring is dat het rustig en verzorgd afgewerkt is.

Liefdevol & professioneel begeleid

Als een leven plotseling en veel jong wordt weggenomen dan staat je wereld op zn kop. Er stonden geen wensen van de overledene op papier. Hierin voelde ik me goed begeleid om een afscheid te plannen die mijn partner verdiende. Ik kreeg het gevoel dat alles bespreekbaar was, en hiervoor ook de tijd nam voor ons. Verder kom je altijd hobbels tegen maar al met al was het eindresultaat wat het moest zijn en daar ging het mij om! Enige praktische punt van opmerking is: “het is jammer dat na de verbouwing niet direct vanuit de familie kamer de zaal bereikt kon worden. Maar door de ontvangst ruimte moest. Dit zou dmv scheidingswand oid ondervangen kunnnen worden. Bedankt Pc

keurig en persoonlijk

Deze review hoopte ik pas over een halve eeuw te schrijven, Tijdens een kort en heftig ziekbed tijdens en na vakantie in Turkije, verloor ik mijn vrouw, slechts net 44 jaar oud. De uitvaart en de aanloop er naartoe zijn keurig en persoonlijk verzorgd door Sybrich. Alles was bespreekbaar en mogelijk. (10/10 score)

Prima geregeld naar tevredenheid

Zeer tevreden over de dame die aan huis kwam om alles met ons te regelen. Fijn dat we met alle familieleden mee konden naar de oven, de heer aldaar heeft ons goede info gegeven. Heel fijn. Dankjulliewel

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.