Prettig en vakkundig geholpen
Zowel door de tandarts F.van Overbeek alsmefe door mondhygieniste prima behandeld
zowel de tandarts als de mondhygiëniste daarna hebben hub werk uitstekend gedaan.
Alles goed geregeld
Helaas was er iets fout gegaan bij het inplannen van de afspraak. Ik had het wel genoteerd maar de praktijk niet. Gelukkig kon ik toch nog wel even geholpen worden. Verder doet de tandarts eigenlijk niets meer hij keek even en daarna heeft hij mij doorverwezen naar een preventie-assistente waarbij de eerst volgende afspraak mogelijkheid 4 maanden later is. Al met al prima zorg je moet er alleen wel twee keer voor vrij vragen en twee keer daar naartoe.
Als ik kom voor een controle, wil ik graag dat er meteen een kleinere reparatie wordt uitgevoerd.
Nu heb ik ook weer een goed verdraagbare behandeling ondergaan. Compliment gekregen voor goed poetsen etc. Compliment gegeven voor prima behandeling.
vakkundig en vriendelijke behandeling
het is jammer dat ze zijn verhuist iets verder weg
Het is een nieuwe praktijk voor me, maar de tandarts heb ik al vele jaren. Ook de assistente is vertrouwd.
Het was mijn eerste kennismaking. De tandarts gaf aan hoe zij mijn gebit controle in een langer termijn planning vorm wilt geven. Ik heb door de hoeveelheid van Info de noodzaak van mijn eerste behandeling vergeten.
Ik ben vakkundig en beleefd te woord gestaan. De controle werd rustig en vakkundig uitgevoerd.
Prettig geholpen
Net als al die jaren goede en vriendelijke mensen
Gewoon goed en vriendelijk
Vriendelijk ontvangst.
Al jarenlang patiënt bij tandarts van Overbeek. Over hem zeer tevreden. Zolang hij me blijft behandelen blijf ik hier patiënt want ik houd niet zo van een groepspraktijk. Ben meer iemand van een vaste behandelaar. De industriële vormgeving van de praktijk vind ik niet zo denderend. Maar als je daar maar kort moet wachten stoort dat niet.
onze tandarts is hierheen verhuisd, eerste ervaring zeer prettig alles ruim opgezet en zag er keurig verzorgt uit
Snel en vakkundig geholpen door mijn vertrouwde tandarts
Ik was altijd onder behandeling bij Frans Snieders. Ik schrok wel even na t bericht, dat Mondhuys t ging overnemen. Was blij, dat ik gewoon bij dhr. Snieders (en assistente !)kon blijven. Zijn beide zeer kundig en hebben een groot emphatisch vermogen! Ik heb veel respect voor hoe zij met cliënten omgaan! Veel dank beide !!
zeer tevreden over snelle en vakkundige werkwijze
zowel de tandarts als de mondhygieniste zijn heel vriendelijk en deskundig
Ferry is een super tandarts!
- Prima behandeling. Tandarts werkt snel en houdt rekening met mijn vragen/wensen. - Prima service om direct een kroon aan te kunnen meten, kroon bakken en plaatsen ! - Klantgerichte en vriendelijke/relaxte benadering aan de balie. Prima !
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta