Prettig

Vriendelijk, goede service

geweldig

zijn geweldige mensen die daar werken

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Betrouwbare en kwaliteits gericht

Fijne ervaring.

Snel en vakkundig

Fijne mensen.

Wordt op afgesproken tijd geholpen en snel klaar

super

snel en vakkundig geholpen

Bedroevend en teleurgesteld

Afspraak aangevraagd via mail om pollen-, lucht en oliefilter te vervangen en olie te verversen. Reactie via mail van Di-Air: we hebben een grote beurt ingepland. Mijn (mail)reactie: nog even voor de duidelijkheid, ik wil alleen pollen-, lucht- en oliefilter laten vervangen en olie verversen. Hierop kwam geen reactie meer. Bij het brengen van de auto gaf de monteur/receptionist aan dat er een grote beurt gepland stond. Nogmaals aangegeven dat ik alleen de bovengenoemde punten wilde laten uitvoeren. Bij ophalen van de auto gaf receptioniste aan dat het eigenlijk niet de bedoeling was, omdat ze alleen een grote beurt doen "vanwege de kwaliteit", maar dat ze voor deze keer een uitzondering hadden gemaakt! Ik ben van mening dat ikzelf verantwoordelijk ben voor de kwaliteit van het onderhoud en als ik de overige zaken (verlichting controleren, ruitenwissers nakijken, remblokdikte beoordelen, bandenprofiel checken, koelvloeistof- remvloeistof- en ruitensproeierniveau peilen)zelf doe, dat míjn verantwoordelijkheid is. En dat Di-Air verantwoordelijk is voor de afgesproken en door hen uitgevoerde werkzaamheden. Maar als er dan een rekening van €416 komt, voel je je belazerd! Zeker als de monteur dan ook nog keihard liegt over de daarvoor benodigde tijd (1,5 uur!) die hij er "echt" voor nodig had. Terwijl de receptioniste het over flatrate tijden heeft. Helaas ben ik tot de conclusie gekomen dat een garagebedrijf in mijn eigen dorp datgene doet wat diverse goede garagebedrijven in een kwaad daglicht zet en dus door sommige de gehele branche als oplichters ziet. Waarvan de bonafide bedrijven veelal de dupe zijn.

Uitstekende service!

Mijn auto had een lekke band. Ik heb gebeld, en mocht meteen dezelfde dag nog na sluitingstijd komen. De band is meteen vervangen. Dankjewel!

Apk en kleine beurt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima en betrouwbare service!

Al een aantal jaren zijn we klant. Altijd goede service, kundige hulp hetgeen mijns inziens niet beter kan! Aan eenieder echt aan te raden. Goede service, hoog kwalitatief, kennis van zaken, je kunt er van op aan.

vriendelijke en goede service

vriendelijke en goede service

Fantastisch

De beste hulp en vriendelijkheid die iemand kan geven

Bijna goed!

Op rekening staat ruitensproeiervloeistof €2,25. Dat kan niet, heb vanmorgen helemaal gevuld

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijne vakmannen die meedenken ook fijn dat er een leen auto beschikbaar is

Goed vakkundig bedrijf

Betrouwbaar, deskundig, vriendelijke, prettig

Denkt mee, zegt ook als een reparatie weinig zin heeft. Probeert echt met oplossingen te komen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en goede kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit

Uitstekende service

We brengen de auto sinds een jaar hierheen voor onderhoud. Scherpe prijs en uitstekende service

altijd goede service

altijd vriendelijk

Ondanks tegenvaller keurig opgost

vriendelijk / klantgericht

accuraat / deskundig

• Reden bezoek Andere reden

Netjes en beleefd geholpen. Netjes gebeld na de check dat er een nieuw onderdeel in moest en wat de kosten zouden zijn.

Snel en goed geholpen.

Zie boven