Top en snelle serivice

Er was een grote reparatie nodig. Zonder twijfelen, pakten ze dit meteen op en zorgden ervoor dat mijn auto z.s.m. gemaakt was. Klasse!

Snelle service

Snelle service. Vriendelijke ontvangst met koffie. Alleen jammer dat de vieze zomerbanden zonder plastic bescherming terug in de auto werden gelegd.

snel, goed en vriendelijk

snel en volgend afspraak geholpen. Kon er op wachten.

snel, goed en vriendelijk

snel en volgend afspraak geholpen. Kon er op wachten.

Fijne ervaring met jullie

Wordt goed en snel geholpen

Fijne ervaring met jullie

Wordt goed en snel geholpen

Duidelijk

Betrof een schadeofferte. Nog bedankt voor het ophalen en terugbrengen van mijn auto.

• Reden bezoek N.v.t.

Duidelijk

• Reden bezoek N.v.t.

Zeer prettige terugkoppeling zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Door verandering in onze thuis situatie hadden we soms behoefte aan trekhaak. We gingen eerst voor een afneembare trekhaak, maar hiervan viel de prijs toch wat tegen en vroegen om een offerte voor een standaard trekhaak. Deze hadden we dezelfde dag nog binnen en hebben deze offerte geaccordeerd. Daarnaast kreeg onze auto ook een wintercheck waaruit naar voren kwam dat een remschoentje versleten was. We werden meteen gebeld of deze vervanging gelijk gedaan kon worden. Dat hebben we uiteraard meteen laten uitvoeren. Prettig vinden wij ook dat je voor kleine dingetjes (bijv. kapotte verlichting) zomaar even langs kunt komen en dan ook nog meteen geholpen wordt. Wij vinden hun werkwijze erg prettig en aanbevelingswaardig.

Altijd goed

Eindelijk een garage waar ik goed en vertrouwd geholpen wordt. Mijn dochter wordt ook altijd goed geholpen. Als zij met haar auto daar komt.

Altijd goed

Altijd perfect geholpen

Auto gebracht in de ochtend. Vsnaar en koppeling laten stellen. Mooie prijs en dezelfde dag nog klaar. Wat wil men nog meer. Alleen lof voor jullie.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd correct en op tijd

Altijd goed geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

vriendelijke behandeling ,men krijgt wat men bij een goede garage kan verwachten.

fijn gevoel bij deze garage!

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

fijn gevoel bij deze garage!

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en vriendelijk ontvangen

Klantvriendelijk

Basale vriendelijkheid.

Ongeveinsde aandacht voor de klant.

Over Autovakmeester