Ik ben heel angstig en hij heeft mij daar goed overheen geholpen
Er wordt geluisterd naar mij.
Ben erg tevreden met de kwaliteit van behandeling van gaatjes. Maar had bij mijn vorige tandarts een laagje op mijn voortanden laten zetten die jarenlang wit van kwaliteit en mooie glans hadden. Nadat er een stukje afgebroken was moesten er op beide voortanden een nieuw laagje op. Dit bij mondhuys laten doen en na de eerste keer was het niet mooi en er brak al snel spontaan een hoekje af, en weer opnieuw gedaan. Nu weer is de kwaliteit en kleur lelijk en zegt iedereen ook tegen mij wanneer ik lach, wat hebben ze met je voortanden gedaan? Ik vindt het heel erg jammer. Verder straalt de praktijk wel rust uit, en zijn ze vriendelijk.
Mijn ervaring is goed omdat als er iets aan de hand is daar gelijk op ingespeeld wordt.
De commerciële kant komt steeds meer naar voren. Ervaar dit als onprettig en wordt daar ongemakkelijk van.
Geweldig behandeld 10
Vriendelijk en kundige behandeling
Ik denk dat het belangrijkste is bij een tandarts dat de medewerkers aardig, vriendelijk en rustig zijn en dat is hier zeker het geval. Dat zorgt voor wat rust en minder spanningen bij de mensen die naar de tandarts moeten. Ik ben tevreden.
Altijd even vriendelijk en je wordt prima geholpen
Deze afspraak bleek slechts een inleiding te zijn tot nog uit te voeren behandelingen. Een goed oordeel zal ik dus pas aan het eind van de procedure kunnen geven. Tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen.
bijzonder aardige mensen . vanaf de balie en de assistentes tot de tandarts (en).
Gezien vervolg traject, heb ik hier nog geen beeld van.
Positief
Moderne apparatuur, vriendelijk personeel, vakkundig personeel.
Het team is keer op keer weer heel vriendelijk en attent tijdens de behandelingen, ze geven uitgebreide en duidelijke uitleg, laten kostenbegrotingen zien, en zijn simpelweg gewoon heel gezellig om als tandartspraktijk te hebben.
Men word correct behandeld, gerustgesteld en goed geïnformeerd wat er gaat gebeuren.
mijn ervaring is dat ik goed behandeld ben
Mijn ervaringen met Tandarts Kin en zijn assistenten zijn zeer positief. Kwalitatief uitstekende tandarts met een vriendelijke bejegening. Kortom een goede vriend voor het gebit.!!!
ik ben altijd fijn en goed geholpen !!!
Door angst voor tandarts,van kinds af, veel van deze angst weggenomen door geruststellende en duidelijke uitleg.
Vreemd dat tandarts geen tandsteen verwijdert, maar alleen een preventie assistente
Deskundige, vriendelijke tandarts. Ook vriendelijk personeel bij de receptie.
Ik ben heel bang bij de tandarts, maar zij stellen mij heel erg op mijn gemak en luisteren heel goed naar mij. Zij nemen ook echt de tijd om mij te behandelen op een lieve en rustige manier.
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta