Fijne behandeling bij onderhouds vragen met mijn waterstof auto, samen zoeken naar oplossingen en helpen met deze nieuwe techniek; zeer tevreden, top
Bedankt voor uw positieve reactie.
Olie en banden wisselen tiptop
Dank je wel voor de positieve reactie
Snelle service en eerlijke prijzen
Bedankt voor uw positieve reactie
Goed en snel geregeld. Kan weer goed t voorjaar in. Vriendelijk en deskundige medewerkers.
Dank u voor uw positieve reactie
Goed contact belden zelf om afspraak te maken wat erg prettig is
Bedankt voor uw positieve reactie
Nieuwe voorbanden en banden wissel van winter naar zomer
Uitstekend werk geleverd
Bedankt voor uw positieve reactie
Zowel bij onderhoudsbeurten als bij calamiteiten en onverwachte situaties weten deze vakmensen met grote kundigheid , betrokkenheid en betrouwbaarheid de veiligheid op de weg van hun cliënten te effectueren! Ook het maken van afspraken gaat vlot en probleemloos en de hulptermijn is zeer acceptabel! Ook bij pech onderweg: goede en prompte service! Kortom : prima vaklieden en een PRIMA bedrijf waar je met aandacht en zorg wordt behandeld !
Bedankt voor uw positieve reactie
Komen al een paar jaar bij het bedrijf. Vriendelijk personeel. En je wordt er super geholpen. Goede service en alles volgens afspraak gemaakt. Prijs kwaliteit.
Komt afspraken na
Dank u voor uw reactie
Prima deskundig geholpen.o
Dank u voor uw reactie
?
Dank je voor uw positieve reactie
In de middag een lekke band gereden. Werd meteen besteld en de volgende ochtend al erop gelegd. In de tussentijd een reserveband van hen erop gelegd gekregen zodat we verder konden rijden. Echt super!!!
Dank u voor uw positieve reactie.
Ik heb mijn auto al jaren in onderhoud. Duidelijke communicatie en goede service. Geen addertjes onder het gras. Daar hou ik van.
Dank u voor uw positieve reactie.
Helpen ..denken super mee. Veel ellenden met onzen golf variant.gehad .uiteindelijk ander auto gekocht..ook super mee geholpen..
Altijd goed geholpen
Dank je voor de positieve reactie
Auto wordt thuis opgehaald en thuis gebracht. WELKE Garage doet dit, ik en geen garage die zulke service heeft
zeer goede garage
Dank je voor de positieve reactie
De mensen zijn erg vakbekwaam en verlenen een uitstekende service.
Prima service en uitleg
Dank je voor uw positieve reactie
Goede service en vak monteurs en hele vriendelijke mensen
Dank je wel voor uw positieve reactie
Ze zijn goed
Dank je voor je reactie
Fijne garage met fijne mensen die er werken. Vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar
Dank je voor uw positieve reactie
Alles gebeurt in overleg en di air denkt goed mee.
Spoorstraat 25
5684AA Best