Ik was iets eerder op de afspraak, maar toch meteen geholpen.
Gezellige, vriendelijke ontvangst. Degene die me de vaccinatie bezorgde was ok erg vriendelijk met humor
Het zijn vriendelijke dames die daar werken Ze stellen je op je gemak.
Ik heb niet lang gewacht en iedereen is erg vriendelijk.
Op een snelle, maar correcte en professionele wijze geholpen. Erg prettig!
Ik kreeg een uitnodiging tot screening van Ease Travel Clinic vanwege mijn werk. Daarop heb ik geantwoord met de benodigde documenten die bewezen dat ik al gevaccineerd was tegen hetgeen waarvoor ik gescreend zou worden. Deze documenten waren niet verwerkt en daardoor kreeg ik nog een uitnodiging dat deze gegevens niet ontvangen zouden zijn. Dit vind ik erg slordig.
Beste Julia, dank voor je review. Ik heb je zojuist een mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Janine Hovens Kwaliteitsfunctionaris
Vriendelijk, werken op tijd
Vriendelijke medewerkers die alles duidelijk wisten te vertellen.
Vriendelijke ontvangst en adequate behandeling
Heel duidelijke uitleg, medewerkers laten je op je gemak voelen. Bij het maken van een vervolgafspraak aan de balie werd gezegd dat ik een bevestiging via mail zou krijgen, dat is echter niet gebeurt. Minpunt, want daardoor noteer je het zelf niet en moet je er zelf nog achteraan.
Leuke meiden die alles goed uitleggen.
Langs gegaan voor herhaling mantouxtest. Gebeurde vlot met goede instructie.
Ik ben snel geholpen en kreeg duidelijke uitleg over de testen die moesten gebeuren.
Zeer leuke dame die bij ons de smelters nam
Bij het consult zijn aardige mensen aanwezig die goed uitleg geven en meedenken. Voorafgaand aan het consult moet er een intakeformulier worden ingevuld, waar gevraagd wordt naar ale vaccinaties (incl data) die reeds zijn gekregen. Tijdens het consult werd benoemd dat er 1 vaccin toegediend kon worden, maar dat het aan mij was of ik deze echt nodig vond voor mijn reis. Het is prettig dat dit goed wordt besproken en er uitleg wordt gegeven, maar dit had ook wel telefonisch gekund. Als ik dan had besloten om wel het vaccin te nemen, dan had ik het prima gevonden om af te reizen naar een Ease kliniek. Maar nu ben ik 1.5 uur aan het reizen, en ik heb niet eens een vaccin gekregen. Daarbovenop komt dat je blijkbaar moet betalen voor het consult, dit was mij niet duidelijk vooraf.
Goed geregeld, mooi op tijd. Je werd vriendelijk behandeld en kwam zeer professioneel over.
Ik werd heel snel geholpen, werd vriendelijk behandelt, duidelijke uitleg!
Snel
Exact volgens afspraak, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Locatie goed bereikbaar.
The staff were very friendly and informative. Their positive attitudes throughout made the whole process enjoyable. The service itself was also quick and painless.
Prettig en realistisch
Duidelijk over de werkwijze vriendelijk, snel geholpen ook al was ik te vroeg
Bij de bali, hele aardige vrouw en heeft ons goed geholpen. Maar diegene die de prik heeft gezet, heel slecht, normaal hoort een prik niet pijn te doen maar deze wel, heb nu ook een dikke blauw plek,
Hoi Sanne, Graag zou ik met je in contact komen. Ik heb je een mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Janine Hovens Kwaliteitsfunctionaris Ease
Vriendelijk deskundig personeel