Iedereen was heel aardig en ik werd meteen geholpen. De persoon die mij de vaccinatie vertelde precies wat er ging gebeuren en wanneer. Verder liep ze ook met me mee om te betalen om te zorgen dat alles goed ging.
Voor mijn huidig bezoek was ik hier al 2x eerder geweest. Door slechte communicatie en misinformatie liepen er verschillende dingen verkeerd. Ook heb ik Ease geprobeerd te bellen, maar ik heb hen nooit aan de lijn gekregen. Het personeel heb ik als onvriendelijk en niet behulpzaam ervaren. Het is dat mijn werkgever deze kliniek vergoed, anders was ik fijn naar mijn huisarts gegaan voor de vaccinatie.
Zie bovenstaande
Goede ontvangst
Ik ben vandaag bij jullie geweest voor een bedrijfsvaccinatie. Ik heb een uitnodigingsmail van jullie voor deze bedrijfsvaccinatie, maar mijn bedrijf was niet te vinden in jullie systeem toen ze de rekening klaar wilde maken. Terwijl mijn bedrijf meerdere keren per jaar vaccinaties bij jullie laat doen. Heel raar. Verder stond mijn naam meerdere keren in jullie systeem, wat ik persoonlijk ook niet secuur vind. Hopelijk hebben jullie deze dingen bij mijn vervolg afspraak op orde!
Korte wachttijd en duidelijke uitleg. Vriendelijke medewerkers
Ik werd bij Ease travel cliniek verwezen voor een bedrijfscreening, als medewerker in de zorg. Het is niet volgens de RIVM richtlijnen verlopen, wat zeer onprofessioneel is. Daarnaast was er sprake van een slechte communicatie en nalatigheid. Ease travelcliniec nam ook geen verwantwoordelijkheid voor hun fouten en liet me alles zelf oplossen. Voor mij was het een hele slechte en stressvolle ervaring..
Aardige mensen, wachttijd kort
Ik heb de afspraken als prettig ervaren.
Vriendelijk geholpen.
Prima ervaring. Voldoende informatie, deskundig en vlot. Ik was veel te vroeg en kon toch al snel geholpen worden. Erg prettig.
Afspraak maken ging makkelijk, consult ging vlotjes we waren snel aan de beurt, duidelijke uitleg, prik goed gezet. Vriendelijk geholpen.
Ik kwam er aan, stond 3 minuten later weer buiten. Stelde me op mijn gemak gezien ik niet fan ben van injecties.
Ik ben best wel bang voor prikken, maar ze hadden geduld met me en stelden me goed gerust!
Ik kwam in het lokaal en ik was bijna meteen aan de beurt. Mijn ID werd snel gecontroleerd en daarna werd ik meteen door een van de drie vriendelijke medewerkers gevaccineerd.
Aardige mensen en was allemaal professioneel en snel gedaan.
Vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Telefonische bereikbaarheid "vanwege drukte" onvoldoende. Antwoordapparaat staat volgens mij standaard aan.
Vriendelijk en duidelijk En op tijd
Vaccin uit koeling meteen arm in. Hand warme vloeistof voel je minder de arm in gaan. Tip: uit koeling pakken bij aankomst patiënt. Vaccin stevig vast laten houden. Tegelijkertijd vooraf praatje houden daarna vaccineren. Het vaccin zal minder pijnlijk zijn omdat de vloeistof niet meer ijskoud is. Uitleg en afspraak maken ging super.
Zeer jammer dat vantevoren niet verteld wordt dat er geen contract is met IZZ en CZ Hierdoor de kosten van de vaccinatie zelf moeten betalen!! Medewerker en advies was wel oké
Goed en snel geholpen.
Ik kon meteen terecht zonder een afspraak gemaakt te hoeven hebben. Iedereen weet goed informatie te geven. Ik heb echter nooit mijn uitslagen gekregen ondanks dat ik meerdere keren heb geprobeerd te bellen en een email te sturen. Ik ga er vanuit dat bij geen gehoor de uitslagen goed zijn, maar zou toch fijn zijn als dat ook echt naar je terug gecommuniceerd wordt.
Het ging snel en het ging allemaal goed
Toen ik aangaf dat ik het spannend vond vroeg ze hoe het met me ging en stelde me gerust.