Geweldige rijschool
Als je goed luistert en doet wat er gezegt word is het zo gedaan.
5 April 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 510 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Over het geheel genomen benadrukken de beoordelingen een professionele rijschool met vriendelijke en toegewijde instructeurs. De feedback noemt herhaaldelijk duidelijke uitleg, geduldige begeleiding en stevige ondersteuning tijdens het leerproces. Veel leerlingen melden een hoog slagingspercentage en een geruststellende, motiverende leeromgeving. De consistente nadruk op kwaliteit van het onderwijs en praktische gereedheid komt naar voren in de reacties.
Als je goed luistert en doet wat er gezegt word is het zo gedaan.
5 April 2026
David Laurents
Hoogstaten
Goede tips en tricks, Vriendelijk en zeer professioneel.
Lynn
Vosselaar
very respectful, I recommend
Lazăr
Kalmthout
I was impressed to see someone who really love his job. Amazing experience.
Teodor
Rijkevorsel
Was alles op u een tijd en netjes geregeld.
Kurt 221073
Beerse
2 April 2026
Michiel Robert
Zoon kwam telkens enthousiast terug en was van eerste keer geslaagd (brommer)
2 April 2026
Lander
Ravels
2 uurtjes Kijktechniek geoefend met Ron. Zeer professioneel, vriendelijk en geduldig. Top!
28 March 2026
Peter Maria
Hoogstraten
Zeer vlotte afspraken kunnen maken en een heel leuke en aangename service en mijn lesgever Ron is een topper!!
27 March 2026
Jitse
Kalmthout
Zeer goede lesgevers. Rustig
25 March 2026
Guy Jan
Arendonk
Verschillende keren hebben wij al beroep gedaan voor de opleidingen. zowel theorie als praktische opleidingen voor verschillende rijbewijzen van B tot CE. Telkens worden we vriendelijk, vlot en met goeie afspraken voortgeholpen. bedankt !
25 March 2026
Sprangers Loonwerken
Hoogstraten
Mijn vaste instructeur Ufuk Irgin is een topper! Hij geeft zeer duidelijke uitleg en doet zijn uiterste best om je op het gemak te stellen! Zeer aangenaam persoon om rijles bij te volgen.
21 March 2026
Raf
Geeft duidelijk aan waarop je moet letten.
19 March 2026
Takhai Camaralcazan
Meerle
Zaakvoerder is een goede mens!
Ouafae
Brecht
Goede duidelijke afspraken vriendelijke contact
Patrick Jan
Brecht
Ze geven echt een individuele begeleiding en altijd op een constructieve en aangename manier!
Geert Maria
Meerle
de mensen op bureau als de begeleiding in de auto zijn lieve mensen die weten wat ze doen en hoe het moet. Dankjewel
Beveelt niet aan
12 March 2026
Jul
Loenhout
Ik ervaar het als een fijne werking. De ene ster haal ik eraf omdat niet elke instructeur de beste les geeft naar mijn gevoel. De goede instructeurs zijn toplessen waardoor je met zelfvertrouwen kan beginnen aan het/ de examen(s).
11 March 2026
Lander
2340, Beerse
Heel goede opleiding
10 March 2026
Koen Geysen
Oostmalle
Hele fijne lesgevers met genoeg geduld en de juiste kennis
6 March 2026
Thomas
Met een bang hart gestart voor mijn C1 rijbewijs en zeer snel gerust gesteld door de goede begeleiding van Inne en Tinne Alles bespreekbaar zodat je niet met de onnodige vragen blijft zitten ! Echt een aanrader !
5 March 2026
Monique Catharina
Weelde
Goede uitleg, geduldig, behulpzaam, ... echt een TOP organisatie met fijne mensen.
3 March 2026
Karien Suzanne
Rijkevorsel
Alles netjes geregeld afspraken ingepland . Dus kan het iedereen aanbevelen. Mvg Kurt.
3 March 2026
Kurt 221073
Beerse
Instructeurs waren geweldig en vriendelijk Alleen jammer dat de oudere vrouw aan de receptie wat onvriendelijk was , en heel boos naar mij keek als ik iets vroeg. Lachen is gratis!
2 March 2026
J
Hoogstraten
Ze hebben me super goed geholpen.
2 March 2026
Britt