Prima geholpen met verstand van zaken aangezien de steunzolen hun werk vooralsnog goed doen. Extra paar steunzolen zijn helaas niet goedkoop waardoor aanschaf van extra setjes (meerdere paren schoenen te vullen) drempel is. Dit is wel wenselijk omdat steunzolen er kwetsbaar uit zien en geen idee hoe lang ze meegaan als ze iedere keer in andere schoenen overgezet moeten worden.
Bedankt voor uw positieve revieuw.
Zeer tevreden over de schoenen en vakkundig advies.
Bedankt meneer Piso, voor uw mooie beoordeling.
Helpen altijd goed .
Bedankt voor uw positieve review!
Ik krijg altijd goed advies en wordt prettig geholpen.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Goed en klantvriendelijk
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Er wordt geluisterd en daar opvolgend komt er een goede oplossing Erg tevreden!
Aandacht en tijd.
Dank u wel voor de mooie beoordeling!
Zeer deskundig en goede bejegening!
Alles is prima. Eens per anderhalf jaar krijg ik nieuwe schoenen. Door veranderingen van mijn voeten moeten er altijd verbeteringen komen. Dat doen ze vakkundig en vriendelijk.
Dank u wel voor de mooie beoordeling!
Fantastisch. Alles gebeurt heel rustig. Ik wordt heel goed begeleid. Altijd heel meedenkent en vriendelijk. Goed advies dank je wel.
Dank u wel mevrouw Bronsteijn voor de mooie beoordeling!
Hebben heel goed geluisterd naar mijn wensen.
Dank u wel voor de mooie beoordeling!
Er wordt naar je geluisterd. Er wordt kwaliteit geleverd. De schoenen passen prima. En als er problemen zijn wordt er alles aan gedaan om die op te lossen.
Dank u wel voor uw vertrouwen en de positieve beoordeling!
Deskundig geholpen. Aanpassingen op maat. Geweldig!
Dank u wel voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent.
zeer ervaren mensen en vriendelijk . en als je klachten hebt worden ze snel en goed opgelost.
Dank u wel voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende keer.
goei avaring
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
De email die volgens u was verzonden was bij mij niet binnengekomen. Ook niet in de Spam. Dat was al de tweede keer dat het fout ging en ik uiteindelijk zelf moest gaan bellen of mn schoenen al klaar waren.
Bedankt voor het delen van uw ervaring meneer van der Kruijk, Het spijt ons om te lezen dat u onze e-mails niet heeft ontvangen en dat u hierdoor zelf contact met ons moest opnemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest. Wij versturen onze berichten standaard per e-mail, maar helaas kan het in sommige gevallen voorkomen dat deze niet goed worden afgeleverd, ondanks dat ze correct zijn verzonden. Desondanks nemen wij uw feedback serieus en zullen wij dit intern bespreken. Dank dat u de moeite heeft genomen om dit te melden. Mocht u dit verder willen toelichten, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat we dit samen kunnen bespreken.
Zeer goed geholpen, personeel heeft veel verstand van zaken
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Ik had donkerbruine schoenen besteld. Ik kreeg een rare kleur bruin. Ik heb ze laten verven. Ik weet dat ik moeilijke heb, maar dat vind ik raar. Een man heeft toch wel eens donkerbruine schoenen aan. Ik vind ze bovendien wat groot. Ze lopen ook niet zo lekker als het eerste paar daar.
Beste mevrouw van der Bom, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw orthopedische schoenen. Dat vinden wij erg jammer, want het is voor ons belangrijk dat deze goed passen en comfortabel zijn. We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen, zodat we een controleafspraak kunnen inplannen en samen kunnen bekijken wat er verbeterd kan worden. We denken graag met u mee naar een passende oplossing.
Ik moet ruim een half uur rijden om hier te komen, terwijl er meerdere bedrijven dichterbij zitten die hetzelfde kunnen. Maar ik kom hier graag en al bijna 20 jaar!! Naast uiteraard uitstekende kwaliteit, zijn alle medewerkers die ik inmiddels heb gezien erg vriendelijk en altijd bereid om je te helpen. Of je nou langskomt of met hen belt. En, wat je tegenwoordig bijna niet meer ziet, is dat ze allemaal echt de tijd voor je nemen! En als laatste: super service dat als mijn zooltjes klaar zijn, dat ze opgestuurd kunnen worden.
Bedankt Mike voor deze mooi beoordeling!
Je word uitstekend geholpen,,,,schoenen altijd goed,,goede uitleg,,,
Bedankt mevrouw Kuijper voor deze mooie beoordeling.
Perfect!
Bedankt mevrouw van Sint Maartensdijk, voor deze mooie beoordeling.
Bedankt mevrouw den Rooijen voor deze mooie beoordeling.
Bij dit bedrijf voel ik mij serieus genomen. Nadat ik het 1e paar schoenen gepast had, bleek dat er wat kleine “ knelpuntjes “ in een van de schoenen zaten. Deze werden direct verholpen. Nu nog bezig met inlopen. Prima opgelost.
Dank u wel! Team Huykman & Duyvestein
Professionals, vriendelijkheid, kwaliteit en heel service gericht. Alles Top klasse van A tot Z en vooral zo doorgaan. Groetjes van een heel tevreden klant die nu weer probleemloos aan de wandel is.
Prettig en deskundig geholpen
Zilverstraat 21
2544EJ Den haag
Sinds 1781 zetten wij ons samen met onze medewerkers en klanten in voor mensen met en zonder voetproblemen. Door het constant kunnen leveren van kwaliteit, excellente zorg en service en het blijven investeren in kennis en innovatie zijn wij instaat onze klanten te voorzien van unieke, comfortabele en modieuze schoenoplossingen op maat. Wij streven naar enthousiaste klanten, de wens van onze klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop.