De tandarts en haar assistent nemen de tijd zijn aardig en deskundig. Deze keer had ik een andere preventieve assistent. Haar persoonlijkheid haar werk heel goed, rustig, aardig, kundig. Wat ik vervelend aan de praktijk vind is dat er de laatste jaren zoveel verschillende mensen werken. Door ziekte vervanging dat begrijp ik. Maar ook aan de balie wordt mij eerst verteld geholpen wordt door een andere assistent ( eerste instantie vond ik dat niet fijn) meer frustratie weer een ander. Nog geen half uur later zit eraan de balie weer een ander( pauze begrijp ik) maar ik kom al jaren in de praktijk en zie steeds nieuwe gezichten. Wel heel fijn dat ik vandaag 3 oudere hulpverleners had. Begripvol andere ervaringen andere tijden. Een mix in de praktijk is altijd goed. Maar hou die oudere ook in ere.
Positief
Vriendelijk en kundig, mijn voortand ziet er weer netjes uit.
Vw gezondheidsredenen kwam ik pas na 3 jaar weer terug voor controle bij tandarts M van de Loo. Hij was sympathiek, kundig en geduldig als altijd. Over n half jaar kom ik weer terug voor verdere behandeling.
Vriendelijke praktijk. Zowel bij de ontvangst als tijdens de behandeling. Je bent géén nummer.
Naar de mondhygiënist geweest, het was oke.
Mijn eigen tandarts is gestopt en nu moet ik gaan ervaren en wennen hoe de vervanger is
Door mijn beperking loop ik zeer moeilijk, wordt goed geholpen om de kamer in te komen.
Ik ben altijd verschrikkelijk zenuwachtig. En zij weet mij altijd rustig te krijgen. Dit doet mij heel goed
Prettig geholpen en goed advies.
Uiterst positief
Goede mondzorg in het algemeen. Betrokken tandarts en mondhygienistes. Afspraken maken gaat goed en ik krijg goed advies. Ik ben zeer tevreden.
Ik had een hoge pet van jullie maar toen ik door die donkere man zomaar even aan me werdt verteld waar me kinderen bij waren dat er geen klik is tussen ons toen heb ik me kinderen meegenomen en ben ik direct weggegaan en gevraagd om vernietiging van alle gegevens die ik heb doorgegeven. Schandalig ik schaam me dood dat ik er ook maar 1 stap binnen heb gezet. Afschuwelijk ventje is het. Misselijkmakend arrogant.
De mondhygiëniste heeft haar werk heel vlot en goed gedaan, ik kon blijven zitten in de stoel, zodat ik niet veel pijn had in rug en nek!
De tandarts kon me geruststellen en mijn kroon terugplaatsen. Echter zijn aanpak was wat zenuwachtig. En ik kon helaas niet meekijken. Ook vertelde hij niet altijd wat hij ging doen. Hij was wel heel kundig.
Kundig en vriendelijk
Ik ben heel blij met mijn mondhygiëniste. Ze is kundig en heel vriendelijk. Ze stelt me op mijn gemak.
1 tandarts doet wel tandsteen verwijderen de ander niet Dus nu beter geholpen als de vorige keer.
Er moest één ding worden uitgevoerd, maar er werd nog iets bijgedaan zonder te vragen of ik daarmee akkoord ga. Dat zorgde ervoor dat de kosten hoger waren dan ik had verwacht, en dat was niet de bedoeling.
Annige Akkermans is een TOP tandarts !! Luisterd, geeft advies, zeer kundig, en heel fijn in omgang !! Niemand anders komt aan mijn gebit dan Annige....Al jaren veel mee gemaakt samen....En altijd een oplossing...
Goeie uitleg , aardige behandeling , mijn zoon vond t ook niet eng
Zeer tevreden . Er is niets gedaan wat niet nodig is. Zoals foto,s of tandsteen wat niet aanwezig is ! TOP
prima gegaan
Ik ben al jaren bij Mark van de Loo. Is heel kundig, besteedt ook aandacht aan preventie, is welgemanierd.
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta