Perfect, zeker aan te bevelen

Beste ms Esther Sprenkeling, U bent de beste advocaat die ik ooit gekend heb. Ik heb niets aan te merken aan uw professionaliteit. Mijn dank is groot! Met vriendelijke groet, Nana Addo Datum: 12-3-2019

Perfect, zeker aan te bevelen Datum: 12-3-2019

Perfect, zeker aan te bevelen

Bij het allereerste gesprek dat ik had met mr. Esther Sprenkeling, voelde ik dat zij de juiste advocaat voor mij was. Achteraf blijkt mijn gevoel te kloppen. Zij weet zich perfect in te leven in de cliënt, komt haar afspraken na en over de communicatie niks dan lof. De uitspraak van de rechter is in mijn voordeel gevallen en zij staat haar mannetje in de rechtbank. Datum: 5-9-2018

Mijn ervaring is zeer positief.

Esther Sprenkeling is een professionele advocaat en is daarnaast een bekwame mediator. Door haar vragen kwamen we direct bij de belangrijkste punten. Ze verliest gedurende het scheidingsproces de menselijkheid niet uit het oog. Knap en fijn. Zal haar iedereen aanraden. Datum: 30-8-2018

Mijn ervaring is zeer positief.

Mijn ervaring is zeer positief. Datum: 14-8-2018

Marnixstraat 184