Gemakkelijk bereikbaar, parkeren dichtbij. Professioneel, vlot en vriendelijk personeel.
Makkelijk een afspraak kunnen maken en alles was zo geregeld
Afspraak was op tijd. Medewerkers erg behulpzaam en begripvol.
Het was heel goed. Ze behandelde me goed
zeer goed
Vriendelijk ontvangst, vakkundig geholpen, duidelijke uitleg.
Je maakt een afspraak, je wordt geholpen op de tijd van je afspraak. Gaat snel de vaccinatie zetten.
Ik werd van tevoren gebeld dat het uit zou lopen, dat was erg fijn. Uiteindelijk werd ik heel snel geholpen.
duidelijk, de nodige vragen worden gesteld en de spuit is voor je het weet al gezet.
Snelle afhandeling, duidelijke communicatie mbt afspraak maken, procedure en inhoudelijke uitleg. Geen wachttijd, tijd genomen om op gemak te stellen, niet veel ervan gevoeld
Netjes ontvangen, korte wachttijd. Een verpleegkundige die volgens mij uiterst secuur handelde. Waar ze niet helemaal zeker was, nam ze contact op met een arts in Maastricht. (Arts in een Heerlen was naar de tandarts). Een kleine maar zeker geen overbodige opmerking in de coronatijd: Terwijl ik in de smalle doorgang bij jullie balie stond, kwam er een mannelijke patiënt die klaar was, gewoon vlak achter mij door die smalle doorgang. Ik weet dat jullie niet alles kunnen zien, maar daar zou beter op gelet moeten worden.
Prima gegaan
goede opvang, goede instructie,
Zowel telefonisch als op locatie prettig en vriendelijk geholpen.
Tevreden over Ease, alleen de afspraak was dubbel, wat voor verwarring zorgde ook heb ik geen bevestigingsmail gehad. Wel een telefoontje de dag voor de afspraak. Verder prima. Groet Jeannette Taylor
Vriendelijk en pijnloos
Vriendelijk en rusitg personeel nemen de tijd voor je en geven je goede instructies.
Goede uitleg. Nemen de tijd. Kundig!
goed en snel en klantvriendelijk geholpen
Goede communicatie tussen klant en medewerkers, word 1 dag van tevoren gebeld om je te laten herinneren aan je afspraak, bent op afspraak aan de beurt en zeer kundige medewerkers
Prima!
word er netjes en snel geholpen top!
Snelle afhandeling zowel telefonisch als de afspraak / consult zelf. Heel professioneel.
Goed geholpen, netjes op afspraak en nauwelijks wachttijd.
in een woord top