Ik kom graag bij deze tandartspraktijk omdat ik hier naar tevredenheid wordt te woord gestaan en geholpen. Na de behandeling krijg ik advies mee over hoe mijn gebit te onderhouden.
De behandeling bij de mondhygiënist was heel pijnlijk. Bij de tandarts was fijn. Hij legde de dingen uit en ging heel rustig te werk.
Afspraak maken ging moeizaam. Uiteindelijk op de dag zelf blijkt deze toch vanuit hen niet nageleefd te kunnen worden. Gelukkig kon ik bij een ander binnen de praktijk wel terecht. Hele vriendelijke en bekwame tandarts. 5 minuten later stond ik weer buiten en komt de rekening van 80 euro mijn kant weer op.
Tandarts Bas van Lierop heeft mij geholpen en ben zeer tevreden met zijn behandeling. Hij is professioneel en maakt graag een praatje met zijn patiënten.
Aanmelden op de zuil, heel handig en scheelt tijd. Tandarts Janssen is heel gemoedelijk, professioneel en ik voel me bij haar en haar assistente op mijn gemak.
De uitleg bij de mondhygeniste was goed en duidelijk te begrijpen voor mijn kinderen. Bij de tandarts was het ook goed en we werden goed geholpen.
De tandartsenpraktijk is veel te groot. Heel vaak nieuwe tandartsen. Laatste keer vermeldde een voor mij nieuwe tandarts: "" dat ik beter op een andere manier mijn tanden moest poetsen, chef!" Deze tandarts nog nooit gezien, maar zijn manier van communiceren was heel vreemd. De naam van de tandarts staat niet op mijn afspraken kaartje en ik kan op de site ook niet terugvinden hoe hij heet om dat hieronder te vermelden Verder uiterst tevreden over alle mondhygiënisten!
Mondhygieniste lief en aardig naar mijn dochter en legde alles uit wat ze ging doen. Tandarts aardig, maar er vlak. Zegt niet wat die gaat doen. Stond met 2 dochters binnen 5 minuten weer buiten.
Maak niet uit wanneer je een afspraak heb staan je moet altijd lang wachten tot je aan de beurt ben en dat is gewoon niet erg fijn zeker niet als je met kleine kinderen daar bent daar moet echt aan gewerkt worden. We moeste dit keer meer dan 20 min wachten tot we iets te horen kregen waarom we nog niet aan de beurt waren. Heb toen een tandarts assistente gesproken daarna werd er actie onder genomen zijn toen door een andere tandarts geholpen althans me 2 dochtertjes. Toen hun klaar waren hoorde de tandarts die ons op dat moment hielp dat de onze kon helpen en vroeg of hij het consult kon afmaken en daar heb ik ja op gezegt. Nu heb ik een vervolg afspraak gemaakt maar dan niet meer bij de tandarts waar wij komen.
Duidelijke uitleg over de behandeling met oog voor de patiënt. Rustig en oog voor de patiënt.
Al 40 jaar bij Mark als patiënt . Zeer fijne en rustige en vooral een vakman die zijn vak goed verstaat . Heel blij mee
Na vele jaren dezelfde tandarts te hebben gehad nu ivm zijn pensionering voor het eerst een andere tandarts. Na een half uur uitloop en een naar mijn idee vluchtige controle binnen een paar minuten weer buiten met de mededeling dat mijn tandvlees ontstoken is en ik maar naar de mondhygiënist moest gaan. Ook het aanwezige tandsteen zou niet ter plekke verwijderd kunnen worden terwijl mijn oude tandarts dit altijd in een paar minuten zelf deed. Hij heeft het ook nooit over de mondhygiënist gehad en het lijkt me sterk dat mijn gebit in die korte tijd zo veranderd is. Ik kreeg zeer het gevoel lopende band werk waarbij er een standaard riedeltje wordt afgedraaid. Dat een nieuwe tandarts een andere werkwijze heeft is logisch maar dit voelde als geldklopperij.
Volg gewoon advies op en het gaat goed
Ik ben zelf zeer tevreden over de manier waarop ik behandeld wordt. Helaas heeft mijn vrouw een andere praktijk gezocht omdat er onvoldoende rekening is gehouden met tandartsangst, ondanks herhaald aangeven en navragen of het geregistreerd staat. Het staat goed geregistreerd maar krijg je een andere tandarts dan weet deze van niks of leest zich niet goed in. Erg jammer.
Prettige en adequate behandeling
Vriendelijk geholpen.
Voldoende kennis , correct behandeld - maar wel prijzig. Ik kan me voorstellen dat daar een groep mensen uit de samenleving moeite mee heeft.
Tandarts Kin Is Respect vol, naar cliënt en is geïnteresseerd in cliënt. Heeft geduld en geeft goede uitleg. Neemt de tijd Ik heb bij hem geen paniek of stress gevoel als ik in de behandelstoel lig
Heel fijn en netjes geholpen, goede uitleg Fantastisch!!!!!
Gewoon een goede behandeling van de mondhygiëniste welke er voor gezorgd heeft dat mijn klachten in de loop van de tijd helemaal verdwenen door goed advies vanuit haar en goede behandelingen
Goede aandacht en uitleg. Marc is een absolute topper met liefde voor het vak!
Bevestiging van afspraak via E-mail en enkele dagen voor afspraak een herinnering via E-mail prima niets aan veranderen.
Zeer prettig en kundig. Duidelijke uitleg, persoonlijke uitleg en prettige sfeer
De artsen denken en overleggen goed wat het beste te Bij de behandeling Altijd goed en een fijn gevoel de praktijk te verlaten
Altijd vriendelijk en indien van toepassing een professionele behandeling.
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta