Goed snelle inplannen van de lessen. Top lesgevers.

Topservice, mooie voertuigen en geduldige, deskundige instructeur.S

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij UVA rijschool. De service was uitstekend, de wagens waren altijd in perfecte staat en de lessen verliepen vlot. De instructeurs gaven duidelijke uitleg en zijn hele prettige personen..

Super goede opleiding in 3 weken tijd had ik mijn motor rijbewijs! Heel veel geleerd op korte tijd! Merci!

Top instructeur

Thomas nam de tijd om alles van naaldje tot draadje uit te leggen. Ooit lessen gevolgd in Brussel in 2001 en hier meer geleerd in 3 uren dan toen in 12. Top gedaan.

TOP TEAM TOP SERVICE

Zeer bedankt aan Ron en het team voor de opleiding zeer tevreden van Ron, heel relaxed en zeer veel tips en tricks om alles te leren, zeker de beste trainer die ik gehad heb en zal ook terug komen voor mijn volledig rijbewijs voor nog wat extra lessen. Ook bedankt aan Patrick voor de examen dag ook een zeer ervaren trainer en kalm en motiverend. Moest ik nog andere rijbewijsen willen halen in de toekomst zal ik zeker hier terug komen!

Zeer vlot

Vlotte en duidelijke communicatie

Perfecte rijschool

Beste rijschool dat er is, de rijinstructeur (RON) beste moto leeraar dat er is hij laat zien hoe je echt moto leert rijden, heb je geen ervaring hij laat je alles zien! En UVA rijschool is echt een aanrader!

Heel leerrijk, met goede instructeurs!

Een zeer goede onderdompeling voor beginnende motorijdersd, met erg vriendelijke en steengoede instructeurs!! Aanrader!!

Supper top

Omdat ik er van de eerste keer door was en totaal niet had verwacht

Best place to learn how to ride a bike

Just got my licence and what a ride it has been! I had 4 teachers during the process and each of them had the topskills to explain all the techniques one needs to ride a bike. The mental process was often hard for me (I’m a woman of 48 who was never on a bike before) but my teacher(s) always tried to help me to overcome my fears en anxieties. I’m so thankful that they were able to stop me from giving up and help me to believe in myself. The real adventure begins now but UVA will always be there to help me evolve and grow. The people behind the scenes were always very helpful. It’s the best place to begin a new chapter and grow ones skills.

Ik heb hier de A1 rijbewijs gevolgd, Thomas en Ron zijn super goede lesgevers en algemeen gezellig. Direct van de eerste keer geslaagd!

Super educatieve lessen

Het personeel is erg aardig en super bekwaam. Ik deed de cursus AM en werd super goed geholpen. Ik raad zeker aan om hier lessen te volgen als je een rijbewijs wilt halen!

Zeer goede rijschool!

Ben zeer content van deze rijschool. Afspraken zijn afspraken! Zeer goede lesgevers.

Gewoon top.

Ik heb echt iets bij geleerd. Tinne was de perfecte leermeester voor mij. Ze heeft veel geduld met mij gehad. Maar dat is beloond met een geslaagd examen. Ik ben heel blij dat ik bij jullie les heb gevolgd. Duizend maal thanks. Marc

Een begeleiding op maat

3 verschillende begeleiders, met telkens andere accenten, hebben er voor gezorgd dat het behalen van C1 vlekkeloos verliep.

Ik ben ontzettend tevreden

Voor Wouter Verbist geef ik een dikke 10 op 10! Zijn uitleg is superduidelijk en ik krijg altijd heel goede en motiverende feedback!

Perfeck

Supper

Vriendelijk en behulpzaam instructeurs

Het asfalt waar wij oefeningen anders is dan het examen asfalt.

Goede begeleiders, aangename rijschool.

Begeleiders met geduld en rust. Ervaren, en goede uitleg.

Goed aangeleerd! Eerste les met Jan legde alles goed uit. Volgende 2 lessen met Tinne legde ook alles goed uit maar had nog meer tips om de aanhanger aan te pikken! Goed begeleid!

Top rijschool

Zeer aangename lesgevers die je gerust stellen. Contact via mail liep telkens zeer vlot en zeer vriendelijk.

Uitstekend!

Zeker aan te raden, ze nemen de tijd om je het juiste te leren. Kortom super!

Was een fijne ervaring!

De instructeurs hadde veel geduld om je alles op de juiste mannier te leren.

Super!

Ik ben begonnen aan mijn motorrijbewijs A zonder enige ervaring. Ik had nooit gedacht om op een week tijd zoveel kennis en ervaring op te doen, maar dankzij de goede uitleg, inzet en het geduld van de instructeurs heb ik na een week mijn voorlopig rijbewijs te pakken en mag ik met mijn eigen motor de baan al op. Ik ben super blij en dankbaar. Absoluut een aanrader!

Gelmelstraat 20

2320 Hoogstraten