Zeer leerrijk

Ik heb enorm veel bijgeleerd met de moto. Mijn vertrouwen op de weg is sterk gegroeid en ik heb veel nuttige technieken en inzichten opgedaan. De begeleiding was duidelijk, rustig en leerrijk, waardoor ik mij op korte tijd sterk heb kunnen verbeteren!

Instructeurs zijn top. Geweldig in hun vak.

Heel tevreden

Zeer ervaren instructeurs en vlotte, flexibele opleiding op maat van je capaciteiten.

Zeer leerrijke lessen en aangename lesgevers

Ik ben zeer warm ontvangen door iedereen in de rijschool. De lesgevers die ik heb gehad waren zeer aangenaam in de omgang en hebben mij de nodige skillset meegegeven nodig voor de examens. Er wordt veel aandacht besteed aan de werkpunten en je krijgt steeds persoonlijke feedback. Ik ben dan ook van de eerste keer geslaagd dankzij deze rijschool. Ik raad het iedereen aan die met de motor wilt leren rijden!

Opleiding tot in de puntjes verzorgd!

Super ervaring gehad, lesgever gaf duidelijke uitleg en gaf gericht uitleg.

fijne lessen, veel bijgeleerd

Fijne rij instructerus, handig dat je er meerdere hebt voor andere tips en tricks.

Zeer professioneel

Ik had een vreselijke angst voor 8tjes door een val in het verleden. Na 40 minuten in de les met Thomas, reedt ik al men 8tjes. Ze leren jou daar de beste techniek en doen dit met het nodige geduld. Ik kom van Machelen maar de school is echt de rit waard. Ik zou deze school aan iedereen aanbevelen.

Zo een fijne ervaring, zeer goede lesgevers vol passie. Willen je niet gewoon laten slagen maar willen echt dat je het onder de knie hebt.

En heel goede ervaring

Ik heb en heel fijne ervaring gehad met zowel Ton als patrik

goede voorbereiding en begeleiding doorheen het hele traject

Vlotte planning door Anne Goede, onderbouwde en eerlijke begeleiding op een positieve manier door Patrick en Bart Redende engel Marco! 1 woord TOP!

alles vlot en correct verlopen

alles vlot en correct verlopen

Zeer aangenaam geholpen en snel mijn motorrijbewijs gehaald.

Goede service Fijne mensen Goed materiaal waar je mee mag rijden.

Goeie instructeur!

mijn mening is dat Ron een goeie instructeur is, En dat hij alles goed uit legt en u laat zien wat je moet doen, Kort gezegd UVA Hoogstraten is Top! (En zo ben ik ook zekers geslaagd geweest...) MVG Diego Timmerman

Goede begeleider

Goede les brommer rijbewijs

Goede brommer beheersing en veel bruikbare tips! Was een heel fijne ervaring ! En met brommer rijbewijs opzak naar huis !

Hele goede ervaring, veel aan gehad

Ik heb Autorijschool UVA als zeer professioneel en prettig ervaren, met goede begeleiding en duidelijke uitleg.

Ik zou het aan iedereen aanbevelen

Leuk en goede rijschool,zowel de theorie lessen,als de praktijk en niet vergeten de medewerkers op de Buro

Super service en goede mensen

Ik veel geleerd daar super mensen

Mijn motor heeft een jaar in de garage gestaan omdat ik niet alleen op de baan durfde, ik was te onzeker maar na de praktijklessen heb ik heel veel bijgeleerd!! Bedankt!

Veel geleerd

behoorlijk professioneel

Ik ben van alles de eerste keer geslaagd dus ben zeer tevreden

Super leuk om hier een opleiding te volgen

Mijn ervaring hier was super, goed onthaal en super communicatie! De lessen zijn ook zeer leuk!!!

Heel goed

Heel goed en ze zijn heel vriendelijk

Stressvrije rijlessen met top instructeurs!

Heel fijne en veilige ervaring. Stressvrije omgeving waarbij je met professionele instructeurs in een mum van tijd wordt klaargemaakt om de baan op te gaan :)

Super ervaring, deskundigheid ten top!

Vooral een heel gedreven, luisterende instructeur die mij de beste tips gaf om te slagen! Dikke merci aan Wouter Verbist, mijn persoonlijke held. Dankzij hem bleef ik vertrouwen in een goede afloop.

Gelmelstraat 20

2320 Hoogstraten