Filters

10

Super!

Heel leuk feestje. Echt bewondering hoe een feestje met zeven heel fanatieke, energieke jongens van 6 jaar, zo soepel verloopt. Training werd met heel veel enthousiasme maar ook structuur gegeven. Allemaal met bezwete, rode blije koppies thuis gebracht. Super dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Good and clear communication, children really liked their coach.

Everything was perfect. Children had fun. Easy solution for us - parents.

 • Aanbevelen? Ja
10

Such fun for son's 7th birthday party

It was a rainy day so we booked an indoor gym venue and the party was a real hit! The children had such fun playing various games and Rens was an awesome leader. Great service from start to finish. Highly recommended!

 • Would you recommend us? Yes
9

Helemaal fantastisch en genoten!

Boeken van activiteit (apenkooien), moment prikken ging goed op de website. Contact erna verliep soepel Incl het helaas moeten verplaatsen ivm ziekte van de jarige. Verplaatsen was geen probleem en de dag zelf was top: leuk voor de kinderen en ouders (meegedaan)! Mooie opbouw en spellen met de opstelling… dank! Groet, Rooze, Lize, Mariette en Alex (uit Muiderberg)

 • Aanbevelen? Ja
9

De kinderen heb een top feestje gehad!

Fijne begeleider die de groep heel leuk benaderde. Lasergamen doet het altijd goed bij jongens. En jachtseizoen was ook een super uitdaging, met een locatie op een telefoon op zoek naar het andere team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

11 jongens van 7 en 8 jaar hebben 90 minuten Jachtseizoen en Levend Stratego gespeeld. Genoeg actie en competitie voor een geweldig feest, mede dankzij de goede begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk buiten, enthousiaste kinderen en goede organisatie!!

Fijn kinderfeestje gehad, lekker buiten met 2 begeleiders die enthousiast en aardig waren en ook de groep goed onder controle hadden. Leuke combinatie van Ruig en het spel Jachtseizoen en deze keer op locatie ivm de F1: in de Amsterdamse Waterleidingsduinen. Bedankt voor het meedenken en goede oplossing zo!

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele leuke begeleiding, professioneel en heel toegankelijk

We hebben een leuk partijtje gehad voor onze twee jongens die 8 waren geworden. Goed advies van te voren, goede afstemming en communicatie en leuke begeleiding op de dag zelf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastic kids party

Floris ran a great party for my 7 year old son - kept a big group of kids having fun and under control! Thank you

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd verjaardagspartijtje

Voor onze 5-jarige dochter hebben we samen met Beweegfeestje de perfecte middag kunnen organiseren. De trainer was super enthousiast en wist alle kindjes op een leuke manier mee te laten doen met de spelletjes! Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super feestje

Onze dochter heeft een top feestje gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles prima

-

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfeestje met sport & spel!

De leuke spellen maakten ons feestje uitdagend en sportief. De begeleiding was goed en zorgvuldig. De hele groep heeft genoten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle kinderen blij (en moe :-) )

Feestje met 9 kinderen; laser schieten en trefbal. Leuke animator; blije kinderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super feestje!!

Goede organisatie, goede service, leuk feestje!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beweegfeestje.nl is top!

Voor de tweede keer het verjaardagsfeestje van mijn zoon (bijna 9) gevierd. Goed georganiseerd, lekker actief en 2 fantastische spellen (lasergam en jachtseizoen, vorig jaar levend stratego, ook top!) in het bos gedaan. Echt een aanrader voor als je weinig tijd/energie hebt om zelf iets te organiseren en er wel wat budget voor over hebt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Feest!

Het partijtje van onze dochter was één groot, dynamisch feest!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bram topmiddag gehad

Goede voorbereiding en duidelijke uitleg. Dit was al de 2de keer en wederom een mooi feestje

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel leuk, actief partijtje

Gisteren het partijtje van mijn dochter (7) gevierd. Tobias van Scopo Atletico begeleide de spellen, dat deed hij super leuk. Vrolijk en op het juiste moment even duidelijk ;) Jachtseizoen en Levend Stratego in de duinen, kinderen hebben zich super vermaakt! En toen ze daar even klaar mee waren had hij nog een leuk ander spel achter de hand. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele begeleiding en goede omgang met de kinderen.

Milan zet een leuke sfeer neer en had meteen goed contact met de kinderen. De spellen waren afwisselend en voor iedereen uitnodigend. Professionele begeleiding in relaxte sfeer. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantastische middag, leuke trainer, communicatie vooraf mag iets meer.

Superleuke middag gehad met Lucas, een leuke spontane jongen die de groep goed leidde. Jachtseizoen is zeker een aanrader! Veel beweging en uitdaging voor de kinderen. Tip voor de organisatie, zoek wat eerder contact dag de dag voor het feestje, en zijn best nog wat praktische vragen en het geeft onzekerheid om niets meer te horen na de reservering.

 • Aanbevelen? Ja
10

15 kids, 15 ouders, zorgeloze teambuilding

Het idee was om met de kinderen en vaders op kamp te gaan. De vaders kennen elkaar niet. Door Mike & Owen via Beweegfeestje.nl in te huren hebben de kinderen een super activiteiten middag gehad. De kinderen moesten samenwerken wat de groepsweblog ten goede kwam. Daarnaast hadden de vaders de tijd om elkaar beter te leren kennen. Na dit feestje hebben we gezamenlijk nog een activiteit gedaan, bbq en overnacht op de camping. Lange dag, mooie dag, mede door dit team. Grt Martijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Topfeestje!

De kinderen hadden een geweldige middag met lasergamen en jachtseizoen. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Elke cent waard!

Toptrainer Milan nam onze jarige Milo (6 jaar) en zijn 10 vriendjes mee op RUIG Freek Vonk-avontuur bij Het Wed. Ze hebben enorm genoten! Favorieten volgens de kinderen: “beestjes zoeken in het water”, “de klimbomen!” en “natuurlijk de zandglijbaan!!” Alle kinderen kwamen onder het zand zand, verhit en dol-enthousiast terug. Missie geslaagd, zou ik zeggen. Tot volgend jaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg leuk!

Erg leuke middag. Goede en enthousiaste begeleiding. Jachtseizoen was een hit.

 • Aanbevelen? Ja

Over Beweegfeestje.nl

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. Onze coole trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder atleetje. In een veilige omgeving met elkaar plezier hebben gaan daarbij hand in hand. Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd