Uitstekende service

Flexibel en op korte termijn erg goed geholpen.

Toppers

Er is vlot gecommuniceerd voor verbeterpunten en niet onbelangrijk voor een aantrekkelijke prijs. Ik blijf zeker

APK Weer voor elkaar met de oldtimer en dagelijkse auto, toppers.

altijd weer prima!

Alle jaren dat ik al klant ben van Scholten garage ben ik meer dan tevreden.Ze helpen mij altijd meteen bij nood en weten mijn oude auto steeds weer rijklaar te houden. Extra kosten bij onderhoud worden altijd even in overleg gedaan en geen hulpvraag lijkt daar teveel. Ook bij grote drukte is men daar erg vriendelijk en geduldig. Waarom zou ik nog zien of ik ergens anders beter af zou zijn??

Helemaal goed

Snel en goed geholpen. Duidelijke uitleg over reparaties tegen eerlijke prijzen.

Top service

Gebeld voor APK, kon snel terecht en de auto was snel gekeurd. Vriendelijke mensen en eerlijke adviezen

super bedrijf staan meteen voor je klaar

zeer vriendelijk en mee denkend bedrijf

Niet klantgericht

Bij uitvoering van grote beurt, hoeft de benzine filter niet vervangen worden, maar werd niet in mindering gebracht. Hoewel ik aangaf dat hierdoor minder kosten voor mij zijn. De rest van onderhoud is goed uitgevoerd

Apk keuring

Goede service en vriendelijk personeel.

Zeer snelle en voordelige A.P.K.

Ik bracht mijn auto ' s ochtends voor de A.P.K. en kon hem rond half 1 alweer ophalen. Was maar €49,50 kwijt en ben vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!!

Prima geregeld

Ga zo door

Super goed geholpen

APK keurig verwerkt en de kleine aanpassingen prima opgelost

Apk en beurt uitgevoerd. Goed overleg zeer tevreden daarover. Wat ik zeer slecht vindt is dat ik meteen moet betalen voordat ik de sleutels van de auto krijg. We komen al jaren hier voor Apk ed. Wij betalen altijd op tijd onze facturen. Ik vindt dat hiermee het vertrouwen wordt geschendt. Ik vertrouw er ook op dat er wel een nieuw filter en nieuwe olie op zit en dat de beurt en Apk vakkundig is uitgevoerd. Ik kan er immers niet in kijken en dit is een kwestie van elkaar vertrouwen net zoals ik op tijd de factuur van jullie betaal..

Duidelijk en goede service

Vooral de goede communicatie en het wegbrengen en ophalen vondt ik geweldig! Hartelijk dank nog!

Goed overleg, snelle service

Betrouwbare garage, geen 'spook' rekeningen en prettig contact.

Prima service!

Betrouwbaar, vriendelijk en transparant.

Was gewoon goed.

Zoals het hoort te zijn werden we op de hoogte gebracht over wat er aan de auto mankeerde, en ook wat de kosten voor de reparatie zou kunnen worden. De reparatie correct uitgevoerd en volgens op gave voor wat de kosten betreft, we werden direct gebeld toen de auto klaar was. Dus een correct bedrijf.

Kwaliteit, vertrouwen en vriendelijk.

Kom er al jaren . Nu net 2de occasion gekocht. Rij weer vol vertrouwen en kan daar altijd terecht.

Altijd fijn op de hoogte gehouden van mogelijke kosten en goed geholpen!

Altijd fijn op de hoogte gehouden van mogelijke kosten en goed geholpen!

Super vriendelijk bedrijf

Ik kom er al jaren. Altijd zeer goed geholpen.

Fijn contact, duidelijke uitleg wat er moest gebeuten

Goed! Fijn contact, goede afspraken.

Al jaaaaren een tevreden klant

Goed en eerlijk advies en prima service.

Top service en vriendelijk personeel!

Goede communicatie, goede service en kundig personeel!

Zeer goed.

Ben tevreden.

Vriendelijk, behulpzaam, vakbekwaam en redelijke prijs.

Voor herhaling vatbaar.

Misterweg 106

7102BM Winterswijk

0543 - 51 40 94

Over APK-scholten.nl

APK Scholten richt zich op APK voor personen-en bestel auto's. In 1988 werd de keuringsplicht voor personen-en bestelauto's ingevoerd in Nederland. Als één van de eerste bedrijven in Winterswijk kreeg Scholten de bevoegdheid deze keuring te mogen uitvoeren. Naast APK specialisme kunt u bij ons ook terecht voor een goede en betrouwbare occasion. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.