Helaas heb ik 45 minuten in de wachtruimte gezeten op, voor mij als rugpatient, een onmogelijke stoel.
Netjes en prima geholpen
goede ervaring, je wordt keurig te woord gestaan, en ook behandelaars zijn netjes en vriendelijk
Prima behandeling
Goede ervaring, mensen aan de balie vriendelijk en Verde ervaar ik de behandeling van de tandarts als kundig.
Prima geholpen. Vroeger tijdens controle altijd standaard een gebitsreiniging. Jammer dat je hier nu speciaal voor terug moet komen. Niet helemaal coronaproef met betrekking tot patiënt verloop.
Prettig en deskundig
Zowel de assistentes als de receptie en uiteraard de tandarts, zijn stuk voor stuk warme en betrokken mensen! Ik ga er met plezier naartoe! En das natuurlijk best wel bijzonder, het blijft een Tandarts, en dat blijft een ding.. ;)
Ik heb een hele grote angst voor tandheelkundige ingrepen en heb onlangs een paradontologische behandeling gehad. De mondhygiënist heeft me echt super goed hier doorheen geholpen. Ben niet van mijn angst af maar hij heeft me wel zodanig geholpen dat ik voor de tweede behandeling terug durfde te komen
Ik word heel goed opgevangen door de tandarts. Hij stelt me altijd gerust. Verteld continue heel rustig wat hij gaat doen. Heb nu veel behandelingen gehad en ben zeer tevreden. Dit heb ik ook zelf naar de tandarts uitgesproken
Ik ben prima tevreden over Mondhuys. Het tandarts bezoek is nog altijd geen hobby maar als het dan toch moet dan is de ervaring bij Mondhuys helemaal in orde.
Je wordt altijd heel goed ontvangen, fijne tandarts. Lieve assistentes
Zie hierboven
Ik zit al een paar jaar bij hun. Heel vriendelijke en geef advies
Een prima en goeie ervaring.
Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je.
Prettige sfeer, geen wachttijden, er wordt alle tijd genomen voor behandeling. Je voelt je gezien en gehoord
zie boven
Zoals altijd, prima geholpen.
Mijn hele gezinsleden zijn ingeschreven. Wij ervaren zeer goed.
Ik word hier al vele jaren naar volle tevredenheid geholpen.
Ben zeer tevreden
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta