Na een overstap van een jarenlange ervaring met tandarts Snieders( pensioen) is het altijd spannend een nieuwe arts te krijgen… maar… de opvolging is op alle front meegevallen! Straalt rust uit en zeker goede professionaliteit !
N.V.T
Snel een dure nota. Had dit eerder verteld. Dan had ik mijn verzekering aan kunnen passen.
behandeling is goed met een glimlach, ik kan niets zeggen, ik lig met mijn mond open.
Fantastische vriendelijke ontvangst altijd, en prettig in de omgang de mondhygiëniste altijd tijd voor een praatje en goede fijne behandeling door mondhygiëniste Zahra Jaffari mag wel gezegd worden complimenten
Techniquer was zeer vriendelijk Alvast bedankt
Goede ontvangst bij balie, attente assistente en vakkundige tandarts. Kortom: zo wordt je prettig geholpen ook als het niet echt een leuke behandeling is.
Top.
Altijd weer een fijne praktijk om binnen te stappen. Alles schoon en het geeft toch een fijn gevoel dat de mondhygiënist om de hoek zit!
To the point Aardig Klantvriendelijk
Mijn geschiedenis met tandartsen is er een van angst. Zelfs zo erg dat ik jaren lang niet meer op controle ben geweest. Bij Mondhuys ga ik weer zonder angst op controle.
Vriendelijk mensen en omgeving
Los geraakte kroon op nieuw geplaats ,prima en vakkundig en in korte tijd uitgevoerd .
Heel goed geholpen door Oleksandr en assistente
Ik ben tevreden over dit team en de hoge professionaliteit van de specialisten. Ik ben blij dat mijn landgenoot werkt, aan wie ik betrouwbare informatie kan verstrekken en aan wie ik het probleem van het bezoek kan uitleggen.
Extreem aardige en vriendelijke tandarts Alex en tandartsassistente Britney. Uitstekende service.
Controleafspraken zijn soms moeilijk te verzetten, 2 behandelaars mondhygienist en tandarts moeten op elkaar worden afgestemd. Bij een tussentijds voorval een dag erna geholpen.
Na anderhalfjaar zonder behandeling geweest te zijn door ziekte, is alles gelijk weer opgepakt. Goede samenwerking tussen zowel receptie, mondhygienist en tandarts. Iedereen is vriendelijk, je kan al je vragen kwijt, alles gaat in goed overleg en iedereen werkt met elkaar samen voor het beste eindresultaat. Afspraken worden ingepland nadat je voorkeuren mag aangeven en er wordt echt gezocht naar een passend moment en ik heb daarvoor nog nooit lang hoeven wachten. Wat een fijne praktijk!
Na het vertrek van mijn eigen tandarts spannend om weer bij een nieuwe tandarts binnen de praktijk uit te komen. Maar ook deze tandarts houdt goed rekening met je wensen en neemt de tijd
Bij een van de volgende vragen hebben we een willekeurige naam aangeklikt, die beslist fout is, want de naam van de meneer die ons behandelde werd niet duidelijk
Gelukkig op tijd vandaag. Het loopt vaak erg uit .
Oleksandr is een super fijne tandarts. Hij heeft een hele fijne rust over zich heen. En positieve energie. Onze zoon is super goed geholpen door hem en de assistente afgelopen dinsdag.
Ik ben heel goed geholpen en geïnformeerd over de mogelijkheden qua behandeling en de kosten
heel persoonlijk en heel aardig, daarnaast professioneel en vakkundig.
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta