Opnieuw klop ik bij Esther aan, nadat Esther mij een paar jaar geleden heeft bijgestaan bij mijn scheiding. De afgelopen jaren heb ik te weinig kinderalimentatie had ontvangen. Eén mail naar Esther, en Esther heeft dit meteen serieus opgepakt en er direct werk van gemaakt. Dankzij haar inzet heb ik na jaren het geld ontvangen waar ik recht op had van mijn ex-partner. Wat het voor mij nog bijzonderder maakt, is dat Esther hier niets voor in rekening heeft gebracht. Dat zegt veel over haar als persoon én als advocaat. Mensen zoals Esther geven je weer een sprankje hoop en vertrouwen. Ze doet haar werk met hart en ziel en zet zich volledig in voor haar cliënten. Woorden schieten eigenlijk tekort. Ontzettend bedankt, Esther!
Het traject met onze mediator heb ik als uitzonderlijk prettig en ondersteunend ervaren. Vanaf het eerste gesprek voelde het veilig en vertrouwd. De mediator is doelgericht, recht voor z’n raap en tegelijk rechtvaardig. Ze heeft veel mensenkennis en spreekt beide partijen aan waar dat nodig is, zodat het traject zo eerlijk en constructief mogelijk verloopt. Ondanks de soms moeilijke gesprekken hebben we het traject toch relatief snel kunnen afronden, en daar ben ik haar enorm dankbaar voor
Via een collega ben ik in contact gekomen met Esther, omdat ik met een andere advocaat vastliep in de communicatie. Vanaf het eerste contact merkte ik al een enorm verschil in haar benadering. Ik voelde me direct begrepen en kreeg rust en vertrouwen op het moment dat Esther voor mij aan de slag ging. Esther is goed bereikbaar, communiceert duidelijk en denkt echt mee over wat het beste is binnen jouw specifieke situatie. Onze zaak was complex en vroeg om iemand die stevig in de schoenen staat en dat doet Esther absoluut. Van begin tot aan de uitspraak hebben wij volledig vertrouwen in haar gehad, en dat vertrouwen bleek terecht. Naast haar prettige manier van werken zijn er ook inhoudelijk mooie resultaten behaald, iets wat zonder haar inzet niet mogelijk was geweest. Ik zou Esther dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die met zorgen rondloopt of niet meer weet wat de juiste volgende stap is. Zij bewaart het overzicht, blijft rustig en weet precies hoe ze moet handelen.
Na een slopende en mensonterende echtscheiding krijg ik dankzij mr. Sprenkeling niet alleen ons huis maar ook mijn dochter en daarmee ons leven samen terug. Heel dankbaar, ik raad haar aan iedereen aan!!
Ik kan Esther Sprenkeling van harte aanbevelen! Ze is een echte topper als het gaat om communicatie: ze luistert aandachtig, begrijpt meteen het probleem en weet precies hoe ze je het beste kan begeleiden. Haar deskundigheid en persoonlijke benadering geven vertrouwen en rust in soms stressvolle situaties. Ik ben ontzettend tevreden over haar aanpak en zou haar zonder twijfel aan iedereen aanraden die op zoek is naar een betrokken en professionele advocaat.
Esther heeft mij de afgelopen 4 jaar op verschillende manieren bijgestaan. In eerste instantie in haar rol als mediator, daarna als adviseur terwijl ze destijds niet bij mijn zaak betrokken was en uiteindelijk als advocaat. Het contact heb ik altijd als zeer prettig ervaren: informeel en tegelijkertijd ook zakelijk, dat gaf een vertrouwelijk en betrouwbaar gevoel. Ze is eerlijk, direct, denkt met je mee en leeft met je mee - voor zover dat natuurlijk mogelijk is. En bovendien reageert ze snel en duidelijk, heel fijn. Je weet waar je aan toe bent.
De advocaat heeft mij kosteloos advies gegeven, meerdere keren contact gehad en mijn stukken zorgvuldig en zonder kosten doorgenomen.
Top, tijdens een hele moeilijke periode heeft Esther me heel goed geholpen en begeleid. Ze had altijd een luisterend oor. Ik raad haar iedereen aan!
Afgelopen periode heeft mr. Esther Sprenkeling mij bijgestaan en hebben we bij het Gerechtshof gewonnen. Ik ben zeer tevreden en dankzij haar werk en kunde is de toekomstige veiligheid van mijn kind gewaarborgd. Ik had mij geen betere advocaat kunnen wensen. De begeleiding was zeer deskundig en persoonlijk. Ik kan mr. Esther Sprenkeling zeker aanbevelen.
Esther hielp ons aan het einde van een mediationtraject met het afronden van de scheiding. Duidelijk, persoonlijk en met menselijkheid.
Na een mail over mijn verzoek aanvraag voor een adoptie voor een volwassen vrouw met een beperking heeft Esther ons bijgestaan geholpen bij de rechtsgang. Een ongewoon verzoek wat niet veel voorkomt. Esther heeft ons begeleid en ons verhaal kunnen duidelijk maken. Het was fijn om haar aan onze zijde te hebben. Esther is betrokken, communiceert goed en is duidelijk in het aangeven wat wel en niet kan.
Wat begon als een zaak om de erkenning van mijn zoon veranderde in een voogdijstrijd met wendingen waar schrijvers nog niet op zouden komen. Dankzij de vakkundige kennis van mevrouw Sprenkeling is het gelukt om de zaak om te zetten in een adoptie van mijn zoon waardoor ik de volledige zorg voor mijn zoon mag behouden en hij niet naar de andere kant van de wereld verdwijnt. En ik ben vooral erg dankbaar voor haar positiviteit over de situatie in het afgelopen jaar.
Esther heeft heel kundig en snel het formele proces van onze scheiding afgehandeld. Heel fijn!
Er wordt goed naar je geluisterd, mevrouw Sprenkeling straalt geruststelling uit. Doet gedegen onderzoek naar jouw zaak la en komt dan met een professioneel advies.
Esther wist op de juiste momenten de regie te pakken of een knoop door te hakken, met empathie en humor. Ondanks dat de aanleiding niet perse leuk was, heeft ze er toch een mooi moment van gemaakt, waar we met een fijn gevoel op terugkijken.
My case was quite complicated, my previous lawyer had resigned because of this. My Sprenkeling took it and handled it in the best way possible.
Ik ben super super goed geholpen door Esther (echtscheiding). Sinds mijn eerste telefoontje voelde ik op mijn gemak door haar betrokkenheid en professionaliteit. Zij was snel met het reageren van mijn vragen op de mail en telefoon. Zij luistert goed en geeft eerlijke en duidelijke antwoorden en informaties. Super bedankt Esther! Ik raad haar zeker aan!
Ik wil graag mijn ervaringen delen over de uitstekende juridische bijstand die ik heb ontvangen van Esther Sprenkeling. Esther heeft mij bijgestaan in een moeilijk geschil met de vader van mijn dochter, en ik kan niet anders dan haar aanbevelen. Esther is een advocaat die echt meedenkt met haar cliënten. Haar zorgvuldige aanpak en empathie hebben mij enorm geholpen in deze uitdagende periode. Ze stelde altijd het belang van mijn dochter voorop, wat voor mij van groot belang was. Haar meegaande houding zorgde ervoor dat ik me gehoord en begrepen voelde, wat het proces een stuk draaglijker maakte. De uitkomst van de zitting was voor mij zeer positief, en ik ben blij met het resultaat dat we hebben behaald. Dit had ik niet zonder de steun en expertise van Esther kunnen realiseren. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor mij en mijn dochter heeft gedaan. Ik kan Esther Sprenkeling van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrokken en professionele advocaat.
Ik heb twee keer met haar samengewerkt voor een uitbouw die goed is uitgevoerd. Ze heeft me snel en kundig niet alleen voorzien van advies, maar ook gezorgd dat we kosten terug kregen van de aannemer die zijn werk niet goed had verricht.
We wilden graag nogal snel onze scheiding regelen ivm de aankoop van een appartement en dat heeft Esther uitstekend gedaan. Ze is erg duidelijk in de communicatie, weet precies waarover ze het heeft, kan goed uitleggen hoe alles verloopt en wat de stand van zaken is. Bij vragen reageerde ze heel snel. Het was ook mogelijk om met haar via teams te overleggen wat voor ons heel praktisch was. En ze zegt het oog als ze het ergens niet mee eens. Mijn ex-partner en ik hadden een verschil van mening over een onderwerp en ze was het niet met mij eens en gaf duidelijke onderbouwing van haar kant van het verhaal. Dat overtuigde mij en zo konden mijn ex-partner en ik zo goed als mogelijk uit elkaar. Mijn ex-partner en ik raden haar graag aan.
Mr. Sprenkeling had slechts een kwartiertje nodig om de zaak (erfrecht) waar wij al máánden mee worstelden, in enkele zinnen samen te vatten. Dwars door alle ruis heen. Vervolgens overtuigde zij de rechter, in een zeer bondig betoog, haar redenering vrijwel volledig te volgen. Toegewijd, to the point, slim, verspilt geen tijd. Een lichtend voorbeeld voor de advocatuur.
Op aanraden van een vriendin die goede ervaringen had met Mr. Sprenkeling tijdens haar scheiding, nam ik contact op en kreeg ik direct reactie. In verband met mijn leeftijd (57) en de hypotheek was er enige haast geboden bij de scheiding van mij en mijn echtgenoot. We hadden zelf al afspraken gemaakt waarbij mr. Sprenkeling ons beiden op een eerlijke en oprechte manier benaderde waardoor we onze afspraken naar beider tevredenheid iets hebben bijgesteld. Door haar doortastende manier van optreden lag onze scheidingsaanvraag binnen drie weken bij de rechtbank en zijn we op tijd gescheiden waardoor er geen problemen met de hypotheekovername ontstonden. Ik en ook mijn ex-man zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen en raden Esther Sprenkeling zeker aan.
Esther heeft altijd de balans weten te vinden van enerzijds voor mij staan als moeder en anderzijds samen met mij zoeken naar wat de beste oplossing is voor ons kind in een hele complexe rechtszaak.
Ik ben ontzettend tevreden met de dienstverlening van Mr. E.E. Sprenkeling. Vanaf het eerste contact voelde ik me gehoord en begrepen. Mr. E. E. Sprenkeling combineert een professionele houding met een menselijke benadering, wat in een juridische zaak erg belangrijk is. Zij heeft niet alleen verstand van zaken, maar neemt ook echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en mij door het proces te begeleiden. Dankzij haar ervaring wist ik dat mijn zaak in goede handen was. Mr. E.E Sprenkeling denkt strategisch mee en houdt rekening met de persoonlijke situatie. Dat gaf mij het vertrouwen om het proces met een gerust hart te door lopen. Ik zou Mr. E. E. Sprenkeling van advocatenkantoor Loos & Boukema zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrokken en deskundige advocaat. Hartelijk dank Esther dat je me zo goed hebt bijgestaan in deze periode. Winnie Branse
Marnixstraat 184
1016TH Amsterdam