Super!

De lessen waren prettig. Aardige medewerkers met duidelijke uitleg en we kregen voldoende tijd om te oefenen

Heel vriendelijk mensen die goed naar je grenzen luisteren.

Goede begeleiding

Eerlijk advies Goede tips Aangename begeleiding

De begeleiding is duidelijk, geduldig en motiverend

Duidelijke en gestructureerde begeleiding, waarbij de instructeurs geduldig en motiverend te werk gaan, waardoor je je zelfverzekerd en goed voorbereid voelt op het behalen van je rijbewijs.

Snelle boeking en enthousiaste instructeurs vol van expertise!

Snelste rijschool om je moto rijbewijs te behalen, andere rijscholen hebben veel langere wachttijden. De instructeurs leren je met veel enthousiasme de moto beheersen, dat maakt het direct al makkelijker ;)

Veel bijgeleerd op slechts 4 uur les.

Zeer aangename lesgevers, geven zeer duidelijke instructies. De motoren die ze ter beschikking stellen zijn zeer proper en goed onderhouden. Ik raad deze rijschool zeker aan bij vrienden en kennissen. Dikke merci aan Ron en Patrick voor het behalen van mijn volwaardig motor rijbewijs.

Alles was heel goed uitgelegd !

Alles werd stap voor stap deftig uitgelegd.

Zeer duidelijke en motiverende uitleg

Manoevres zijn heel duidelijk uitgelegd alsook worden er duidelijke tips gegeven over hoe het beter kan, zowel bij manoevres als op de baan.

GE-WEL-DIG

Ik ben zeer tevreden van de heel hard gedreven motivatie, van de professionele rij examinatoren, waaronder Ron, met zijn rustige aanpak, hij stelt je direct op je gemak, met toch een zeer goeie professionele houding, Patrick heeft ook mee van men traject deel gemaakt hij heeft een strenge aanpak, die toch ook goed helpt, ook super veel ervaring. Als ik zie vanwaar ik kom, ben ik super blij als ik voor Uva rijschool heb gekozen, want dankzij deze professionele examinators heb ik men droom hebben kunnen waarmaken, en men vast moto rijbewijs hebben kunnen behalen, waarvoor ik heel men leven lang dankbaar ben. Sterk team Team Uva rijschool ! ✨✨✨✨✨

Geweldige ondersteuning

Ik ben 1,5 weken geleden begonnen met mijn motorrijlessen voor het rijbewijs A2. Ik heb gisteren 1/9 mijn examen gedaan en was er van de eerste keer door. Dit had ik niet kunnen doen zonder de goede begeleiding van Patrick & Ron. Zij hebben mij heel goed geholpen en ondersteund bij technieken & punten waar ik nog veel moeite mee had. Ze hebben me leren motorrijden in 10 dagen tijd, dat is een hele korte periode. Op voorhand dacht ik dat 12u les veel te weinig ging zijn maar blijkbaar was het meer dan genoeg. Na een goede 7u les kon ik eigenlijk al redelijk met de motor rijden. De overige 5u was puur herhalen en alle kleine foutjes herstellen. Dit is ook wat ze zeer goed deden, heel analytisch kijken naar je rijtechniek en altijd bijstellen waar nodig. Ik heb heel veel gehad aan deze rijlessen en ben heel blij dat ik van hun les heb gehad!

Zeer bekwame lesgevers met goede tips.

Ik volgde lessen voor rijbewijs A2. Door de aangename sfeer bij de rijschool verdween de stress en spanning snel. De lesgevers geven goede en ook persoonlijke tips zodat alle technieken snel gekend zijn.

Ik heb rijles motorrijbewijs A gekregen. in korte tijd kunnen de lesgevers (ron en patrik) je een boost geven in je zelfvertrouwen en je leren rijden tegelijk en dat met een ''sjot onder uw gat''. Ik heb rijles gekregen in een zeer vrolijke, grappige, fijne, vriendschappelijke, sociale, open en down to earth omgeving! Geweldig!

Goede en duidelijke uitleg bij elke oefening Aangename lesgever

Fijne ervaring

Hele fijne en aangename begeleiding. Zeer individuele begeleiding. Geven nuttige tips and tricks voor tijdens het examen. Alsook voor in de toekomst.

positief in alle opzichten

Onze dochter heeft met glans haar 20 uren gereden, onder professionele begeleiding van Ufuk die haar veel kansen en uitdagingen heeft gegeven waardoor ze nu zelfzeker in de auto stapt. Hopelijk volgt er nu snel een examen en haar rijbewijs B.

een geode ervaring

een goede ervaring goede hulp, heb veel bijgeleerd. Alleen is de boekhouding soms wat traag. We krijgen laat nog mails aan en rekeningen worden niet altijd gestuurd, we hebben al een aantal keer moeten vragen achter rekeningen van rijlessen. Het is een tip

vriendelijk

ze zijn allemaal super vriendelijk en helpen je super goed alles aan te leren, ook overlopen ze hoe het rijexamen gaat verlopen en leggen alles stap voor stap uit.

Fijne lessen, goede tips en tricks! Eerlijke feedback!

Ervaren mensen die weten waar ze mee bezig zijn.

Top-instructrice Ria

De ervaring van de instructrice heeft mij heel veel geleerd. Het moest echt goed zijn. Vastbijten in details, tot het beter dan zeer goed was. Een voorrecht om hier rijlessen van te krijgen.

Fantastisch team waardoor ik ontvangen werd

Iedereen bij de rijschool doet z’n uiterste best om je een fijne ervaring te geven. Van mensen van de administratie tot lesgevers en de rest van het team. Ze zijn supervriendelijk, houden rekening met je wensen en begeleiden je op maat. Ze steunen je tot het einde en door hun humor hangt er altijd een relaxte en fijne sfeer.

Zeer aangenamen instructeurs die alles duidelijk uitleggen

Aangename Instructeurs die alles heel duidelijk en verstaanbaar kunnen uitleggen. Ook geven zij extra tips om meer slaagkansen te hebben en uiteraard zijn de tips ook handig voor later.

Zeer goede begeleiding

Zeer aangename ervaring en begeleiding.

Beste rijschool voor om Motor-rijbewijs ☺

Beste rijschool voor om Motor-rijbewijs te behalen. UVA bezit het meeste aantal motors om mee te oefenen. Ze gaven mij de mogelijkheid om mijn lessen te spreiden, wat ook de meeste rijscholen helaas niet doen. Ook zijn alle motor-instructeurs ook écht motorrijders. Sommige rijscholen volgen gewoon met een auto en dan kan je er helaas niets van leren. UVA geeft ook auto's, bestelwagens en zelfs een vrachtwagen om mee te oefenen. Sowieso de beste rijschool in de regio rond Hoogstraten ☺

Volharding en perfecte begeleiding

Bij UVA rijschool krijg je les van drie topinstructeurs die hun uitstekende rijvaardigheden met pure passie delen. Dat maakt het verschil tussen gewoon leren rijden en écht goed leren rijden.

super rustige en geduldige instructeurs

Nemen hun tijd om je voor te bereiden en werken extra op je slechtere punten. super.

Gelmelstraat 20

2320 Hoogstraten