Vriendelijke, adequate hulp!

Ik werd snel en goed geholpen!

Super vriendelijk personeel

Fijn dat ze je van tevoren bellen ter herinnering aan de afspraak. Geen wachttijd, vriendelijk personeel.

• Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

afspraak is afspraak. Duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.

Voor mijn werkgever hepatitis B vaccinatie gehaald. Via mail afspraak gemaakt. Vriendelijk ontvangen door receptioniste. Goede, ruime wachtkamer. Duidelijke uitleg door medewerkster.

• Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

Van alle testen de meest pijnlijke.

Dit was mijn 4e test. Zelfs nu 2.5 uur later voel ik nog lichte pijn na het inbrengen van de wattenstaafje in mijn rechterneus holte. Een tranend rechter oog tot ruim 1 uur na de test, dat heb ik (gelukkig) nog nooit eerder ervaren.

• Wat zouden wij moeten verbeteren? zie boven
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? Consult
  • Hoe kunnen we verbeteren? De beschrijving lijkt mij voldoende.

Prima.

Snel geholpen, goede uitleg.

Lieve medewerkers

Ik moest een afspraak maken en met corona duurde dat allemaal wat langer dan gehoopt, maar de medewerksters namen de tijd voor mij en waren heel erg empathisch. Wel was het enige minpuntje dat het erg moeilijk was om een afspraak te maken voor mijn mantoux test in vergelijking met mijn collega's die zonder papiertjes en problemen meteen een afspraak konden maken

• Wat zouden wij moeten verbeteren? makkelijker zijn met mantoux afspraak maken.
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? Afspraak maken
  • Hoe kunnen we verbeteren? Laat iemand een afspraak voor mantoux test maken zonder dat die moet wachten op een uitnodiging. Daarom duurde het allemaal veel langer dan nodig.

Snel en vakkundig

Duidelijk geïnformeerd en fijn dat er tijd genomen word en er een persoonlijke herinnering gestuurd werd. Snelle en efficiënte afhandeling

• Wat zouden wij moeten verbeteren? Prima, niks verbeteren

vriendelijk

• Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

Het was goed geregeld en het waren ontzettend lieve dames. ik was er snel klaar mee en het werd profecioneel gedaan

Kon beter

Ik kwam op tijd aan bij de vaccinatie, stond ik niet tussen de afspraken, de lijst eindigde vanaf 15:25 terwijl ik de afspraak had opstaan om 15:30. Mocht ik gelukkig toch plaatsnemen. Meisje achter de laptop was heel vriendelijk. Kwam ik in het kamertje leek het allemaal extreem gehaast te zijn. Geen vragen of ik angstig was, of ze zouden moeten aftellen of liever niet, niks. Ik zat en kreeg binnen een seconde de spuit in mijn arm geduwd. Schrok hier wel van! Verder geen problemen gehad, kon ook haast zijn maar prettig was het zeker niet.

• In welke categorie passen jouw verbeteringen? Afspraak maken, Medewerkers
  • Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

Ik werd goed ingelicht met een duidelijke uitleg. Fijn dat er ook tijd voor je werd genomen.

• Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

Goede en behulpzame service, die je op de hoogte houd van de stand van zaken.

Goede en behulpzame service, die je op de hoogte houd van de stand van zaken.

Aardig en goede uitleg

Slecht

Bij het afnemen van de PRC test kreeg ik pas te horen dat de uitslag langer dan 48 uur kan duren. Ik heb de uitslag van deze test nodig voor mijn (noodzakelijke) vlucht. Alles zo gepland dat ik op tijd de uitslag binnen had en dat de uitslag bij aankomst nog valide zou zijn. Nu is het mogelijk dat ik op het moment van vertrek geen uitslag heb. Als ik dit een dag eerder geweten had ik nog iets anders kunnen regelen.

• Wat zouden wij moeten verbeteren? Communicatie richting klant
  • Hoe kunnen we verbeteren? Klant eerder informeren met vertragingen

Goed georganiseerd, snelle verwerking.

Op korte termijn afspraak kunnen maken. Word goed gehandeld naar de huidige extra gesindheids maatregelen. Vriendelijk personeel, van balie praktijkruimte.

• Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

goede communicatie, prettige benadering.

Zeer goede ervaring; mailverkeer is goed, gemakkelijk online afspraken te maken. vriendelijke en kundige verpleegkundige, prettige hulp an de balie

• Wat zouden wij moeten verbeteren? niets

redlijk goed

ik werd goed behandeld alleen werd er gevraagd wil je weten wanneer je de spuit krijgt ik zij ja doe maar ze zetten de spuit en daarna pas zij ze ja daar komt die

Fijn en snel

Het verliep snel, en ben erg goed geholpen.

goed geluisterd

ik via mijn werkgever ooit 2 keer de vaccinatie gehad voor hip B, deze nooit is niet volledig gedaan het traject. Uitgelegd aan de 2 dames . nu de prik gekregen en in December bloed laten prikken voor de titter bepaling, wat fijn dat ze naar je luisteren, en wat hebben de dames een geduld.

Heel goed geholpen

Mijn ervaring was super fijn, ik ben heel goed geholpen en het was voorbij voor ik het door had. Ik vond het ook super dat ze checkten of ik de inenting wel mocht ivm mijn aandoening.

Was op mijn gemak.

Ik kwam binnen en gaf al meteen aan dat ik bang ben voor naalden en daar ging die mevrouw erg goed mee om.

A comfortable experience

I liked the care they took to make sure the patient was comfortable. I know that not everyone is interested or people even forget to ask, but I think it is important to pass the message on to the patient why they are doing it and what the benefit is and even possible secondary effects of the vaccine (for example fever), especially now with COVID-19.

• Wat zouden wij moeten verbeteren? I know that not everyone is interested or people even forget to ask, but I think it is important to pass the message on to the patient why they are doing it and what the benefit is and even possible secondary effects of the vaccine (for example fever), especially now with COVID-19.
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? Consult
  • Hoe kunnen we verbeteren? Pass the message to the patient why they are doing it and what the benefit is and even possible secondary effects of the vaccine (for example fever), especially now with COVID-19.

super

waren super aardige dames, ging super snel ben tevreden

correcte afhandeling

afhandeling test professioneel uitgevoerd, goede uitleg en voorlichting

• Wat zouden wij moeten verbeteren? kosten zijn erg hoog
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? Prijs
  • Hoe kunnen we verbeteren? kosten te hoog

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

• Wat zouden wij moeten verbeteren? Parkeer gelegenheid

P Debyelaan 25

6229HX Maastricht

088 004 91 49

Over Ease-travelclinic

Ease Travel Clinic & Health Support is gespecialiseerd in reizigersadvisering, reisvaccinaties en bedrijfsvaccinaties. Onze reizigersverpleegkundigen geven je persoonlijk advies en de benodigde inentingen op basis van jouw bestemming, gezondheid en reisplannen. Je kunt terecht bij één van onze vier vestigingen in Limburg. Ease is powered by Maastricht UMC+ en GGD Zuid-Limburg.