Vandaag mijn nieuwe schoenen opgehaald zitten fantastisch. Eindelijk geen pijnlijke voeten meer
Modieuze schoenen.
Dank u wel Sandra voor de mooie beoordeling. We hebben met het aanpassen van het parkeerterrein zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met met alle bezoekers van Huykman & Duyvestein. De ruimte is beperkt. We hebben net samen gekeken naar een oplossing, wellicht is dat een goede plek voor jouw fiets :)
Met mijn moeilijke voetjes
Wij worden door Bart geholpen. Hij is zeer vriendelijk en behulpzaam. Denkt met je mee. Zoekt in oplossingen. Heel fijn.
Dank u wel! Team Huykman & Duyvestein
Een bedrijf met vakmensen die alles uit de kast halen om schoenen te leveren waar je ondanks slechte voeten zo op kunt weglopen....
Harstikke bedankt voor uw mooie beoordeling! Team Huykman & Duyvestein
Een bezoek aan Huykman & Duyvestein is altijd een positieve ervaring zowel wat de bejegening, alsook de vakkundigheid en de geleverde schoenen betreft.
Dank u wel Elisabeth. Team Huykman & Duyvestein
Al langere tijd kom ik hier voor mijn semi orthopedische schoenen. De service die ik krijg is zeer goed. De schoenen zijn leuk, en er komen steeds meer leuke schoenen bij. Ik ben 42, en wil wel wat bij mijn leeftijd past. Gelukkig heb ik laatst weer heel leuke schoenen gekregen. Een 3e paar schoenen zelf gekocht laatst, en deze zijn zo leuk, ik kan nu ook eindelijk een jurk aan. Wat gaaf dit. Ze zijn hier zeer professioneel en de schoenen zitten goed. Ik heb veel minder last van mijn voeten etc. Ook het bijwerken van schoenen, als toch blijkt na een tijdje inlopen dat het niet helemaal lekker zit, word altijd goed gedaan zodat het altijd goed zit. Ik raad iedereen dit adres aan met moeilijke, pijnlijke voeten. Dan gaat er een stukje wereld voor je open. Want je moet er wel de hele dag op lopen en staan. En pijnvrij, of met minder pijn het leven door gaan is natuurlijk een stuk prettiger. Bedankt hiervoor
Dank u wel Sabrina, voor dit mooie compliment! Team Huykman & Duyvestein
Boven mijn verwachtingen!!! Helemaal naar het wens! Prachtige schoenen, echt vriendelijke medewerker!!! Bedankt
Dank u wel Tatyana, wat fijn dat u zo enthousiast bent! Team Huykman & Duyvestein
Prifessionele vriendelijke benadering, kon al mijn vragen kwijt.
Dank u wel Gonne. Bedankt voor deze mooie beoordeling! Team Huykman & Duyvestein
Al paar jaar klant en zeer tevreden over de behandeling en adviezen.
Dank u wel Louis! Fijn om te horen enthousiast bent over de behandeling en de adviezen die wij geven. Team Huykman & Duyvestein
Met koffie / thee ontvangen dat begon al goed. Wauw vandaag duidelijk helder en oprechte opmeting gehad voor orthopedische schoenen. Omdat mijn casus moeilijk is, heeft ze veel moeten uitleggen maar ik begreep alles goed. De doorverwijzer zei vantevoren; er zijn veel zaken waar je heen kunt maar deze zijn de aller besten!! De afdrukken zijn zojuist gemaakt en over drie weken terug om de afgietsels te passen. Ik krijg een link via de mail om de schoenen uit te kiezen die ik zou willen proberen als eerste paar. Ik heb er fiducie in !!!
Dank u wel! Namens het hele team!
Ik had in het verleden orthopedische schoenen die heel stijf waren en waar ik niet lang op kon lopen. Deze schoenen heb ik niet vaak aangehad. Toen ik bij Huykman en Duyvestein kwam hebben ze heel goed geluisterd naar mijn klachten, wensen en verwachtingen. Alles in samenspraak g Daan. Met als gevolg 2 paar schoenen die zitten als pantoffels en iedere dag draag en waar ik langere afstanden op kan lopen.
Dank u Jacqueline voor deze mooie beoordeling. Team Huykman & Duyvestein
Wordt goed en heel serieus aandacht aan je besteedt. Kijken en luisteren goed wat voeten nodig hebben
Dank u wel Ankie! Team Huykman & Duyvestein
Prims service, wordt goed naar de persoon gekeken en geluisterd. Fijn ook dat er zo'n goede samenwerking is met Basalt.
Super bedankt Belinda voor deze mooie beoordeling. Team Huykman & Duyvestein
Ik kom canuit Almere naar Den Haag. Ik had maat schoenen van een andere schoenmaker. Ik liep al bijna 1 jaar met die schoenen met een kapotte teen. Nadat ik de maat schoenen uit Den Haag had ontvangen en alleen maar op die schoenen liep was de wondop mijn teen in 3.maanden volledig genezen. Mijn behandelaar in Almere heel verbaasd dat zzo snel genezen was.
Bedankt John. Team Huykman & Duyvestein
Eindelijk weer lopen zonder pijn
Bedankt Wilma! Team Huykman & Duyvestein
Met mijn moeilijke voeten loop ik hier altijd blij weer naar buiten. Service is gewoon echt goed.
Orthopedische schoenen, al vele jaren! Er wordt altijd meegedacht om het volgende paar beter én mooier te maken dan het laatste paar.
Hartstikke bedankt Matthijs. Team Huykman & Duyvestein
Ik ben alweer heel wat jaartjes klant bij H&D en zeer tevreden met de kwaliteit van de schoenen, de service en de vriendelijkheid van de medewerkers.
Dank je wel Rene voor in het invullen van de beoordeling! Team Huykman & Duyvestein
Vriendelijk,geinteresseerd,kundig personeel.
Dank je wel Thea. Team Huykman & Duyvestein
Wesley heeft al jaren alles gedaan om voor mijn voeten de laarsjes te maken, zodat ik zo goed mogelijk kan lopen en proberen en met min mogelijk pijn. Ook maakte hij de schoenen naar mijn ideeën en altijd de naam van mijn man werd erop genaaid.
Bedankt Marja voor de mooie beoordeling! Team Huykman & Duyvestein
schoenen gebracht netjes vermaakt zeer tevreden
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling John! Team Huykman & Duyvestein
er is goed naar mij geluisterd, ik loop nu met veel minder pijn in mijn voeten.
Dank u wel Magda voor de 10! Team Huykman & Duyvestein
Bedankt voor uw 10! Team Huykman & Duyvestein
Jan, bedankt voor uw beoordeling! Team Huykman & Duyvestein
Zilverstraat 21
2544EJ Den haag
Sinds 1781 zetten wij ons samen met onze medewerkers en klanten in voor mensen met en zonder voetproblemen. Door het constant kunnen leveren van kwaliteit, excellente zorg en service en het blijven investeren in kennis en innovatie zijn wij instaat onze klanten te voorzien van unieke, comfortabele en modieuze schoenoplossingen op maat. Wij streven naar enthousiaste klanten, de wens van onze klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop.