Alles was goed
Het personeel was erg vriendelijk.
Het was een licht prikje. De assistenten waren verder erg netjes en duidelijk.
Ik ben goed geholpen
Gemakkelijk afspraak gemaakt en snel geholpen
Efficiënt
vriendelijk maar de administratie is erg omslachtig en dubbelop (online én papier, voor alles alle persoonlijke gegevens apart invullen)
Ik was zeer snel aan de beurt en kon direct doorlopen. De laatste ster krijgen jullie 100% van me als jullie niet alleen in zuid Nederland zitten ;)
Ben vriendelijk en heel duidelijk geholpen door het personeel.
Snelle afwerking van vaccinatie, en aangezien ik geen vragen had stond ik zo weer buiten(bedrijfsvaccinatie)
Zeer vriendelijke mensen leggen alles goed uit En moet het nog een keertje uitgelegd worden doen ze dat zonder lang lip
Goed!
Probleemloze en snelle vaccinatie van een 3-jarige. De prijzen van de waterpokkenvaccinatie staan niet op de site vermeld en zijn verrassend veel hoger dan de op basis van de vermelde prijs op het farmaceutisch kompas te verwachten is.
Ik heb bijna een maand geleden bloed laten prikken en zou binnen max 2 weken de uitslag per post ontvangen. Tot op heden niets ontvangen, inmiddels al 5x gebeld. Medewerkers zijn, op 1 persoon na, absoluut niet behulpzaam. Ik krijg als antwoord dat het lab niet te bereiken is en dat ze geen idee hebben hoe lang het nog gaat duren voordat ik een uitslag ontvang. Vandaag weer gebeld om mijn geld terug te vragen. Ook dat kon niet meteen geregeld worden; "wordt doorgegeven worden aan backoffice". Nu moet ik dan maar weer af gaan wachten, zal er wel weer op neer komen dat ik weer moet gaan bellen. Vind het echt waardeloos.
super vriendelijk
Uitermate vriendelijke en behulpzame medewerkers, eenvoudig een afspraak te maken en goed op de hoogte van de laatste updates m.b.t. COVID-19. Efficient en snel geholpen.
Alles was van te voren duidelijk gemaakt en op test dag verliep alles prima en kwam deskundig over.
Zeer vriendelijk. Telefonische navraag ivm allergie.
Goede ervaring
Het personeel was heel vriendelijk, ik was meteen aan de beurt en was binnen 15 minuten weer buiten.
Goede en positieve ontvangst, en verdere begeleiding.
goede en vriendelijke ontvangst, goede uitleg en een goede behandeling.
Zeer hinderlijk als je vrij neemt dat je word weggestuurd omdat je geen handreiking hebt
Vriendelijke en professioneel.