Bij UVA heb ik een leuke tijd doorgebracht voor mijn motorrijbewijs A (eindelijk manoevres gehad ondangs de stress die ik had) dankzij de advies van de professioneel Instructeurs die zij hebben. Ron, Patrick en Tomas ZEER DANK!!! En zeker tot ziens.

Enorm goede les, maar lastige bereikbaarheid

Ik heb hier 4u rijles gevolgd om mijn A1 (code 372) te behalen. Het proces om deze lessen vast te leggen liep nogal stroef, we zijn eens langs geweest tijdens openingsuren dat er niemand zat, telefonisch ook een paar keer antwoordapparaat gehad tijdens de openingsuren etc. Maar ben enorm tevreden van de rijles zelf, hele sympathieke instructeur die alles tot in detail uitlegde. Had heel veel geduld en respect voor ieder zen behoeftes. Instructeur sprak vanuit heel veel ervaring, kon voor elke situatie veel voorbeelden geven.

Zeer fijne ervaring, Ron kent zijn vak!

Ik had een opfriscursus geboekt om na 20 jaar terug te zien of ik het nog leuk vind alvorens opnieuw een motor aan te schaffen en terug de baan op te gaan. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door instructeur Ron die met mij keek wat de verwachting was. Ik had keuze uit een paar modellen alvorens van start te gaan. Eerst werd er op het oefenterrein gezien wat de skills nog waren om dan met een gerust hart de baan op te gaan. Ik ben met een glimlach op mijn gezicht, goed gevoel en vertrouwen naar huis gegaan om mijn nieuwe motor uit te zoeken. Want dat ik terug ga rijden is zeker! Bedankt om me vol vertrouwen en met de nieuwe tips en tricks terug op de motor te helpen!

Goede ervaring mee en ok de bochtencursus zeker een aanrader

Heel goede begeleiding gehad van de praktijk.

Geweldig & Snel

Binnen 4 weken mijn examens gehaald, ze hebben veel geduld maar zijn wel heel duidelijk in hun uitleg!

Ok

Snelle planning en top instructeurs!

Rijlessen worden op korte termijn ingepland indien nodig, en de instructeurs zijn heel duidelijk, geduldig en ervaren.

Geweldig geholpen!

Heel aardige mensen, heel capabel ook.

Professionaliteit van TOPniveau

Er word oer 2 leerlingen les gegeven. Tich is er zeer veel aandacht voor de individuele begeleiding. Door omstandigheden had ik ervoor gekozen om de 12 lesuren, alsook de 2 examens op 4 opeenvolgende dagen te doen. Dit was zeer intensief, maar door de begeleiding en de enorm uitgebreide kennis van Thomas en Patrick ben ik erdoor geraakt!! Het was de 4dagen camping en de verre rit terug naar huis meer dan waard! Jullie zien me zeker nog terug voor de vervolgtrainingen!!!!!

GS Lessen met Thomas

Super pro!

Geel goed

Di zijn de beste

Dit zou goed zijn voor iedere motorrijder

Enorm leerzaam, veel respect voor de mensen die je begeleiden en helpen met engelen geduld.

Helemaal top!

Goede uitleg, rustige en aangename lesgevers, kwalitatief materiaal!

Zeer tevreden over de uiterst professionele coaches/instructeurs!

Een absolute topervaring dankzij motorrijlesinstructeurs Patrik & Ron! Vanaf dag één voelde ik me persoonlijk begeleid en écht gecoacht. Ze geven les op maat, zien onmiddellijk waar het nog wringt en leggen daar, op een vriendelijke maar doeltreffende manier, de vinger op. Ze blijven geduldig motiveren, corrigeren en je net dat duwtje extra geven, telkens met een vleugje humor. Hun aanpak is niet alleen professioneel, maar ook warm en oprecht betrokken. Ik ben ontzettend blij dat ik van deze twee toppers heb mogen leren rijden!

Ik weet niet meer zeker hoe de instructor heette maar ik denk dat het Ron was? De 35-jarige, echt een geweldige leerkracht, vriendelijk en een toffe gast

Een dikke 10 voor team UVA !

Een dikke 10 voor team UVA ! De instructeurs zijn stuk voor stuk toppers van formaat. Ik wil Ron bedanken voor zijn geduldige relaxte manier om mij te introduceren in het motor rijden, zijn tips en uitleg waren super duidelijk. Dikke merci ook aan Thomas en Patrik die met hun uitgebreide expertise en extra tips me hebben geholpen om rustig te blijven, mijn angsten opzij te zetten, goed te kijken en mijn houding te verzorgen, en vooral te blijven geloven... what a ride ! Jullie waren allemaal super geduldig en flexibel in extra leermomenten. Een top begeleiding van start tot einde ❤️

Gebeld voor een afspraak en direct 1tje gekregen. Binnen een maand rijlessen + examens van de moto mogen afleggen. Top service!

Geweldige ervaring bij Rijschool UVA! Ik heb net mijn motorrijlessen afgerond bij Rijschool [Naam Rijschool] en ik ben super tevreden over de hele ervaring! Vanaf het eerste contact tot aan mijn examen was alles top geregeld. De instructeurs zijn echt fantastisch. Ze zijn niet alleen heel deskundig, maar ook ontzettend geduldig en motiverend. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en gaven constructieve feedback, waardoor ik me snel comfortabel en zelfverzekerd voelde op de motor. Zelfs als ik een foutje maakte, bleven ze positief en hielpen ze me om ervan te leren. De lessen waren goed gestructureerd en er was veel aandacht voor zowel de theorie als de praktijk, inclusief de bijzondere verrichtingen en het verkeersinzicht. Ik voelde me perfect voorbereid op mijn examen. Kortom, ik kan Rijschool UVA ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen. Een professionele, leuke en leerzame ervaring! Bedankt voor alles!

Goede lesgevers

Vriendelijke, correcte lesgevers. Geven duidelijk uitleg en tips and tricks wat alles een beetje makkelijker maakt. Goed materiaal, proper en zonder schade.

Goed snelle inplannen van de lessen. Top lesgevers.

Topservice, mooie voertuigen en geduldige, deskundige instructeur.S

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij UVA rijschool. De service was uitstekend, de wagens waren altijd in perfecte staat en de lessen verliepen vlot. De instructeurs gaven duidelijke uitleg en zijn hele prettige personen..

Super goede opleiding in 3 weken tijd had ik mijn motor rijbewijs! Heel veel geleerd op korte tijd! Merci!

Gelmelstraat 20

2320 Hoogstraten