Goed service

Ik nog veel moeite voor dingen te doen die mensen hebben fantastisch geholpen ik geen beter rijschool aan bieden.

Top instructeurs....dieseltje ( ik) is uit het schelpje gekomen

Met een bang hartje aan de rijlessen begonnen. De eerste rijlessen waren vrij pittig om motorrijden te leren kennen. Houding, kijken, tempo....nooit vergeet ik het nog! 1001 keer herhalen tot de klik er is. Instructeurs hebben geduld, geven onmiddellijk feedback, verbeteren en nog eens verbeteren, altijd vriendelijk met een beetje humor erbij. Mag wel! Het is een passie wat die mensen doen en dat voel je aan de instructeurs. Geen vraag is teveel. Ik geef hen 11/10. Dankuwel! Dieseltje

Ze geven goede uitleg en tips.

Zeer ervaren en heel vriendelijk niet alleen op bureel maar ook op het terein Geven goede uitleg en hebben respect voor de deelnemer. Of hij evaring heeft of niet behandelen ieder gelijk Top team daar doe zo voort

Professionele begeleiding van A tot Z

TOP

Goede beleving

Op mijn leeftijd nog auto leren rijden, chapeau voor de instructrice

Excellente begeleiding!

Excellente begeleiding naar het eindresultaat , namelijk het behalen van het rijbewijs.

TOP RIJSCHOOL

top rijschool !!! zeer goede begeleiding ! Lenneke is ook super content van jullie ! alvast bedankt ,

Geweldige rijschool met fijne en duidelijke begeleiding!

Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen en heb veel zelfvertrouwen gekregen achter het stuur. Er worden vaak kleine details gezegd zodat ik goed voorbereid was bij het examen. Dankzij de goede begeleiding heb ik mijn rijbewijs met een goed gevoel gehaald!

Geweldige mensen die er alles aandoen zodat je je rijbewijs zou kunnen halen!

Ik had een enorme angst als 45jarige om te starten om toch mijn rijbewijs te halen. Ze hebben mij gerust gesteld en door hen heb ik ondertussen mijn rijbewijs op zak! Dit is een rijschool die niet enkel uit is op geld maar echt meedenkt om zo snel mogelijk te zorgen dat je achter het stuur zit. Liefste mensen!!! Van rij instructeur tot de dame die al je afspraken regelt!! Super dankjewel dat jullie er mee voor gezorgd hebben dat ik nu zoals IEDEREEN ook met de auto op pad kan

Geslaagd voor manoeuvers - rit op de weg opnieuw afleggen

Ik waardeer de inzet en begeleiding tijdens de praktijk lessen. Doch ik vond dat ik onvoldoende in de omgeving rond de rijschool heb kunnen oefenen...

Geweldige rijschool die echt hun tijd nemen

Ze nemen echt hun tijd om van u de best mogelijk rijder te maken. Het is een persoonlijk aanpak en de rij-instructeurs weten echt waar ze mee bezig zijn!

Correcte dienstverlening

Altijd correct geïnformeerd

Aangenaam, volledig en veilig

UVA is op alle vlakken in mijn ogen, de beste rijschool die ik ken, en nee ik wordt niet betaald om dat te zeggen ;). De lessen waren volledig, de indeling van wat we wanneer deden was afgestemd op wie wat nog niet helemaal onder de knie heeft. Ron en Patrick zijn 2 geweldige lesgevers. Ze krijgen alles aan iedereen uitgelegd en geven ons een heel veilig gevoel om toch een stapje buiten onze comfortzone te gaan bij een nieuwe techniek of onderdeel van het parkour examen. En bovendien waren alle motors tip top in orde en van goede kwaliteit. Ik kom binnen 2 jaar terug voor mijn A!

prima begeleiding

Zeer toffe lesgevers voor motor. Zeler een aanrader

Top instructeurs

Heel veel geleerd en vooral goede techniek die je dagelijks kan gebruiken

Zeer professioneel en persoonlijk

Zeer positieve ervaring, professionele lesgevers die het persoonlijk aanpakken en begaan zijn.

Juiste informatie en begeleiding op 1 plek

Goed opgevangen heb de juiste begeleiding gehad naar mijn praktijkexamen.

veel geleerd

veel geleerd instructeurs geven duidelijke uitleg en hebben geduld met de leerlingen

De beste rijschool aller tijden!!

Vandaag heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Ik wil UVA rijschool hiervoor bedanken uit het diepste van mijn hart. Dankzij hun expertise ben ik er in geslaagd om mijn examen openbare weg in 1 keer te halen. Ik wil graag Ron bedanken om mij alles te leren wat ik nodig heb om een goede motorrijder te zijn. Ik was 4x gevallen tijdens de eerste les maar dankzij zijn inspirerende lessen kreeg ik het vertrouwen om toch door te zetten en in de praktijk te brengen wat hij mij leerde. Ik wil graag Patrick bedanken om zoveel geduld te hebben om mij het manoeuvre van de 8 aan te leren, ik voelde mezelf echt een hopeloos geval maar dankzij zijn methode was het vrij snel geen probleem meer om een mooie 8 uit te voeren. Ik wil graag Thomas bedanken om het manoeuvre traag rijden onder de knie te krijgen. Zijn woorden: “Het is geen kwestie van kunnen, maar een kwestie van doen. Je kan het dus heb vertrouwen in jezelf!” zal ik nooit vergeten. Al bij al de beste rijschool waar ik ooit les heb kunnen volgen. Dankjewel voor alles en ik zal jullie altijd aanbevelen!

Top!

Zeer goede kennis, zeer goede begeleiding en top instructeurs. Zowizo aanbevolen om hier rijles te volgen. Dikke merci aan patrik, Ron en Thomas.

Beste rijschool ooit!

Super goeie instructeurs, ze leren je echt met de motor rijden!

Zeer goede en duidelijke begeleiding

- De tips die ik kreeg tijdens de rijlessen ga ik nooit vergeten!

De rijschool met kennis van zaken

Ik heb hier enorm veel geleerd. Dit te danken aan de ervaren instructeurs. Thomas,Patrik & Ron hebben mij zoveel bijgeleerd en me de foute manier afgeleerd door heel goede tips&tricks. Ik ga hier zeker nog mijn vervolglessen volgen!

Top ervaring!

Nooit gedacht dat ik zo snel men motor rijbewijs zou halen. Super bedankt Ron en Patrick. Jullie doen dat echt super goed. Als je twijfelt om je rijbewijs te halen niet twijfelen gewoon doen. Hier helpen ze je echt heel goed.

Gelmelstraat 20

2320 Hoogstraten