Alle handelingen zijn volgens afspraak uitgevoerd, met vriendelijke en deskundige behandeling. Jammer was dat de planning niet geheel volgens afspraak ging, het duurde een dag langer dan gedacht. Maar ... de afhandeling daarvan was weer als gewenst.
Stond thuis met een lege accu van mij Honds Cr-V, onlangs gekocht. als occasion. Een monteur kwam langs om te helpen bij het starten, dit binnen anderhalf uur. Toen meteen naar de Honda garage in Amersfoort gereden waar bij het doormeten van de accu bleek dat deze niet goed meer was en werd deze accu zonder kosten vervangen door een nieuwe. Vraag blijft echter wel : had dit bij de aankoop niet gevonden kunnen worden?
Bedankt Sanne voor het achterlaten van je review en de dikke 10! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Zoals altijd heb ik goede ervaringen met de Bois in Amersfoort.
Bedankt Erdo voor het schrijven van de review. Leuk om te lezen dat u al langer klant bij ons bent. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Heel fijn om de auto voor de onderhoudsbeurt te brengen en dan in alle rust te kunnen blijven wachten. Met goede verzorging (koffie en een croissantje) is dat geen straf.
Bedankt Jeroen voor het schrijven van de review. Een dikke 10 en mooie complimenten. Fantastisch! Wij proberen het wachten wat aangenamer te maken met goede koffie en een croissantje. FIjn dat dit ook zo ervaren wordt. Graag tot een volgende keer en veel veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Zeer onprettig als men niet eerlijk is.
Beste Eric, Bedankt voor het schrijven van de review. Wij hebben inmiddels contact gehad om het voorval te bespreken. Onze excuses voor het ongemak! Graag tot een volgende keer. Nog veel veilige en plezierige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
's- Morgens de auto gebracht voor onderhoud en APK. Konden de auto weer ophalen rond 15.00 uur. Alles volgens afspraak. De rekening was lager omdat een aantal items niets vervangen moeten worden.
Bedankt Ronald voor het schrijven van de review. Fijn dat wij u zo snel hebben kunnen helpen en dat u de communicatie van ons prettig vond. Graag tot een volgende keer en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Men had tijd en aandacht voor ons als klant. De service was erg goed. Er waren veel zaken omtrent de auto bespreekbaar. Men was kundig en dacht met ons mee.
Bedankt voor het schrijven van de review en de dikke 10! Super! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Je wordt op een klantvriendelijk wijze geholpen en goed geïnformeerd over de te verwachten kosten bij een servicebeurt.
Bedankt Roel voor de review. FIjn dat u het bezoek aan ons zo hebt ervaren! Wij zijn benieuwd wat wij een volgende keer nóg beter kunnen doen om hoger dan een 8 verdienen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
zin om terug te komen
Beste Henny, Bedankt voor het schrijven van uw review. Een dikke 10! Fijn om te lezen dat u het bezoek aan ons zo heeft ervaren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Honda de Bois - Amersfoort
Bovenstaande zin zegt alles! Chapeau!
Beste Jack, Dank voor de review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden over ons bent en dat wij een 10 verdienen. Daar zijn wij erg blij mee. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Alles volgens afspraak, net zo betrouwbaar als mijn Honda :)
Wat een mooi compliment Randy! Bedankt hiervoor en voor de mooie 10. Super! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Het mooie van deze garage is dat je goed en duidelijke afspraken kunt maken, geen verrassingen. Je wordt gebeld als er wat bijzonders is. Kom er al bijna 15 jaar. Gewoon goed.
Bedankt Jan voor de mooie review. Wat leuk om te lezen dat u al 15 jaar klant bij ons bent en nog steeds tevreden over ons bent. Graag tot een volgende keer en nog veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Van te voren alles doorgenomen en tegen welke kosten en geen verassingen achteraf.
Bedankt Erik voor het schrijven van de review en de mooie 8! Wij zijn benieuwd wat wij een volgende keer kunnen doen om nóg hoger te scoren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Honda de Bois - Amersfoort
Beste Annelies, Bedankt voor de beoordeling! Fijn dat alles naar wens was en de offerte helder. We zijn tevreden met een mooie zeven, maar zijn ook benieuwd erg benieuwd wat wij een volgende keer beter kunnen doen om een nog hoger cijfer te halen! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Vriendelijke ontvangst en fijne afhandeling van de afspraak.
Bedankt Wim voor de mooie complimenten en de dikke 10! Super!
Vriendelijk geholpen. Geen onverwachte kosten.
Beste Dries, Goed om te lezen dat alles naar wens verliep en u ook niet voor overwachte kosten kwam te staan. Wij zijn graag transparant in ons werk en als er toch iets aan de auto gedaan moet worden wat wij vooraf niet hadden besproken, overleggen wij dat altijd eerst met de klant. Fijn dat dit ook zo ervaren wordt. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
goede uitleg hele vriendelijke mensen
Beste Theo, Bedankt voor het schrijven van de beoordeling! Fijn dat alles naar wens was en dat wij een mooie 8 verdienen! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Ik werd snel geholpen met de nieuwe honda HRV
Bedankt meneer/mevrouw De Geus! Leuk om te lezen dat u geïnteresseerd bent in de nieuwe Honda HR-V Hybrid en dat we u al gauw hebben kunnen helpen. Bent u al trotse eigenaar van een nieuwe HR-V Hybrid? Graag tot ziens bij Honda de Bois! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Na mijn klacht over het blijven branden van mijn bandenspannings lampje van de Honda Jazz is deze gereset zonder resultaat. Na één telefoontje wordt ervoor garantie een nieuwe sensor geplaatst. Dat noem ik top service!
Beste Anja, Bedankt voor het schrijven van de review. Vervelend dat het lampje bleef branden. Dat kan vaak erg storend zijn, vooral als het niet nodig is. Ik ben blij om te lezen dat wij het uiteindelijk - ook nog binnen de garantie - hebben kunnen oplossen voor u. Dan wens ik u nog veel plezierige kilometers met uw Honda Jazz. Graag tot ziens in onze showroom! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Ondanks de stroomstoring van afgelopen vrijdag toch de APK afmelding te regelen via een andere garage. klasse.
Beste Nico, Bedankt voor het schrijven van uw review. Het was toen inderdaad even improviseren, maar fijn dat u het prettig vond hoe wij het hebben kunnen oplossen. Graag tot ziens en veel plezierige kilometers met uw auto! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Bij verkoop door De Bois Utrecht hadden de remschijven vervangen moeten worden aangezien deze helemaal op waren en de remmen daardoor ontzettend piepten. Door locatie Amersfoort netjes opgelost!
Beste An, Bedankt voor het schrijven van uw review. Fijn dat wij dit konden oplossen voor u. Heel veel veilige en vooral plezierige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Zie vorige opmerkingen.
Bedankt Piet voor de beoordeling. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe auto! U gaat met een mooie, nieuwe auto het nieuwe jaar in. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort
Alles is naar wens gebeurd. Goede feestdagen en een voorspoedig 2022.
Beste Gerry, Bedankt voor de beoordeling en de dikke 10! U ook zeer prettige feestdagen gewenst en een mooi 2022! We zien u heel graag volgend jaar weer in onze showroom! Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois, Amersfoort
Honda deBois is een betrouwbare garage.
Bedankt voor de beoordeling Marike! Een 8 is een prachtig cijfer, maar wij zijn toch benieuwd wat wij een volgende keer beter kunnen doen zodat er wellicht een puntje meer bij komt. :) Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Honda de Bois - Amersfoort