Het was allemaal goed geregeld en ging snel. Was ik blij om.
Bedrijft vaccinatie, erg goed verlopen
Het begint al bij de afspraak, zo behulpzaam. 1 dag voor je bezoek wordt je gebeld als reminder. Ja hoe tof is dit. Kom je aan het loket, heel vriendelijk. Arts bezoek geruststelling, geweldig. Ik zou zeggen, ga vooral zo door.
prettige ervaring, fijn personeel, kostte wel even wat tijd om de vragen lijst in te vullen, die naar mijn mening misschien beter via mail vooraf verstuurd had kunnen worden.
Prettige afspraak. Was gezellig en duidelijk wat de procedure (corona) was. Verder niet veel bijzonders.
Erg tevreden.
Snel aan de beurt (geen wachttijd). Vriendelijke medewerkers. Duidelijke antwoorden op vragen.
Nvt
Goed. Je word zeer netjes te woord gestaan. Zijn erg vriendelijk. Dat voelde toch als prettig aan.
Fijne omgang met patiënten. Duidelijke uitleg. Kort en krachtig consult!
To the point, rekening houdend met de nu geldende regels.
Goede service, vriendelijk personeel en kundig!
omdat het snel en makkelijk ging
Ik vind het goed
Goed en snel geholpen en fijne medewerkers
Vriendelijk geholpen
Prettig
Goed en fijn behandeld l.
Steeds zeer vriendelijk, secuur, administratief perfect geregeld en punctueel. Duidelijke uitleg.
Vriendelijke professionele mensen.
Snel klaar, aardig personeel
Ik werd snel en heel vriendelijk geholpen. De medewerkers zijn goed in je op je gemak stellen en het is allemaal voorbij voordat je het door hebt.
Je wordt vriendelijk ontvangen, het personeel is ook erg vriendelijk als je vragen stelt in het algemeen erg vriendelijk.
Hebben aandacht voor je en houden zich aan afspraken wat betreft covid-19
goede ervaring personeel heel vriendelijk en bekwaam