De werknemers van ease waren heel beleerd en proberen het mij zo fijn mogelijk te maken. Ook hadden ze het geduld te worden tot ik was ontspannerer was en hebben we erg gerust kunnen stellen.

• Wat zouden wij moeten verbeteren? In ons geval was alles wat rommelig opgebouw, dus daar kan zeker nog wat verbeterd worden
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? Wachttijd
  • Hoe kunnen we verbeteren? Door de wachtkamer en de plek waar ingeënt word wat meer afgescheiden

Zeer fijne service.

Alle aanwezige medewerkers waren heel aardig en behulpzaam. Het consult was heel duidelijk en de vaccinaties werden allemaal goed toegelicht en alle vragen werden beantwoord.

• Wat zouden wij moeten verbeteren? N.v.t.
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? N.v.t.
  • Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

Adequate en snel.

Alles lag klaar, deskundig personeel, goede duidelijke voorlichting.

• Wat zouden wij moeten verbeteren? N.v.t.
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? N.v.t.
  • Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

P Debyelaan 25

6229HX Maastricht

088 004 91 49

Over Ease-travelclinic

Ease Travel Clinic & Health Support is gespecialiseerd in reizigersadvisering, reisvaccinaties en bedrijfsvaccinaties. Onze reizigersverpleegkundigen geven je persoonlijk advies en de benodigde inentingen op basis van jouw bestemming, gezondheid en reisplannen. Je kunt terecht bij één van onze vier vestigingen in Limburg. Ease is powered by Maastricht UMC+ en GGD Zuid-Limburg.