Filters

9

Kinderen hebben topmiddag gehad!

Docent had overwicht, kon kids betrekken en daagde ze uit. Afwisselende spelvormen, leuk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele leuke middag voor 15 ouders met 30 kinderen

We hebben met een groep kinderen van 2 tot 8 jaar een superleuke middag gehad. De trainers stonden klaar met toffe spellen en de kinderen deden heel actief mee en vertelden na afloop hoe leuk ze het hadden gehad. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
6

Sportief Feestje

Mijn ervaring met een beweegfeestje was best wel goed. Ik vind het concept super leuk en er zijn veel mogelijkheden. Daardoor kan er mooi maatwerk worden aangeboden, voor ieder wat wils. En het is een "gezond" partijtje omdat de kids lekker actief zijn. De communicatie met de organisatie was heel prettig! Ik miste wel het enthousiasme en vaardigheden bij de trainer. Het was voor hem lastig om er echt een feestje van te maken waardoor het feestje vaak op een gymles leek. De trainer miste de tools om de aandacht te pakken voor een uitleg en de kids enthousiast maken en de spellen uitleggen. Hij sprak over luisteren, stilzitten (naar mij idee hoeven de kids niet stil te zitten tijdens een uitleg, maar wel op hun plek.) en waarschuwingen uitdelen als het niet stil genoeg was. We waren met een grote groep dat weet ik, maar je merkte dat de trainer niet getraind was de groep "mee te nemen", een wedstrijd element toe te voegen, de aandacht te pakken en voor een overzichtelijke overgang van de spellen te zorgen. Ik denk trouwens dat als de trainers zelf een leuke training krijgen hoe ze dat het beste aan kunnen pakken, zij absoluut geschikt kunnen zijn. Dat is een kwestie van oefenen, zelf ervaren en leren. Het concept is heel leuk, ik miste alleen de professionaliteit van de trainer.

 • Aanbevelen? Nee
9

De jongens hebben het te gek gehad!

De sportleraar had veel geduld, legde de spellen goed uit en was zeer professioneel, je kon zien dat hij ervaring had met lesgeven aan kinderen. De jongens (14 druktemakers van 7 jaar) hadden super veel spelplezier! De gymzaal was omgetoverd in een ware apenkooi! Geweldig!! Kortom het was echt een succes! Enige wat we miste was wellicht een beetje muziek, note to ourself (als ouders), gewoon meenemen! Verder was het te gek!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk feestje gehad!

Heel leuk beweegfeestje gehad. Leuke spellen en goede begeleiding. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topfeest!

Mijn zoon van 6 jaar heeft een super feest gehad! Alle andere kids hebben ook enorm genoten van het beweegfeest. We hebben Apenkooien en lasergamen gedaan, was een schot in de roos. Heerlijk actief feest en Tobias heeft het super begeleid! Volgend jaar weer :-)

 • Aanbevelen? Ja
9

De kinderen vonden het fantastisch

Even contact vooraf. Na wat aanpassingen, kwamen we tot een goed plan. Beweegfeestje denkt graag en goed mee. De trainer was enthousiast en kreeg de kinderen goed mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld, kind en vriendjes hadden een superverjaardag!

Alles was prima geregeld, en de kinderen hadden een geweldige, heerlijk actieve verjaardag vol sport en spel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Was erg leuk en goede dynamiek

Beweegfeestje zorgt ervoor dat de jongens lekker bewegen en gezellig met elkaar spellen spelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Good

We used the services for the first time for my son’s birthday. They arrived to the park in our location. The trainer was Tobias and he was very good with kids, managed to keep 14 kids in one place, get them motivated, even not-so-sporty kids were all into activities. Kids had an amazing time! Highly recommend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Heel leuk feestje. Echt bewondering hoe een feestje met zeven heel fanatieke, energieke jongens van 6 jaar, zo soepel verloopt. Training werd met heel veel enthousiasme maar ook structuur gegeven. Allemaal met bezwete, rode blije koppies thuis gebracht. Super dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Good and clear communication, children really liked their coach.

Everything was perfect. Children had fun. Easy solution for us - parents.

 • Aanbevelen? Ja
10

Such fun for son's 7th birthday party

It was a rainy day so we booked an indoor gym venue and the party was a real hit! The children had such fun playing various games and Rens was an awesome leader. Great service from start to finish. Highly recommended!

 • Would you recommend us? Yes
9

Helemaal fantastisch en genoten!

Boeken van activiteit (apenkooien), moment prikken ging goed op de website. Contact erna verliep soepel Incl het helaas moeten verplaatsen ivm ziekte van de jarige. Verplaatsen was geen probleem en de dag zelf was top: leuk voor de kinderen en ouders (meegedaan)! Mooie opbouw en spellen met de opstelling… dank! Groet, Rooze, Lize, Mariette en Alex (uit Muiderberg)

 • Aanbevelen? Ja
9

De kinderen heb een top feestje gehad!

Fijne begeleider die de groep heel leuk benaderde. Lasergamen doet het altijd goed bij jongens. En jachtseizoen was ook een super uitdaging, met een locatie op een telefoon op zoek naar het andere team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

11 jongens van 7 en 8 jaar hebben 90 minuten Jachtseizoen en Levend Stratego gespeeld. Genoeg actie en competitie voor een geweldig feest, mede dankzij de goede begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk buiten, enthousiaste kinderen en goede organisatie!!

Fijn kinderfeestje gehad, lekker buiten met 2 begeleiders die enthousiast en aardig waren en ook de groep goed onder controle hadden. Leuke combinatie van Ruig en het spel Jachtseizoen en deze keer op locatie ivm de F1: in de Amsterdamse Waterleidingsduinen. Bedankt voor het meedenken en goede oplossing zo!

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele leuke begeleiding, professioneel en heel toegankelijk

We hebben een leuk partijtje gehad voor onze twee jongens die 8 waren geworden. Goed advies van te voren, goede afstemming en communicatie en leuke begeleiding op de dag zelf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastic kids party

Floris ran a great party for my 7 year old son - kept a big group of kids having fun and under control! Thank you

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd verjaardagspartijtje

Voor onze 5-jarige dochter hebben we samen met Beweegfeestje de perfecte middag kunnen organiseren. De trainer was super enthousiast en wist alle kindjes op een leuke manier mee te laten doen met de spelletjes! Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super feestje

Onze dochter heeft een top feestje gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles prima

-

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfeestje met sport & spel!

De leuke spellen maakten ons feestje uitdagend en sportief. De begeleiding was goed en zorgvuldig. De hele groep heeft genoten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle kinderen blij (en moe :-) )

Feestje met 9 kinderen; laser schieten en trefbal. Leuke animator; blije kinderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super feestje!!

Goede organisatie, goede service, leuk feestje!!

 • Aanbevelen? Ja

Over Beweegfeestje.nl

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. Onze coole trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder atleetje. In een veilige omgeving met elkaar plezier hebben gaan daarbij hand in hand. Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.