Goed overleg mogelijk

• Hoe ervaart u het telefonisch contact met Schrijver Orthopedie?
  • Hoe bent u bij uw bezoek aan Schrijver Orthopedie ontvangen?
  • Vond de afspraak op de geplande tijd plaats?
  • Heeft de behandelaar voldoende tijd voor u genomen?
  • Hoe heeft u de bejegening door de behandelaar ervaren?
  • Voelde u zich gehoord door de behandelaar?
  • Bent u voldoende geïnformeerd over de effectiviteit van het product dan wel de behandeling?
  • Hoe ervaart u de effectiviteit van het product dan wel de behandeling?
  • Heeft u voldoende uitleg en advies gekregen over het product dan wel de behandeling?
  • Voldoet het product dan wel de behandeling aan wat u er kwalitatief van verwacht?
  • Is het product binnen de overeengekomen levertijd geleverd? N.v.t.
  • Producten en disciplines: Orthopedische schoenen
  • Heeft u nog verbeterpunten of tips? Nee

Oregondreef 7

3565BE Utrecht

030 262 27 27

Over Schrijver orthopedische schoentechniek B.V.

Schrijver Orthopedische Schoentechniek BV is een familiebedrijf sinds 1969. Wij zijn gespecialiseerd in Steunzolen, Sport- en Orthopedische schoenen. U kunt bij ons terecht voor; Steunzolen, Orthopedische schoenen (OSA), Semi-Orthopedische schoenen (OSB), aanpassingen aan confectieschoenen (OVAC), Veiligheidsschoenen, Sportschoenen, Wandelschoenen, Kinderschoenen en Maatwerk Schaatsen.