Het is een top advocate,die echt naar je luisterd en het beste resultaat voor je eruit haald,ze denkt vooruit en weet situaties goed in te schatten en is daardoor altijd voorbereid op elke mogelijke scenario.
Esther Sprenkeling ingehuurd om voor mijn belangen op te komen in mijn echtscheiding. De werkwijze van Esther is zeer betrokken en meevoelend, ze draagt zorg voor het beoogde doel. Niet alleen de wettelijke uitvoering wordt uitstekend verzorgt maar ook de zo belangrijke menselijke aspecten die bij een scheiding met kinderen komt kijken. Ik raad de hulp van deze buitengewone advocaat zeer aan.
Esther heeft mij heel goed geholpen bij een verzoek om gezamenlijk ouderlijk gezag en een omgangsregeling. Haar efficiënte werkwijze is erop gericht om uit de boksring te blijven, wat positief is voor onze relatie als co-ouders en voor de kinderen. Al haar keuzes en adviezen waren ‘spot-on’.
Er wordt goed gekeken naar het welzijn van het kind. Hierin wordt je als client ook in alle eerlijkheid verteld wat je kansen zijn. Ook of bepaalde eisen goed zijn voor het welzijn van het kind, en of de rechter je hierin gaat horen. Een hele fijne en duidelijke begeleiding.
Eshter heeft voor mijn gevoel haar uiterste best gedaan om het voor elkaar te krijgen waar ik recht op had, was geen makkelijke zaak maar uiteindelijk heb ik weer rust in mijn leven, vriendelijk dank voor alle hulp Esther :-)
Esther is in het persoonlijk contact hartelijk en betrokken, erg goed bereikbaar en reageert snel. Daarnaast is zij zeer daadkrachtig en doelgericht in haar handelen. Een absolute aanrader wanneer u een advocate zoekt.
Dankzij Esther Sprenkeling is eindelijk gelukt wat ik niet meer voor mogelijk had gehouden, ben haar zeer dankbaar, mijn leven is weer vredig zonder familie stress zeer aan te bevelen
Vlekkeloos verlopen, weet waar zij het overheeft en zeer vriendelijk. Aanrader voor mensen die een gezinsadvocaat nodig heeft in een toch al nare tijd
Hartstikke goed en vriendelijk
Mevrouw Sprenkling is eerlijk, rechtdoor zee met op de eerste plaats oog voor het kind. Ze heeft mij veel steun gegeven en heeft mij geholpen bij al mijn vragen. Ze heeft zich voor mij keihard ingezet en met veel geduld en doorzettingsvermogen bijgestaan in mijn juridisch proces. Zonder haar hulp had ik de moed al lang opgegeven.
Met bijzondere aandacht en specialisme voor kinderen in een scheiding heb ik Esther weten te strikken voor mijn vechtscheiding, die (helaas) haar weerga niet kent. Ze staat er als een rots in de branding en daarbij is er ruimte en begrip voor de stroom aan emoties die zo'n scheiding met zich mee brengt. Chapeau!
Ik heb Esther vandaag nog bij iemand aanbevolen. Wat voor mij persoonlijk het meest waardevol was, is dat Esther mij kracht gaf. Als je in scheiding bent, staat je leven natuurlijk behoorlijk op losse schroeven. Esther sprak me moed in, wees me de weg, was heel beslist in welke stappen er gezet moesten worden. Esther is duidelijk en direct en goed bereikbaar. Telkens reageerde ze snel op mijn vragen.
Esther is direct,duidelijk en betrokken.
Advocaat Sprenkeling heeft mij net zo lang geholpen tot er eindelijk een einde kwam aan de strijd met mijn ex. De communicatie was erg duidelijk en consistent. Ook was zij erg betrokken en gaf zij mij goede steun gedurende het hele proces. Super TOP!!
Van harte kan ik mr. (Esther) Sprenkeling aanbevelen als gezinsadvocaat. De wijze waarop zij mij vertegenwoordigde en mij adviseerde in een zeer nare vechtscheiding is buitengewoon goed. Haar focus bleef ook altijd op het belang van onze kinderen. Mr. Sprenkeling wist de rechter te overtuigen dat er sprake is van ouderverstoting! door eenzijdige ouderschuldloyaliteit waardoor er eindelijk beweging komt omdat het verzoek voor een Bijzonder Curator is toegekend.
Een zachte landing in een nachtmerrie.
Een echtscheiding is zwaar genoeg. Het is fijn om een advocaat te hebben die samen naar een oplossing te zoeken. Esther is meelevend waar nodig, maar probeert altijd naar een goede oplossing te zoeken en waakt ervoor dat partijen zich in boosheid verliezen.
Esther hebt mij heel goed geholpen en is heel direct en gaat heel professioneel te werk,het is dankzij haar inzet dat ik mijn twee kinderen weer zie en dr is rust in ons gezin na een zeer moeilijke periode.
Ze reageert snel en adequaat. No nonsense en goed bereikbaar. Aanrader.
Dankzij Esther Sprinkeling kan ik met mijn kinderen in mijn huis blijven wonen
Het is laagdrempelig om bij Esther binnen te stappen. Vanaf dat moment is het contact persoonlijk, de adviezen zijn helder en duidelijk. Ze probeert de situatie altijd zo simpel mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden met het proces en het resultaat, zonder Esther had ik dit niet bereikt.
Esther Sprenkeling is een zeer ervaren en kundige advocate. De scheiding is voor ons naar volle tevredenheid afgerond en ingeschreven. Esther kemerkt zich door als geen ander hoofd- en bijzaken onmiddelijk te scheiden en daardoor heel doelgericht te werk gaat. Voor ons is zij een absolute aanrader voor iedereen als gezinsadvocate!!!
uitstekend
Heel fijn in de omgang. Heel meedenkend en duidelijk. Al met al een top ervaring
Esther heeft mij geadviseerd inzake een issue met de plaatsing van mijn kind op een Middelbare School, waarin ze goed zag welke weg het beste te bewandelen voor een goed resultaat. Wij zijn blij met een positieve uitkomst.
Marnixstraat 184
1016TH Amsterdam