Top!
Een echte vakman en goede service, wat wil je nog meer...
Luc
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 64 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Een echte vakman en goede service, wat wil je nog meer...
Luc
Helmond
Meerdere malen bij autobedrijf Sparidans geweest voor APK, onderhoud of reparaties. Altijd goede communicatie en passend advies gekregen, bovendien wordt er goede en snelle service verleend voor een nette prijs!
Kayro
Someren
Bij een kortstondig probleem op een fijne en aangename manier geholpen. Heb heel veel vertrouwen in de deskundigheid. In vergelijking met eerdere garages kan ik aangeven dat ik nu geen twijfels heb over prijs-kwaliteit verhouding en ga niet meer op zoek naar een andere garage. Zal zelfs bij de aankoop van een andere auto rekening houden met de garagist en een Peugeot kopen in overleg met hem.
Frans J. van Berkel
Heeze-Leende
Ben altijd met mijn Peugeotje in onderhoud geweest bij Linden. Auto bij jullie bekend. Wil onderhoud bij jullie laten.
Rina
Lieshout
Je wordt vriendelijk geholpen op korte termijn. Goede kwaliteit de prijs valt erg mee. Wij zijn zeer tevreden.
Karel Rooijmans
vriendelijk en kundig
Frits
Maarheeze
PCA-dealer Linden is enkele jaren geleden gestopt en daarna is Harm zelfstandig, op een andere locatie verder gegaan met onderhoud en service voor o.a. Peugeot. Hij kent mijn 307 en heeft veel Peugeot ervaring. Zo simpel is het. En eerlijk en betrouwbaar.
Ton
Someren
Mijn ervaring is altijd goed
T van de voort
Sterksel
Schade werd direct opgenomen en onderdeel besteld. Week later was ie alweer gemaakt.
Reparatie en/of schadeherstel
Bjorn
Someren
Klantvriendelijkheid ervaar je door kleine dingen, zoals checken ruitensproeiervloeistof en bijvullen indien noodzakelijk. Dat komt niet altijd terug op de rekening.
Ton
Sparidans
Bij een oudere auto met veel km's op de teller ben je altijd op zoek naar een garage die meedenkt in het vervangen/reviseren van onderdelen. Wat is wel nodig en wat niet en is het mogelijk om gebruikte onderdelen toe te passen. Sparidans heeft mij perfect geholpen bij bovenstaande vraagstukken.
Reparatie en/of schadeherstel
Djordy van den Eijnde
Helmond
Duidelijke communicatie Kwaliteit voor betaalbare prijs
Jan
Someren
Zeer prettig. Een betrouwbare garage die met de klant meedenkt. Ik heb er meteen alle auto's in onderhoud gedaan.
Ralf
Asten
Harm is zeer vakkundig en behulpzaam. Reparaties worden goed uitgevoerd zonder financiële verrassingen.
Maarten
Asten